jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
my na chrzciny u przyrodnej siostry
Damian urodzil sie 3mce po Loli, chrzciny w Koszalinie, party w Hotelu w Mscicach 11km od Kosz
siostra byla na chrzcinahc u nas w zaawansow ciazy wiec nei wypada nie byc]
tylko ze my mamy dluga droge z Irl do Pl, no ale damy rade
w koncu Lola jak miala 2mce to leciala, mam nadz ze bedzie chrrr i nam nei odpadna uszy na placze i jojczenie bo to wkurzajcae w samolocie w minimalnej przestrzeni plus wiadomo pasazerwowie maja prawo do spokoju a dziecko wie swoje :--)jaszczurka, Krysti, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
V ochrzczona )
wszystko poszlo gladko- ksiadz rewelacja- zadnych problemow.
Mala cala msze spala- na chrzcie sie obudzila i poplakala jak jej glowe polewal woda- czego nie znosi:)) Nie wzielam jej butli, a chlopiec ktory byl z nia chrzczony wcinal butle i jak zobaczyla to mowie wam jak sie wsciekla to Marcin musial biegiem do domu z nia potem hehehe.
Caly weekend byl spoko- moj brat duzo pomagal mi i nawet nie chcial nic zwiedzac ani nic wiec siedzial z nami a moj M z jego siostra i jej chlopakiem jezdzili sobie na wycieczki.
Wieczorkami siedzielismy i popijalismy troszke- ja to tak nie za duzo ale reszta sie pobawila troche.
Mala bardzo sie podobala rodzicom chrzestnym i byla popisowo grzeczna i urocza- 2 z 3 nocy przespane cale, jedna z jednym karmieniem:)
Wczoraj po tych wrazeniach nie chciala spac popoludniu a na wieczor byla tak zmeczona ze sie balam ze bedzie problem ja polozyc ale wciagnela 200 ml i poszla spac o 18ej hehehe i spala do 5tej- zjadla i do 7:30.
A dzis juz druga drzemke sobie ucina tomam chwilke zeby do was napisac.
juska19, Limerikowo, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Domi super ze chrzciny udane
mala i Ty piekne wygladacie razem plus maz
w ogole gdzie taki stroj Domi znalazlas dla malej? sliczna czapeczka
no tak z pink karta Bootsa to mozna dobry deal cenowy zrobicWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 19:55
Domi IRL lubi tę wiadomość
-
ubranko do chrztu dostalismy od mojego brata w prezencie, a czapeczka jest po mojej chrzesnicy - ona 4 lata temu miala ja na glowce do chrztu- moja mama na szydelku zrobila. tak mi sie podobala ze kazalam sobie ta czapeczke przywiesc jesli nadal ja maja- no i mieli:)
Limerikowo, jaszczurka lubią tę wiadomość
-
ja patrze tak wstepnie juz loty na lato na hol bo ceny teraz sa super choc i taka Hiszpania dalej droga, a na nasza trojke to wiadomo 2 walizy i nada madrze pakowac, nie to co kiedys-rewia mody he he
chcialam Chorwacje, ale w Zadarze samolot b pozno laduje o 23ej wiec 1 dzien i tak do tylu , wiec szukam dalej
-
nick nieaktualny
-
AgataP wrote:hej dziewczyny jak wasze dzieci byly aktywne w ciagu dnia w pierwszych tyg.? bo moja mala coraz mniej spi w dzien...
U nas Nicola druga noc malo je wczorraj zjadla o 23 tylko 60 ml i pozniej dopiero o 5
a dzis w nocy zjadla tylko 60 po 23 i dopiero przed 8 . troszke malo .
Teraz oglada baje jak od 3 dni i zasypia po 15 minutach a taka zaciekawiona myszka mini
Piekna dzis pogoda wiec zbieramy sie niebawem na spcaerek .
Limerykowo tez kupilam malej 2 bluzeczki ale musza njeszcze poczekac bo niby od 2 miesiecy do 6 ale duze sa
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
no wlasnie Ewelina racja, Lidl ma ciut wieksza rozmiarowke, ale to dobrze w sumie
kazda firma ma swoja wlasna np z cubusa 68 portki za male, a 74 h&m portki ok, a bodziak lidla 68 ok tak jak dunnsowskie, ze smyka kaftaniki 68 tez juz za male w sumie lub wchodza na styk
moja mala do 5tyg w dzien spala a tak roznie po 20min, 1h lub 2-3h i tak do 2mcy
po 2mcach to juz po 10, 20 min sama odlozona do bujaczka, ale na raczkach i po 1h
co wazne takie malenstwa potrzebuja ciszy i spokoju, moja spala do 2mcy jak zajac pod miedza, budzila sie na halasy wiec domownicy na paluszkach bo nie schodzila z raczek jak nie spala i b absorbowala
teraz b chwale sobie kojec bo juz zajmie sie soba na te 10-15min na gimnastyke i co najwaz jest bezpieczna, z bujaczka juz zaczela powoli wychodzicEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
dzis wybieram sie z dziewczynami z pracy na plotki i kolacje o 7
nie wiem tylko gdzie, cos w city wymyslily, jako kierowca dowiem sie gdzie jechac :--))
tata wraca dzis wczesniej ciut wiec bedzie gospodarzyl z Lola a ja zdaze sie wyszykowac
wstepnie glowe umylam...pod zlewem w kuchni bo Lola miauczala doslownie, zeby daja czadu od rana, zdejmuje soksy i je je na bole zebowe
mowie do Loli: jakby mi ktos kiedys powiedzial ze raz dwa pod zlewem bede myla glowe to bym go wysmiala, a dzis no coz liczy sie by bylo DONE ;---)))
MOWIE DO MEZA, ZE OTWORZYMY SZAMPANA JAK Wyjdzie 1y kielWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 12:40
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny