jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
w Penny's maja super cotton pads po 2e duze, miekkie, grube, 80szt, idealne do pupy malej i do demake upu naszego
a ja przeplacalam w dunnsie..jak to trzeba wiedziec gdzie co i po ile dostac
nast razem to obrabuje primarka na te padsy , teraz w rece 2 opak wzielamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 16:56
Domi IRL lubi tę wiadomość
-
Ja tez tam waciki kupuje- takie do twarzy i do uszu no i rolki do odklaczania klejace takie bo tez bardzo tanie i dobre:)
My dzis bylismy po zakupy w pl hurtowni, obkupilismy sie w niezbetne pl produkty heheh, zwlaszcza ze w czwertek najazd gosci na chrzciny:)))
Ale sie ciesze mojego bratka zobaczyc:))
Bratek ma 3 dziecko w drodze.Limerikowo, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Limerikowo
No mam nadzieje ze ostatni raz chociaz nie bylo tak zle szczerez mowiac do szczuplych nie naleze dlatego mialam zalecane te badanie zobaczymy co w czwartek mi powiedza ehs bede musiala sie pozegnac ze slodyczami ..
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
o gratuluje AniLewe 4 miesiecy.
My nastepne szczepienie 3 grudnia.
Limerikowo myslalam o ciescie ale o obiedzie- wstyd sie przyznac nawet nie pomyslalam jeszcze. Ciezka sprawa bo mojego M siostra (chrzestna) wybredna i bezglutenowa a jej chlopak nie mam pojecia bo dopiero go poznamy, moj brat lubi wszystko i gotowac wiec mam nadzieje ze pomoze cos uprychcic
Ciasto porzeczkowiec bede robi- pychotka troche roboty ale warto- chyba wam wczesniej do tego wklejalam linka.
Dzis jest premiera - nasza corka pierwsza noc u siebie w pokoju.
Ledwo miesci sie w koszu i mamy wrazenie ze my jej spac przeszkadzamy u nas w sypialni.
Zobaczymy jak bedzie- zasnela bez klopotu, samo polozenie spac tez, tylko musialam karuzelke wylaczyc bo ja wkurzala i marudzila, a jak wylaczylam zalozyla zyrafke coomforter na glowe i zasnela:))
Wczesniej juz ja staralismy sie przyzwyczajac do tego lozeczka i pokoiku- juz tam przewijak wyjechal - bo wczesniej bylo przewijanie u nas w sypialni i stacja na dole. Plus kladlismy ja na drzemki w ciagu dnia tam.
Oby bylo ok.
Moj maz sie smieje ze pewnie spac w nocy nie bede- tak na wyciagniecie reki byla wiec moglam zajrzec jak sie na drugi bok przewracalam a teraz niania elektroniczna i moje ucho musi wystarczyc.
Jest za sciana wiec 2 kroki i jestem jakby co.
Musimy sprobowac teraz bo potem jak sie w koszu juz nie zmiesci to nie bedzie odwrotu a teraz jeszcze jakby byla histeria czy cos to mozna ja wziasc do nas spowrotem.
Ah:) trzymajcie kciuki.
A jak to u was?
Dzieciaczki z Wami w sypialni??
Mamy ktore maja juz bobasy starsze- jak to u was bylo z przenoszeniem??
Juska kurcze- pilnuj sie teraz zeby sie ta cukrzyca nie rozwinela.
U mnie w szpitalu kazdy mial badany cukier bez wyjatku niezaleznie od wagi.aNiLewe, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Juska nie ma się co stresować. Jak Limerikowo pisze będzie dieta do końca a to tylko plus bo noe utyjesz tylko ciążowo.
Domi wow ciekawe jak wam pójdzie. Będziecie pierwsi. Ja pomyślę jak maly zacznie przesypiac całe noce. Ale za was trzymam kciukiDomi IRL lubi tę wiadomość
-
Agata mala jest przecudna
mnie troszku nie bylo siostra byla zabiegana tu i tam bylam..
Po wielkich wojnach z oficem paszportowym mamy paszport czekalismy 1,5 miesiaca
szczesliwa swieta BN w PL pierwsze od lat 10 Happy ja :> zaciesz jak w morde szczelil...
zdjecie TJ z siosta na basenie i kilka z lotniskaLimerikowo, Domi IRL, juska19 lubią tę wiadomość
-
Dostalismy bujak i uratowal nam zycie jak by dziecka nie bylo bo w tym co jej kupilismy nie chciala lezec gora 5 minut
https://www.google.ie/search?q=bujaczek+lezaczek+dla+niemowlaka&rlz=1C1AVNC_enIE561IE561&espv=2&biw=1365&bih=633&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=5V5iVJb5MKON7Abu0YD4Bw&ved=0CAYQ_AUoAQ&dpr=0.75#tbm=isch&q=bujaczek+concord+rio&facrc=_&imgdii=_&imgrc=r8l5U3fEhAskVM%253A%3BU1cdSNJDTufTuM%3Bhttp%253A%252F%252Fimages.kangoo.pl%252F11560036%252F4237583%252Flarge%252Fconcord_lezaczek_rio_graham_wysylka_48h.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.kangoo.pl%252Fszukaj%252Fle%2525C5%2525BCaczki%252Fsklep%252Fcudownaplaneta_pl%3B800%3B574Limerikowo lubi tę wiadomość
-
czesc dziewczyny!
u nas po pierwszej nocy przespanej we wlasnym lozeczku- wszystko poszlo swietnie, zadnego dramatu- karmienie o 3ej, ponowne polozenie bez problemu i pobudka o 7ej jak zwykle. Wydawalo sie ze mala spala duzo spokojniej bo pare razy nasluchiwalam i lecialam zagladac do niej w nocy:)
Przy karmeniu byla w pozycji w poprzek lozeczka a rano juz do gory nogami hehe taka chyba szczesliwa ze sie wyciagnac moze:)
Dzis tez polozona w swoim pokoju.
Zobaczymy jak bedzie.
Jaszczurka gratuluje paszportu- my mamy wniosek wypisany ale ciezko sie zebrac po podpisy na garde, zdjecia itp. Pewnie po chrzcinach sie zbierzemy.
Kolejka rzeczy do zrobienia sie wydluza hehehe- paszport, dentysta, psy do szczepienia i cala kupa innych rzeczy. uffff
Mala zaczela wcinac gryzaczki z wielkim zadowoleniem- wiec chbya cos sie dzieje w tych dziaselkach.
Zycze Wam spokojnej nocy:)jaszczurka lubi tę wiadomość