jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajnie domi ze mala spi fajnie w swoim wyrku..
Ja TJ w nocy na krok nie spuszczam...
Limerkowo zadnych mega diet nie stosuje...
Treningo tez nie poprostu przestalam jesc po 17-tej no teraz tak po 18-tej nie slodze herbaty i nie pije nic gazowanego
i kg leca w dul juz jestem ponizej wagi z przed ciazy hura
Domi IRL, juska19 lubią tę wiadomość
-
no ja tam sobie slodkosci nie odmawiam typu cukier w pastylkach-stevia do tea lub pl trufle czekoladowe mniam, na wage nie narzekam, co dzien 45min spacerku jest
szukalam dzis na necie ok plaszcza na rain bo pare x juz solidnie zmoklam i nie za bardzo z wyborem, to co mi sie podobalo to z Chin, a boje sie tego chinskiego plastiku by nie byl jakis toxicWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 22:02
jaszczurka lubi tę wiadomość
-
Dziendobry dziewczyny.
Swieta w Pl uuuuuu- drogi business hehehe:)
Fajnie ze lecicie- rodzinka sie napewno ucieszy.
My zostajemy.
Moja mama przylatuje za to na koncu stycznia na tydzien- wow! w koncu
Ja dzis mialam koszmar noc- mala wprawdzie spala swietnie- od 19ej do 5ej u siebie, zjadla i poszla spac do 7ej, ale ja spalam bardzo zle, jakies koszmary mialam, meza budzilam 3 razy obchod po domu robic bo jakes dziwne halasy slyszalam.
Ah, mam nadzieje ze dzis lepiej bedzie.
Pogoda chyba ladna bedzie to mam nadzieje dzis na spacerek z V pojsc kolo poludnia.
Zycze wszystkim milego dzionka.
No wlasnie ciekawe jak Agata sobie radzi?? Jak karmienie idzie i wogole!Limerikowo, jaszczurka lubią tę wiadomość
-
DOmi nie taki drogo jak sie wydaje co prawda lece juz 6 grudnia i za bilety w jedna strone za mnie i chlopcy 118 € wiec nie tak zle co prawda bede miesiac w PL i powrot tez w tych granicach
a M przleci dzien przed wigilia wiec jakosc mysle , ze sie w 600 € zmiescimyEwelina.Irl, juska19, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AgataP wrote:dziewczyny co na kolki? tzn nie wiem czy to kolki tak mysle bo zaczyna plakac w nocy i nie mozna jej uspokoic i sie spina tak jak na kolki...jakies dobre sprawdzone rady?
infacol, colief- z aptecznych rzeczy tutejszych. Mozna od urodzenia podawac:)Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Hej
Agatko my uzywalismy sab spimplex na szczescie mala miala tylko 2razy kolke i pomoglo
Tak sie spi u boku mamy przespala sie o pol godziny i o 20 zaczela plakac i nic nie momagalo zasypiala i sie budzila az kolo mnie zasnela a ja razem z nia ale uwaga sanela dopiero o wpoldo pierwszej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83e2669cf62b.jpgDomi IRL, AgataP, Limerikowo, juska19 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale Nicol ma czuprynke, full wlosow bedzie miala mocnych i dl po mamie :--))
Agata mozesz tez sprobowac pl Espumisan nam ok dzialal z pl sklepu np w Papu mieli, lepiej niz Colinox krople na kolki
a jak karmisz mala na piersi jest caly czas to b szybko ja, zlapalo
nam w szpitalu twierdzili ze na piersi dzieci do mca kolek nei maja, ale raczej to nieprawda, nasza kolki zlapaly w 2 tyg i od razu na super zaparcie wiec mniej proszku dawalismy plus krople i jakos przezylismy
stary sposob to prasowac tetry i na brzuszek, lekko cieple, nada sprawdzic
mala odbijac po jedzeniu noszac wysoko nawet jej brzuszek majac na ramieniuEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
u nas nie bylo kolek Limerikowo- raczej zaparcia i problem z gazikami ale kolki to nie- kolki sa regularnie przez dlzuszy okres czasu tak mi mowila lekarka i tak w necie pisza a nie od czasu do czasu tylko.
A dakej piersia Agata karmisz? bo jak tak to napewno nie kolki, jesli mieszasz swoje i butle to mozesz miec to samo co my mielismy- uspokoilo sie jak mala przeszla calkiem na butle.
Albo sie nie najada- my mielismy tak na poczatku wlasnie- a mala poprostu byla glodna.
Ciezko oceniac- to moze byc cokolwiek- musisz roznych rzeczy probowac.