jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhalo zyje i nie urodzilam czytam Was codziennie i jak czytam to mam wrazenie ze tez cos pisze a zdarza sie ze nie pisze a mysle ze pisze i tak to wlasnie jest z tym baby brain obiecuje sie meldowac pisemnie codziennie
Limerikowo, Domi IRL, carola93, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
no 07 Agata zlosila sie :--))
dzis to wybaczone all na huragan
czekam na ok okno pogodowe na krotki walk
mala po szczepieniu lepiej niz przed, zabawa na macie byla i obroty ze ho ho plus krazenie dookola wlasnej osi
niedlugo nauczymy sie zmieniac pampera "od tylu" chyba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 16:09
-
nick nieaktualnyno ja i moja szyjka to sie tak dobrze czujemy ze urodze chyba w styczniu albo i na trzech kroli ,lece z psem na spacer poki nie pada bo cos czuje ze to sloneczko dlugo nie pogrzeje...okropna pogoda,nie wiadomo o co kaman jak sie ubrac i co za chwile sie stanie,deszcz grad czy co.
Ja tam chowana w bliskich kontaktach ze zwierzakami jestem (mama psi behawiorysta) wiec moja tez bedzie, kazdy robi jak uwaza i wedle wlsnego uznania ,nie ma co polemizowac.
Jeju jak wieje ..... okropienstwo!
p.s ostatnio koelzanka w Limerick w szpitalu rodzial bodaj we czwartwek i zgubili jej karte ciazy,musiala w bolach im wszytsko opowiadac,cesarke pod narkoza chcieli robic na cito,skonczylo sie na ZZO i naturanym ale bez potrzeby ZZO dali bo 2 min po podaniu wypchala glowke i reszte ciala a ponoc im mowila jak chcieli sie wkluwac ze czuje juz glowke a oni nic dalej swoje ...(a ciaza patologiczna ,krwiaki,przodujace lozysko i pare innych)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 16:24
Limerikowo, Domi IRL, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:o rany ale mnie z tym porodem kol w Lck wystraszylas
no sa rozne numery na baby boom
udanego spacerku!
no Limerikowo ja sama w strachu bo niebawem tam pojade rodzic..juz sie na pamiec ucze im swoja historie ciazy opowiadacLimerikowo lubi tę wiadomość
-
a raz dwa wypchniesz i juz, taka laska jak Ty Fitneska
ja dzieki walkom mialam ta sile przezyc i po dojsc ok do siebie
chyba siedzimy dzis w domu, mala robi slodkie chrr na ten wiatr, a teraz glowe urwie z chmurami i deszczem razem tak patrze za oknem
no trudnoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 16:28
-
AgataP wrote:no Limerikowo ja sama w strachu bo niebawem tam pojade rodzic..juz sie na pamiec ucze im swoja historie ciazy opowiadac
to musialby byc totalny przypadek i pech zeby i Twoja karte zagubili
mej kol co leczyli nerki 2mce a to byl gronkowiec tez wyniki zagubili, no ale to bylo w Co. Meath/Navan -
nick nieaktualny
-
No witaj Agata!
Wlasnie dzis o Tobie myslalam- ze chyba wlasnie rodzic poszlas ze cos Cie nie widac:)
A jednak nie:P
Moja mala dzis dosc podsypia- a ostatnio prawie wogole nie chciala w dzien spac a na wieczor z przemeczenia maruda straszna byla. Dzis posdypia po 30-40 min od czasu do czasu i caly czas w swietnym humorze.
Ja zamowilam dzis mate do zabawy-nie moge sie doczekac jak przyjdzie- ale bedzie frajda.
w Karuzelce sie baterie wyczerpaly- musze zakupic a mata bedzie mila odmiana bo mala coraz bardziej zainteresowana kolorowymi zabaweczkami. Zamowilam z Bootsa kupe rzeczy roznych wiec wielka paka przyjdzie. Newet jakies magiczne nowe urzadzenie do krecenia lokow tez wzielam ciekawe jak sie sprawdzi.
Mata taka:
http://www.boots.ie/en/Fisher-Price-Rainforest-Melodies-Lights-Deluxe-Baby-Play-Gym_982767/
A do krecenia lokow takie cos:
http://www.boots.ie/en/BaByliss-Curl-Secret-Styler-Limited-Edition-2667BU_1537304/Limerikowo lubi tę wiadomość
-
fajny ten byliss, daj fotke Domi jak zakrecisz glowe :--))
moze tez sie skusze
mam lokowke ale babyliss to renomowana firmowka jednak
wczoraj wlasnie Pani Gadzet, czyli Anka Ibisz na tvn style pokazywala curla bylissa z takim mechanizmem co sam sobie wciaga pasmo podane i zakreca na zadana temp i super to na glowie wygladalo
na christmas party fryzurka jak znalazl ;=)))))))))))))))))))))
no ja wlasnie zamowilam max kuriera z kojcem-baby design play, dl wanienka 102cm ze stelazem i mleko 2 Enfamil plus z empiku kontrastowe ksiazeczki dla Loli, w nast tyg bedzieDomi IRL, jaszczurka, kiniusia00 lubią tę wiadomość
-
Wiitam Agata znowu w srod nas
Domi super spawa troszku drogo wasnie Limerikowo ma racje jak nakrecisz wloski dawaj mocie jeste b ciekawa..
Moze tez zainwestuje a mam dlugie kudly to bylo by co krecic:)
Mata tez wajna mala bedzie zadowolona z prezetu do mamusiLimerikowo, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
No wiem wiem ze troche drogo- ale do fryzjera chodze bardzo rzadko- ostatni raz to chyba z 5 miesiecy temu bylam zreszta u mnie na wiosce tylko 30 e kosztuje hehehe. Wlosy sama w domu robie no i punkty zbieram z bootsa wiec taniej zaplacilam bo zwykle uzbieram wieksza ilosc i potem kupuje sobie cos drozszego:) I wlasnie soboie uswiadomilam ze moja suszarka do wlosow ma juz 11 lat- uwiezycie??? i ciagle swietnie dziala:)
Wogole ostatnio dosc duzo zakupow robie przez internet- ciezko sie wybrac gdzies po sklepach polazic. No ale wyglada na to ze oszczedzam bo porownam ceny w roznych miejscach zanim cos kupie- nawet papierowe reczniki i jedzenie dla psow ostatnio zamawiam przez internet heheheh.
Moja niunia jak skonczy zapasy pieluszek wskakuje w rozmiar 3:)
Limerikowo, juska19, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Domi to b ladnie Veronica rosnie
my konczymy powoli 3+ i bedziemy w 4 vwskakiwac
a tam na sprzecie nie ma co oszczedzac, zawsze jest szansa ze lepszy dluzej nam posluzy
choc maz z branzy tech twierdzi ze coraz gorsza chin jakosc wszedzie mimo licencji, tylko by new kupowac
a nam popsul sie dehumidifier i maz ma rozkrecac i fixowac bo juz po gwarancjijuska19, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
Domi to i tak chcesto chodzi ja to raz na rok ostatnio bylam w zeszym roku i kosztowala mnie ta przyjemnosc 100 €
WIec teraz zama sobie farbe pace i mam za 20€ nowy fryz:D
Ja tam dihumiego wlaczonego miec nie moglam bo wszyscy zaraz mieli problemy z gardlem...
Wysuszone na pasek pozniej misialam nawilzacz kupic bo mi najbardziej gardlo siadlo..
i specyfiki na nawilzanie gardla...
Pale w piecu i to co ze scian odparuje to wszystko...
My juz w pamperechcach No. 4 i powiem wam . ze kupilam pampersy w tesko ostatnio ja jakos malo mi ich ubywa heheh
takie mam wrazenieDomi IRL lubi tę wiadomość
-
Hejka .
Jak u Was kobitki ?
Pogoda straszna . Wczoraj tak wialo ze nie dalo sie isc a musielismy zalatwic jeszcze pare rzeczy .
Dzis mniej troszke wieje ale szaro buro . Poszlam do znajomej na kawke Piotrek zajol sie mala . W nocy tez dal mi pospac bo cala noc wstawal i robil malej mleko i ja karmil Prosze wiecej takich nocy
Milego dnia kochanejuska19, Domi IRL, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Co za pogoda ! typowo irlandzka, hehe.
Limericowo tea ogladalam ten odcinek pani gazdzet:)
jejku jak ja bym chciala tez zmieniac rozmiar pieluch A tak wogole to wczoraj wpadlam na troche zwariowany pomysl, usg mam na 5 listopada w early pregnancy unit, a gdybym tak zadzwonila w pszyszlym tygodniu i powiedziala, ze mnie boli brzuch? Co o tym myslicie? Poza tym troche martwi mnie to, ze nie mam zadnych objawow, nic mnie nie boli,nie czuje sie jakos inaczej.Limerikowo lubi tę wiadomość
1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.