jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej . Duzo nie ma do nadrobienia
Nie odzywalam sie bo bylismy od soboty u Juski do wczoraj .
Mala daje nam codziennie koncert placze chyba bez powodu bo brzuc ja nie boli ani to nie kolki zalatwia sie normalnie pierdzi wiecniewiem co to moze byc . Placze i przestaje reka , spiewanie kolysane, melodyjki dzialaja tylko na chwile .
Milego wieczorkujuska19 lubi tę wiadomość
-
kurde Ewelina to nie dobrze.
Moze cos jej przeszkadza? Moze metki w ubrankach albo za ciasne cos, albo chlodno lub za cieplo?
Albo moze za duzo ma wrazen, czasem jak za duzo na raz to maluch nie moze przetworzyc I sie denerwuje. Probowalas moze owijac kocykiem ciaso albo wychodzic do innego pokoju?
U nas tak bylo na poczatku przez jakis czas I sie okazalo ze mala poprostu czesciej jesc chciala I ze poprostu byla glodna.
powodzenia:)
Milego wieczorku dziewczyny
Ewelina.Irl, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Domi IRL wrote:kurde Ewelina to nie dobrze.
Moze cos jej przeszkadza? Moze metki w ubrankach albo za ciasne cos, albo chlodno lub za cieplo?
Albo moze za duzo ma wrazen, czasem jak za duzo na raz to maluch nie moze przetworzyc I sie denerwuje. Probowalas moze owijac kocykiem ciaso albo wychodzic do innego pokoju?
U nas tak bylo na poczatku przez jakis czas I sie okazalo ze mala poprostu czesciej jesc chciala I ze poprostu byla glodna.
powodzenia:)
Milego wieczorku dziewczyny
moze ona sie wybudza ze snu . Bo pierdzi kupke robi odbija jej sie po jedzeniu wiec niewiem juz sama . Cisza w domu nawettv przyciszamy i nic . Jak juz zasnie porządnie to spi .
-
Ewelina tak jak Domi pisala i sama wiesz 100x przyczyn ze male placze, niestety jeszcze nie powie
Ameryki nie odkryje, nam mama powiedziala ze "teraz tak bedzie" jak mielismy podobny wiek do Twojej malej i kolki to sie zloscilismy ze ciezko idzie pozbycie sie placzu mimo kropelek a i plakala nam na kazda zmiane pieluchy
ja odliczalam tylko dni i bylo coraz lepiej
teraz znowu ma skok rozwojowy, wczor i dzis pobudki na pampera i mleko po 5, no ale po starym czasie po 6 :--)) raczej zegarka nie przestawila
i dalej chrr do 10
kolo 5 uprawia czolgistke w lozeczku z 1go konca na 2gi, glowa pod ochraniacz i w poprzek lezy i tak 2x ja, poprawiam az po 5 gada
dzis opowiadala b ladnie "aaaa" i inne gloski a tata jak zabity spalWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 12:32
Domi IRL, Ewelina.Irl, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Domi ale set, no no, fajny i tak jak piszesz pod fotka-nada miec just in case
mi dzis nerwy puscily, przedwczor przeziebilam glowe na spacerze dzis i wczor tylko pyralgina ratuje plus mini goraczka
mala dzis dokazuje na zeby chyba z placzami od 12, na spacerze mialam 1h sw spokoju :--))
potem znowu cyrk ale ok by to czl ogarnal gdyby nie wskazywanie drogi kurierowi jedna reka na tel a w 2ej mala, firma miala wskazowki napisane na papierach jak pobierali przesylke w Pl...
malo to:wsiakl moj kojec i 4puszki mleka, paczka zwiazana kablem zostala rozlaczona
pyt kto i czego szukal??!
dotarla tylko wanienka
jutro od rana goraca linia tel z firma kurierska ehhh bo dzis po 6pm all closed
Domi IRL lubi tę wiadomość
-
wanienka sprawdzila sie w kapieli, super super dluga 102cm, ma sie gdzie baby wyciagnac :--))plus stelaz w cenie 94zl razem
dla porownania wanienka lokalna
no i cena, oczywiscie nada doliczyc przesylke, ale widzialam wanienki pl na amazonie za 50e plus
szukalam tu dl bath ale nie znalazlam
zamawiam zawsze wiecej i to ost w tym roku paczuszka
teraz Mikolaj do PL bedzie jechal z wyspy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 22:34
Ewelina.Irl, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
kurde limerikowo mam nadzieje ze reszta przesylki dotrze.
a jaki kojec kupilas??
co do wanienki to nasza dluga tu kupowana w bootsie- dostalismy w prezencie.
ja zamowilam z lindam lampke do pokoju naszej malej sowki- lampka jest sowka
http://www.nest-shop.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/300x224/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/l/i/lindam_night_owl.jpg
nasza sowka spala dzis do 5tej rano tak ze niedlugo bedzie wedrowac do swojego pokoju
Limerikowo, AgataP lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki
Opadlam totalnie z sil mam takiego lenia ze szok nic mi sie nie chce w nocy nie moge spac a jak zasypiam to wstaje na siusiu ..i znowu zanim zasne czas na siusiu masakra kurcze ..
noc mija mi bardzo szybko cale szczescie ze dzieci maja wolne to moge dluzej polezec i schodze na sniadanko okolo 10
Pogoda niestety dzis kiepska ale dzieci oczywiscie chca isc zbierac slodycze wiec zalozymy zimowki i rekawiczki i wyruszmy
dzis sie zwazylam i od ostatniego wazenia zgubilam pol kg nie wiem jakism cudem ale waga poszla w dol
od sierpnia do dzis waga pokazuje ze przytylam 3,5 kg wiec chyba nie duzo zobaczymy jak zwaza mnie w szpitalu w ciuchach i butach pewnie waga bedzie wieksza a 10.11 mam glukoze az sie boje heheLimerikowo lubi tę wiadomość
-
no tak dzis Halloween, oglaszam ze jestem przygotowana i wilk jest w oknie podswietlony od wczoraj
a w Pl kosciol jak zwykle demonizuje Halloween no ale to standard telewizyjny jak co roku
dzieki temu dynie jeszcze lepiej sie sprzedaja he he
Domi b fajna ta lampka sowka, daj fotke w realu jak to wyglada
my uzywamy od niani plus jajo-termometr tez swieci
kojec baby design play zamowilam w tej paczce, juz dzwonialam rano, maja sie zajac reklamacja po moich wczor emailach z "? i !" tylkoAgataP, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
Domi a jaka dl W wanienka?
my mamy z mothercare od krawedzi do krawedzi zew 81cm
bratowa kupila ciut wieksza w argosie a kapia na siedzaco no ale ich corka ma 8mcy wiec spokojnie juz siedzi na sztywno
my patrzelismy te argosowskie i takie same jak ta z mothercare-krotkie
moze na tym zdjeciu tak nie widac ale zew ma 81cm a w srodku przestrzen do kapania to 60pare cm , sam plastik
w tej Tega co doszla wczoraj prawie jeszcze raz Lola by sie zmiescila i na dl i na szerokosc )Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 11:59
-
Juska to Ci bedzie slodko za 10dni
a nie kazdemu robia glukoze, Ty masz wskazanie waga, dziedziczne czy cukrzyca w poprzed. ciazach?
no bedziesz endzojowala lukozade fe
ja mialam wlasna glukoze z Plza 6zl, w mysl zasady by bylo wiadomo:ile jest cukru w cukrze )
tu glukoze robilam bo medicus mial w pakiecie a sama tez robilam w PL na poczatku ciazy
najgorzej te 2h siedziec i sie nie krecic, mozna sie zaczytac -
nick nieaktualnyno a ja tak chcialam sie tej lucozady napic i co..nie zrobili
moglam naklamac ze pol rodziny problem z cukrem ma
dzisiaj halloween zobaczymy, studenci mieli wczoraj wiec dzis wybywaja do rodzicow bedzie spokoj, tylko dzieci zostana te akurat to grzeczne sa na szczescie.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
he he Agata nie wiadomo czy i by to klamstewko ze masz pol rodzimny z cukrzyca przeszlo
moja bratowa miala tu wLck w wywiadzie ze dziadek mial cukrzyce i fige proby cukrzycowej nie miala, uznali ze jest zdrowa i jej nie nada
musialabys byc ogromna jak Irka i wsuwac kg fryt z octem i innych przysmakow fat by Ci na cukry zrobili chyba
zamawialam max kurier,ale potem przejal to gsl po irl, dzwonilam po 2, niby dalej nic nie wiadomo
firma od kojca co slala po Pl do mej mamy stwierdzila ze widza w systemie ze kojec jest w Dub
no od rana to ta trase pare x by zrobil
jutro weekend wiec kicha, od pon dalej tel chyba z kurewkami juz, ze dziecko kojca nie ma etc i zagubili bo rozlaczyli przesylke
poprzednio tez mialam ta firme i bylo okAgataP lubi tę wiadomość