jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ,
Ciekawe jak Agatka tuli swoja kruszynke
My dzis po szczepieniu .
Juska nie dobrze . Co za szpital .
Dzis bylismy na soppingu bo P chcial kupic sobie spodnie i normalnie wiecej z nim nie ide . Wszystkie przymierzyl co byly w sklepie jedne nogawka za krotka albo w udzie za male albo w pasie za duze .
Myslalam ze mnie szlak trafil ja weszlam do jednego sklepu wyszlam z 2 parami a on masakra jakas
A tak kot pilnuje Nicoli jak wrucilismy do domu i jak spala zeby jej nie wyciagac przynieslismy z gadola do domu i jak sie obudzila kot odrazu wstal
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2e19432b697.jpgLimerikowo, juska19, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
Ewelina Wasz kot ma b ciekawe umaszczenie jak widze
moja mama kiedys miala bialego persa co b lubil spac na jej szyi a babcia krzyczala wtedy i gonila persa :--))
no mezczyzni tak maja ze jest trudno czasem na ich budowe ok dobrac spodnie
bo tak szyja kurcze teraz dla Chinczykow nieprzymierzajac, zreszta kiedys man szedl do krawca i pod wlasna pupe mial na kant elegancko uszyte
moj maz na szczescie nie jest taki wybredny i nogawki czesto w sklepach skaracaja lub niesie do krawcowej. w Lck na Thomas st sa ok 2 zaklady, 1en express co w 1h skroca, takie drobne poprawki
ja tam skracam sobie spodnie do job i koszule na krotki rekaw na lato, ale z jeansami balabym sie spartaczycWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 23:39
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
tez u nas sa te spotkania toddler i parents w Newport, raz w tyg , cos tam nursa mowila i proponowala, ale ja jestem sceptyczna i nie wybieram sie ze wzgledow takich, ze mala jest za mala i boje sie potecjalnej choroby jakiejs
dzieci pelzaja po macie, moja jeszcze nie jest na tym etapie wiec pewnie siedzialby u siebie w foteliku ale nei ominelyby jej, tuziny ciekawskich raczek bywajacych wszedzie..
nie czarujmy sie ale poziom i swiadomosc higieny miejscowych sa zdecydowanie nizsze niz nasze
wiem moze przesadzam,ale leczenie biegunki, goraczki i gardla tu dalo mi lekcję jak trza
wiadomo przyjdzie etap na kontakty z dziecmi, ale jeszcze nie teraz wg mnie
na razie kontakty raz na 2 tyg z kuzynka starsza o 3 mce starcza spokojnie a i wilkiem nie jest bo na zakupy jezdzimy
a i tak Lola u mamy na kolankach a Nicca po macie krazy z elektronicznymi zabawkiami i kazda po swojemu zajeta
mysle ze ok sa te spotkania jesli chodzi o wymiane dos z irl mamami, ja tam na razie wymieniam sie tu na forum i z bratowa i ok ;--))Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 00:00
-
ja doslownie osiwieje przez ta przesylke, dostalam piekny i dl email od firmy oczyw podparty regulaminem z all stron, ze wsiaklo niby plus nie dostane odszkodowania bo... mama kablem zwiazala solidnie ehhhhhhhhhhhhh, czyli zle zapakowala
ale to nic swedzi mnie lewa reka 3x juz wiec mowie do meza ze:
A wydam jutro kase na zakupach z Lola zaszalejem jak mama z corka, bo dostalam email ze mam b duzo holidejowych h niewykorzystanych do zaplacenia przez ksiegowa
B dojedzie jednak paczka
co obstawiamy? ;---)))))))))))))))))))))))
spuszczam powietrze przez 2 szklanki piwa z mezem, maz wkurzony na tesciowa za paczke, na firme kurierska etc
Lola spi i krazy po kocie jeczac, poprawa maz x razy, co za uparty maly czl, nei bede juz pisac po kim taka uparta bo doniose niechcacy na siebie sama he he
zapowiada sie wesola noc
Lola chyba odreagowuje miting z kuzynka -
czesc dziewczyny?
ani sladu Agatki?
my po wizycie u poloznej- bylo bardzo fajnie duzo info dostalismy o wprowadzaniu stalych pokarmow juz na zapas.
Mala wzy 5 kg i mierzy uwaga 62 cm hehehe.
{olozna sie smiala ze w dlugosc to dziecko idzie. Jak sie urodzila miala 50 cm:)
Bylam tez na zakupach kupilam troche ciuchow- juz wieki nie bylam na zakupach hehehe, M w tym czasie na spacerze- taka piekna pogoda byla.
Kurde mala spi swietnie w nocy ale ostatnio zaczela dzikie wrzaski urzadzac przy kladzeniu spac. 2 dni z rzedu po godzinie usypiania:/
aNiLewe, juska19, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
W mathercare maja promocjie kup jedno 2 na polowe ceny i w nexcie tez maja przeceny ale niewiem czy w kazdym . Ja dzis malej kupilam czapke w nexcie a w mathercare kupilam body na 3-6 juz no i kupilam lusterko do auta zeby ja widziec
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a60721f0f1f3.jpgjuska19, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
My mamy takiego dużego misia a w brzuszku ma lusterko. Sam się czasem podziwia
Sprawdziłam status paszportu dziś nadali wiec góra dwa dni i będzie. Jaszczurko a jak u was wyszłoz tym paszportem?
Ewelina czyżby kopiec kreta?
Domi a czemu już szef pyta kiedy wracasz? Przeciez to jeszcze 3 miesiące chyba ze liczy ze wrócisz szybciej? A egzaminem się nie przejmuj. Jeszcze zdasz nim się obejrzysz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 22:34
Limerikowo, Ewelina.Irl, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
Witam.co by wam wrazen nie zabraklo, jak juz sie wszystkie rozpakujecie, to sie przedstawie: Aneta, mieszkam w co.Wexford, pracuje w co.Wicklow. spodziewamy sie drugiego brzdaca w kwietniu. Mamy Juz Ale, ktora w grudnou skonczy 2 latka. Tym razem ponoc chlopak, ale malo wiarygodny wynik,bo w 13tyg latwo pomylic dziewuszke z chlopcem.
Czekamy na Partycje lub Sebastiana..od 3 lat mial byc Oskar, ale jaknpoawila sie realna opcja chlopca to jakos sie nam odwidzialo. Podoba nam sie bardzo Kornel, ale cholera czu mu problemow tym imieniem nie sprawimy???juska19, Ewelina.Irl, Limerikowo, Domi IRL, carola93 lubią tę wiadomość