jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykiniusia00 wrote:Co za pogoda ! typowo irlandzka, hehe.
Limericowo tea ogladalam ten odcinek pani gazdzet:)
jejku jak ja bym chciala tez zmieniac rozmiar pieluch A tak wogole to wczoraj wpadlam na troche zwariowany pomysl, usg mam na 5 listopada w early pregnancy unit, a gdybym tak zadzwonila w pszyszlym tygodniu i powiedziala, ze mnie boli brzuch? Co o tym myslicie? Poza tym troche martwi mnie to, ze nie mam zadnych objawow, nic mnie nie boli,nie czuje sie jakos inaczej.
wiesz co przyjma cie i zorbia usg ale potem nastepne dopiero ci zrobia okolo 28 tygodnia,ja tak mialam ja bylam przed wizyta umowiona na emergency z bolem zrobili mi usg ale za to przy nast wizycie juz mi nie zorbili bo stwierdzili ze mialam wtedy usg jak bylam z bolem...debile...Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Domi my mamy dehumidifier dc dimplex, byl b dobry na suszenie w laz ubran jak byli goscie plus rachunki ok, mielismy go z 3lata
maz ma zabrac sie za fix lub new wydatek
Ewelina super ze pospalas to b wazne by baby mialo wypoczeta i pelna sil mame ;--)) -
Ewelina plamki na buzi to pewnie tradzik niemowlecy, najlepszy octanisept/sol fizjologiczna i cethapil da ultra z bootsa 3/4x dziennie
lub jak nie ma duzo i nie postepuje na new obszary buzi to i tak przemywac buzie sola fizjolog/ woda przegotowana i czekac az zejdzie z 2tyg
watpie by na mleku matki byla skaza bialkowaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 19:02
-
No to prawda ostatnio sama kupilam tam a w tesko drozsze o prawie 5 eruchow..aNiLewe wrote:a my dalej 3 uzywamy, maly wazy 6,5 kg. w tym tyg bede robicv zapasy pampkow i nie wiem czy brac moze 3+?
w dunnes dalej sa po 10euro duze paczki po 60-70szt wg rozmiaru -
Kiniusia , Agata ok Ci napisala ze byc moze zredukujesz sobie 1scan sama
choc po klopotach naleza Ci sie extra scany, niech gp da skierowanie do szpitala i maja duty Cie obsluzyc
tu na wyspach do 12tyg i w irl i uk ciaza nie istnieje , nic nie robia i ciaza to twoj wlasny biznes, tak jest -
kiniusia00 wrote:Co za pogoda ! typowo irlandzka, hehe.
Limericowo tea ogladalam ten odcinek pani gazdzet:)
jejku jak ja bym chciala tez zmieniac rozmiar pieluch A tak wogole to wczoraj wpadlam na troche zwariowany pomysl, usg mam na 5 listopada w early pregnancy unit, a gdybym tak zadzwonila w pszyszlym tygodniu i powiedziala, ze mnie boli brzuch? Co o tym myslicie? Poza tym troche martwi mnie to, ze nie mam zadnych objawow, nic mnie nie boli,nie czuje sie jakos inaczej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 19:13
-
Ewelina a kiedy mala tak wyrzucilo? od razu? czy po dniach stopniowo
po czyms ma chyba uczulenie, a moze po sztucznym mleku lub twoim jesli cos nie ok zjadlas, np orzechy
nada do gp
a zrob jeszcze test, przycisnij palcem lekko skore jak znika wysypka to ok- tzw test szklanki, mozna tez szklanka
jak nie znika to jutro od razu lekarz
ale i tak trzeba do gp bo cialo zajete, korpus etcWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 20:08
jaszczurka lubi tę wiadomość
-
a tak w takim razie na aptamil na uczulenie
nada mleko zmienic, moze ten cows gate, odstaw badz co badz aptamil
ale ja, wyrzucilo mocno, ja myslalam ze tylko na buzce a tu ewidentnie na mleko
idz z nia do gp, sprawdzi to wysypke/uczulenieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 20:07
-
a i Ewelina patrz czy mala nie ma temperatury i lepiej nei kap jej a jutro gp jak nic
a swedzi ja, to uczulenie? drapie sie moze?
jak drapie sie to na noc jak masz to ciut maka kartoflana by wysuszyc lub pudrem dla niemowlat
a ja machnelam sie na ta pania gadzet kupilam a wlasc maz mi kupil jako gift szczotke jonizujaca z argosa za 37e
http://www.argos.ie/static/Product/partNumber/1928325/Trail/searchtext%3EBYBLISS+BRUSH.htm
no musze przyznac ze efekt jest a pani gadzet taka Browna reklamowala
-
Dzis to zauwazylam . nie drapie sie
sprawdzalam temp ma 36,7 .
zaczela nam plakacdalam mleko i znow placz myslalam ze kolka dostala krople ale dalej placze
ona nie je wogole mojego mlekaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 21:11
-
no ok to jedzcie do szpitala i daj nam znac jak bedzie chwila
dla mnie silna wysypka /alergia na aptamil tak wyglada
ok pediatra obejrzy to i doradzi
raczej nie jest to rush na sepse /zakazenie jakies
plakac moze bo kolka lub glodna, alergia raczej nie boli
biedna Nikolka , zal mi jej i Was, ale bedzie dobrze!
-
porownujac fotki z netu to rzeczyw skaza bialkowa, zatem aptamil w odstawke
nada sprobowac cow's gate lub z pl hurtowni bebilon 1 a najlepszy na eliminacje skazy jest bebilon peptiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 22:51