jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
wow Domi widze dieta pelna para, ja tam jestem zachlanna na michaszki ale tez mam juz swoje 72.4 jak przed ciaza
chyba te godzinne spacery pomagaja plus sprzatanie i opieka nad mala pchelka
a to juz u Veroniki ostatni check up poloznej? chyba nie
na pewno poda wage i dlugosc
tez musze podjechac we wt zwazyc swoja ale wg gl wagi ze mna to 7kg onlyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 18:06
-
a no i nie jestem na diecie - jeszcze ale chyba pierwszy raz bede jakbym chciala do tych 56 kg zejsc.
Ja zawsze cwiczylam jak chcialam zeszczuplec i dzialalo bez diety. Cm lecialy ale kg niebo miesni wtedy przybywa
|A teraz chciala bym zejsc z wagi wiec pewnie dieta bedzie musem. Nawet nie wiem jak sie zabrac do diety hehe.
Jakies porady??
Slodkie jem od swieta, herbaty nie slodze, ogolnie odzywiam sie zdrowo mi sie wydaje.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Jedne odliczaja dni do porodu inne licza zgubione kg po porodzie. To ja sie pochwale -2kg jak przed ciążą.
Nie jestem nq diecie ale jak podjadam słodkie to stoi waga jak tylko pilnuje żeby nie jeść słodyczy i zbyt słonych rzeczy to leci w dol. Tez mam nadzieje jakoś do grudnia 55.
Limerikowo juz do pracy wracasz? Zlecialo. Masakra. Zaraz i ja będę musiała.
Agatko melduj się jest bibi czy jeszcze nie?
Domi IRL, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhejka nie urodzilam jeszcze,mialysmy akcje na Listopadowkach i cos mi sie ciezko pisze dzisiaj.
Ja stanelam na +6kg w ciazy wiec pewnie wiecej juz nie przybedzie,ale ja weganką jestem ,wiec utylam w normnie dla wegan i wegetarian,nie jadam smazonego wszytsko na parze lub surowe(warzywa owoce) wiec w normie jest.Wyniki sa super ,to sie nie martwie,zreszta caly czas cwicze crossfit i rowerek na cardio pod okiem lekarza wszytsko kontroluje ,powinno byc ok.
skurcze przepowiadajace sa ale narazie nic sie nie dzieje tak wiec sobie spedzam czas od silowni do silowni od basenu do basenu(tak tak wreszcie sie wybralam) albo od spaceru z psem do spaceru z psem,jakos leci...zobaczymy pewnie urodze w halloween bedzie smiesznieDomi IRL, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjuska19 wrote:AgataP
slyszalam o listopadowkach i jestem w ciezkim szoku trzymam kciuki za Julie i Zuzie
kochana wielkie szczescie ma Jula ze ma takiego meza ,serio wszytskie w nocy plakalysmy i zreszta dzis w dzien tez jak czytalysmy widomosci od niego.Powinno juz wszytsko byc ok,mam taka nadzieje i tego jej zycze. -
Ewelina.Irl wrote:Hej . Jestesmy po wizycie .
Pokazalam zdiecia bo jak ja ogladal nie miala nic kompletnie ale jak zobaczyl na zdiecia powiedzial ze to uczulenie i pytal co zmienialam no to mu powiedzialam ze mleko z aptamilu zwyklego na aptamil hungry . A wiec to alergia na aptamil hungry bo jest mlekiem ciezszym niz zwykle i tez z tego kolki .
Kazal zmienic na zwykly aptamil bo pytal czy miala jak pila tamten ale noie miala nic , jesli znow bedzie miala to aptamil dla alergikow taka puszke 400g .
Mala pieknie przebiera tydzien temu wazyla 4,019 a dzis uwagaaaa 4,5801.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
Carola i Juska co do rozstepow to dzisiaj calkiem przypadkiem znalazlam cos w necie. Otoz szukajac nawilzacza powietrza typu vick vapourub na zatkane drogi oddechowe znalazlam mnostwo zdjec, ze ten od 100 lat znany wszystkim srodek rozgrzewajacy dziala na rozstepy. Co prawda nie zaglebialam sie dalej, ale moze warto poczytac, nie wiem czy mozna stosowac w ciazy.
carola93 lubi tę wiadomość
1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
AgataP
Ja czytajac to plakalam jak nie wiem ciezko bylo mi sie uspokoic a meza Juli podziwiam naprawde wzrowoy maz jak dla Mnie walczyl o Nia jak sie da mam nadzieje ze juz teraz bedzie wszytsko dobrze mimo to ze nie siedze tam na forum nie znam jej ale historia mnie wzruszyla jak nie wiemAgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
na rozstepy vick rozgrzewajacy? to chyba bardziej na klatke / plecy przy przeziebieniu
no mi maternity zaczelo sie od maja, wiec teraz ost tydz
szkoda ze nie znalam tego przepisu ze jak jest breastfeeding to mozna jeszcze mc uzyskac extra i platny w dodatku
na razie na weekendy, dzis dostalam smsy supportujace z job od dziewczyn i od zastepczyni ze sie ciesza ze wracam, ze atmosfera sie polepszy, bo jest taki jeden polaczek ...syn co zycie "umila" a ja z nim zawsze krotko -
nick nieaktualnyDzięki kiniusia sprawdzę to na pewno
Co do listopadówek to również śledziłam akcję z porodem u Juli. Nie spałam bo mimo że nie znam dziewczyny i nie należę tam to jednak jest to jedna z nas, kobiet w ciąży i jak każda z nas chciała by ten dzień, dzień porodu był jej najszczęśliwszym dniem a tu coś takiego. Jej mąż to skarb i jestem pełna podziwu dla niego. Mój N jak mu opowiedziałam wszystko to był w lekkim szoku. Nikt nie sądzi że coś takiego się może wydarzyć. Trzymam kciuki za nich mocno.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Agata po ile ta Niemka i gdzie na castletroyu ?, daj nr tel, dzieki
jak kiedys do ńiemki dzwonilam to jej recepcja powiedziala mi ze od gp potrzebuję skierowansko do gina ha ha ha Irlandia
a maja racje Listopadowki niech Ci AFI poda czy ok ilosc wod, za malo i za duzo zle, no ale Ty juz masz koniec prawie, a co brzuszek za maly? na fotkach byl w sumie ok
-
nick nieaktualnyNiemka przyjmuje z 2 tyg okresem oczekiwania(chyba ze emergency),koszt 1 szej wizyty 200eur zawsze na 1 wiz robi wymazy badanie gin i morfologie plus obszerny wywiad. plus czekac mozna na wizyte dosc dlugo bo do godziny,ale kawa ciastko i wsio dostajesz w miedzyczasie w labie masz badania krwi robione.Normalna wizyta potem kosztuje 80eur,usg 150 eur,cytologia 80eur ale robi tez te darmowa. to jej dane http://www.pmc.ie/
ma otwrate tylko od srody do piatku,dlatego ma ograniczona liczbe miejsc.
a z moim brzuchem wsio ok,wody ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 23:00
Limerikowo, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Tak , tak mi tez wydawalo sie to dziwne Vick na rozstepy, ale widzialam zdjecia, nie wiem czy to fake.
Limericowo jesli nadal karmisz piersia to masz prawo do 30 minut przerwy chyba 2 razy dziennie tylko nie jestem pewna. Wiem , ze dziewczyny w pracy laczyly sobie ten czas i przychodzily np godzine pozniej, badz wczesniej konczyly. Poszukaj infoLimerikowo lubi tę wiadomość
1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.