jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi a te chrzciny to irl ksiądz czy pl?
Nigdy nie byłam na irlandzkiej mszy chociaż moja chrzesnice to chrzcilismy u irl księdza a potem siostra zrobiła obiad i przekąski plus tort w dpmu a było nas 8 osob.
My w grudniu robimy w Polsce ale zapraszamy dosłownie najbliższą rodzinę rodziców. Chrzestnych i rodzeństwo. Dla 11 osob w taka impreza zamknie sie w 1000zl. Masakra a co tu mówić o większym przyjęciu ;/ jeszcze to cena za obiad i tort. Tyle. Ale to beda święta i ze my juz nie u siebie to zapraszamy do restauracji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 01:13
Limerikowo, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
ANiLewe mam nadz ze znajdziesz ok nianie , jak nie to 14tyg bezplatnie masz prawo przedluzyc maternity i jeszcze teraz normalnie 1mc platny extra jesli karmisz piersia
u nas widac na dole 2 biale kreski od 2 tyg a mala gryzie co popadnie z paluchami wlacznie
dzis byl basen w lck w st gabriel center plus wzialam karnet na listopad z a 50e bo karnety maja priority przy wejsciu jak bizi
woda super ciepla 33stop air 34 upal, mala troche spieta ale nie plakala a po basenie odlot na chrrr i dopiero pobudka w domu na butle, takze bh b udany, po butli tez chrr
wiec stwierdzam ze basen super usypia ))))))))))))Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 16:04
aNiLewe lubi tę wiadomość
-
My tez chrzciny robilismy w restauracji w Pl i bylo super , takze najblizsza rodzina 16 os za ponad 1000zl
kazdy chwalil wystroj i elegancje lokalu -Zolty domek w Szczecinku oraz bogate i smaczne menu, plus pogoda nam dopisala -upalWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 16:20
aNiLewe lubi tę wiadomość
-
Ani Lewe- ksiadz irlandzki- staruszek tak ze hoho chyba ze sto lat ma:)
Zamieszcze fotki gadzetow do zabkow jak dostarcza- pewnie jakos w tym tyg.
Pochwale sie sukcesem- nasza V dzis pierwszy raz zasnela w lozeczku na gorze w swoim pokoju. Krok do przodu:)
Za to robi sie mega marudna na wyjazdach po zakupy itp. Jutro bedzie szopka- jamam lekcje jazdy 2 godziny a moaz musi za mna czekac zeby mnie odebrac wiec mala na zakupy bierze- uff- biedulek
Limerikowo, AgataP, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
No ja juz to prawko mecze z 5 lat heheh sie okaze. Dopiero moje pierwsze podejcie bedzie do egzaminu. Pare razy musialam przekladac jak wam pisalam.
Chcemy kupic toyote avensis estate jako rodzinny, a nasza corlolle albo oddamy w rozliczeniu a mi kupimy yaris czy cos podobnego malego- mi obojetne albo zostawimy. Jeszcze nie wiemy. Czekamy do nowego roku bo znow ceny spadna apozatym obydwoje dostaniemy bonusy i 53 tydzien wiec sianka bedzie wiecej dodatkowego.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
My zaczynalismy od yariski, w marcu zmienilismy na corolle a docelowo chcemy avensis. Maz juz sie rozglada poki mamy jeszcze maluski przebieg w corolli to nie stracilibysmy przy sprzedaży czy wymianie.
Ja sobie upatrzylam seata leona lub altea. Fajne rodzinne. Juz mielismy kupic i facet nam mial zrobic przeglad i chyba cos bylo nie tak bo nas zbyl. Takze dalej czekam a jak to babki maja pewnie jeszcze nie raz zmienie swoje preferencje.
Limerikowo czyli jak karmie piersia to moge przedluzyc tylko o ten miesiac platny, wiesz moze?
Kto to placi socjal czy pracodawca?Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Patrze na citzen to jedynie jest o godzinie przerwy na karmienie
Ewentualnie jak jest ryzyko w pracy to wtedy jak w ciazy pracodawca placi 3tyg i potem socjal reszte. Czyli u mnie to nie przejdzie. Zobacze co mi kochana szefowa odpowie bo o extra przerwach na karmienie nie ma mowy a przeciez tak mowi prawo. -
aNiLewe wrote:Limerikowo czyli jak karmie piersia to moge przedluzyc tylko o ten miesiac platny, wiesz moze?
Kto to placi socjal czy pracodawca? -
dziendobry dziewczyny. Cos tu ucichlo widze. Kazda zajeta swoimi sprawami.
Ciekawe jak Agatka!!!!Urodzila czy nie?? nie widac jej wcale.
My po wczorajszych zakupowych wojazach- ja pojezdzilam 2 godziny, pochodzilam po sklepach- tylko troszke, kupilam nowy komputer bo moj juz na wykonczeniu plus pradem mnie zaczal kopac wiec kupilam nowy zanim tamten umrze:)
Dzis sie relaksujemy, na weekend znow mam jazdy nie moge sie doczekac.
Maz swietnie sam sobie z mala poradzil:)Limerikowo, AgataP lubią tę wiadomość
-
Domi super ze masz te jazdy a maz sprawdza sie w opiece nad mala
mam nadz ze tym razem dopniesz prawko na sicher
no z tym kompem jak kopal to juz niebezpiecznie dobrze ze wymieniliscie na new
my po zakupach spozywka plus argos egg termometr b super polecam
Lola b grzeczna, sęk w tym ze wyprawc si nie da bo wola i wola no ale jakos poszlo
w dunnsie sa b fajne sciereczki kuchenne z motywem christmas za 8e, 3x, komus na small gift jak znalazlDomi IRL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja rodze na Halloween moje drogie bo potem to juz zadna data nie jest taka interesująca nie a tak serio to zadna data mi nie straszna,moge rodzic nawet 1.11
w szpitalu kazali czekac do 7.11 a jak nie urodze do tej daty to 11.11 mam wizyte i pewnie wywolanie...zobaczymy 11.11 tez fajna data ale 7.11 moja gin cos przebąkiwala ze zrobi masaz szyjki nie wiem zobaczymy jak juz tam bede i zrobi to dopiero uwierze.
w poniedzialek mam scan do Genesis study bardzo go chcialam zaliczyc ale pewnie do poniedziaku nie dotrzymam,chociaz kto to wie.
Jak widac silownia,sporzatnie domu inetnsywne spacery nie przyspiesza akcji w moim przypadku wiec pozostaje czekac i miec nadzieje ze wyjdzie do terminu i obejdzie sie bez wywolywania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 16:51
Limerikowo, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:to super Agata ze masz b silna szyjke i donosisz ciaze do konca tak jest najlepiej dla dzieciaczka
a gdzie ten scan do genesis study w Lck na 22 univeristy court u ginki?
rozumiem ze on za free jest
scan w szpitalu,za free na jakiejs nowej eleganckiej maszynie usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 18:07
-
No jest Agatka!
Super ze wszystko dobrze. Informuj nas co I jak!!!
obiecalam zamiescic zdjecia jak wyprobuje moja nowa machine do lokow:) o to sa:
narazie wyprobowalam na szybko jedno ustawienie (jest kilka), mezowi sie podobalo bardzo.
Chyba nie obcinam wlosow jednak- jeszcze troche pozapuszczam bo na dluzszych bedzie jeszcze fajniej mysle no I jak sie bardziej przyloze.
Limerikowo, Ewelina.Irl, juska19, jaszczurka, aNiLewe lubią tę wiadomość