jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
nr paczki jest, pobranie, spedycja, doslownie all a paczka wsiakla, big box 105cm na 30cm z mniejszym 60cm na 30, po prostu pl - irl MESS
najbardziej to zal mi malej by miala new toy zabawke na przewroty
ale radze sobie, rozkladam koc, mate i mate i zabawki
na szczecie mleko mam na zapas uffff -
Będę się spotykać z niania jakoś w tygodniu. Co radzicie spytać?
Limerikowo jak było? Ty chyba od połowy ciąży juz nie pracowałas? Jak to zleciało. Jak samopoczucie jak byłaś w pracy. Pewnie bardzo się tęskni i ciągle myśli o dziecku ?
&&& Agatka teraz to już każda chwila mlze być ta
Limerikowo, AgataP lubią tę wiadomość
-
Ja na Health & Safety Leave poszłam od 24 tyg regulaminowo. No było w pracy dziwnie, ale standardowo roboty trochę bo weekend i grupy z zawodów pływackich. Plus jednego pana ze staffu musiałam przykrócić. Także normalka:-)
Owszem myślałam o Malutkiej, ale wiedziałam że jest w dobrych rękach i był kontakt sms-owy z mężem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 22:32
aNiLewe lubi tę wiadomość
-
ja bym nianie zapytala o referencje czy na jakies na pismie lub nr do rodziny gdzie opiekowala sie dziecmi
plus czy jest niepalaca to b wazne mym zd
twierdzenie ze ktos nie pali przy dziecku dla mnie jest nieprzekonywujace bo smrod tytoniu zostaje na ciele i ubraniu i w oddechu, fu
zwrocilabym uwage na paznokcie, dl tipsy nie nadaja sie do baby plus za nimi all moze byc
schludny stroj, komfortowy, oczyw nie musza tobyc dresy a wiadomo tez nie szpilki
czy jest punktualna np jak sie umowicie
czy radzi sobie w kuchni typu np zrobic puree, podgrzac do ok temp, niby proste rzeczy ale..
czy jest ok obserwatorka potrzeb dziecka np mokre ubranko do zmiany i czy orientyje sie w czasie:zmiana pampera a teraz jedzenie, 1ym slowem zorganizowana i pojetna, pomyslowa czym zajac baby by nie plakaloWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 23:49
-
nick nieaktualny
-
Agata- informuj nas!!!!!!!!!!! ah znow ten dreszczyk emocji hehe.
Ja oblalam egzamin- tyle w temacie:/
V wczoraj (po pierwszej nocy przyespanej od 19ej do 7ej) byla bardzo nie w sosie- od poludnia plakala co ja odlozylam- na wieczor to juz wogole myslalam ze spac nie pojdzie, ale jak M z pracy wrocil to udalo mu ja sie polozyc jakos.
Jutro mamy wizyte u poloznej.
Dzis wybieramy sie na spotkanie todler and parent group u mnie w wiosce- ostatnio odkrylam ze sa takie spotkania we wtorki i piatki- bardzo jestem ciekawa jak bedzie:)
Wczoraj dostalam smsa od mojego szefa kiedy wracam itp
Milego dzionka dziewczyny.
Agatka- trzymam kciuki- i czekam na wiesci.juska19, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Domi IRL
Co do egzaminu dasz rade i zdasz pozniej
Malutka ladnie nocki Ci przesypia jak na 3 miesieczne dziecko super
Ja dzis mam wizyte na 10:25 takze lece sie zbierac mam nadzieje ze dowiem sie czegos wiecej :)zdam relacje jak wroce
Milego dnia kobietki :*
AgataP
zdawaj nam relacje jak bedziesz moglaLimerikowo, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
Domi co poszlo nie tak na egz?
na 2gi raz z Weronica na reku zdacie, sposob na baby moze byc ok, powiedz ze autka z baby do miasta potrzeba by podjechac i duzy usmiech oczywiscie
no bo drive to raczej potrafisz :--))
Agata juz po Halloween wiec RODZIMY!!
Juska daj znac jak po wizycie, moze poznasz juz plec DzieciatkaDomi IRL lubi tę wiadomość
-
ja od wczor jestem wstrzasnieta bandyckim napadem na proboszcza z naszej parafii w Barwicach, male miasteczko na Pomorzu
tam mieszka moja mama zreszta rzut beretem doslownie
ksiadz tam 15lat, dawal papiery i do slubu i do chrztu, zaatakowany tasakiem w st ciezkim w szpitalu
czort tam myslal ze niewiadomo jaka kasa a to mala i raczej niezamozna parafia
tak mysle jak ok nagrode wyznacza to ktos sie skusi i tych bandytow wyda -
Wiec jestem juz po wizycie i przy okazji mega wkurwiona (przepraszam za slowo) czekalam godzine a cala wizyta trwala 5 minut babka zerknela na wyniki powiedziala ze sa ok sprawdzila serduszko i to wszystko!!! Jak zapytalam o skan powiedziala ze jesli nic sie nie dzieje nie trzeba go robic nosz kur..a czekalam 12 tyg na wizyte i dalej nic nie wiem kolejna wizyta 6 stycznia
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Dawno nie pisałam ale podczytuję Was codziennie
juska sama bym się wkurzyła ale akurat u mnie był scan, szkoda że w takich okolicznościach ale jakieś pojęcie o wymiarach małej mam. Nie wiem czy nie będziesz musiała się wybrać prywatnie.
Agata trzymam kciuki żeby szybko poszło i niezbyt boleśnie.
Domi nie ma się co przejmować, uda się za drugim razem, jak u mniejuska19, Domi IRL, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Juska, Carola ok Ci pisze ze nada isc pryw i sie nie wkurzac wtedy
all tu wiemy ze irl panstwowe scany to prawie beznadzieja
tym bardziej ze na tym etapie robi sie juz polowkowe
pociesze tylko ze 1h to i tak "krotko" czekalas jak na miejscowe warunki
nam kiedys zeszlo scan i wywiad ze czekalismy z mezem 2h40 w Cork i z tego co pamietam aNiLewe tez dlugo czekala