jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agata u nas tez mały wcale dużo nie spał. Tak sie mówi ze noworodki tylko jedzą i śpią. Ale chyba tylko w bajkach. Piękne zdjęcie.
Domi dobrze wiedzieć o tych detkach po zdjęciach widzę ze mala bardzo podobna do ciebie. Na moje oko. A mała ciągle śpi w swoim pokoju? Nie stresujesz się?
Limerikowo daj potem zrzut jak kamerka pokazuje. My mamy taką sama ale nie byla baby camera. Kiedyś stała w oknie przed domem. Zwłaszcza jak na urlop jedziemy bo zawsze to bezpieczniej. Teraz m. Zamontuje jak dziec pójdzie do siebie.AgataP, Limerikowo, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaNiLewe wrote:Agata u nas tez mały wcale dużo nie spał. Tak sie mówi ze noworodki tylko jedzą i śpią. Ale chyba tylko w bajkach. Piękne zdjęcie.
Domi dobrze wiedzieć o tych detkach po zdjęciach widzę ze mala bardzo podobna do ciebie. Na moje oko. A mała ciągle śpi w swoim pokoju? Nie stresujesz się?
Limerikowo daj potem zrzut jak kamerka pokazuje. My mamy taką sama ale nie byla baby camera. Kiedyś stała w oknie przed domem. Zwłaszcza jak na urlop jedziemy bo zawsze to bezpieczniej. Teraz m. Zamontuje jak dziec pójdzie do siebie.
a jak w nocy Wam spal? bo moja teraz marudzi na poczatku,masz jakis sposob na usypianie takiego malucha? -
Agatko u mnie jak był mały to budził się co 2-3 no maks 4 godziny. Usypianie u mnie tylko na piersi. Bo jak się budził na jedzonko to zasypiał pod koniec. Także ja jako tako rad nie mogę dać jeśli karmisz mm.
Teraz jest inaczej, bo dalej na piersi najczęściej zasypia, ale jak nie zaśnie do odkładam go do łóżeczka i jak jest zmęczony to sam zasypia bez pomocy.AgataP lubi tę wiadomość
-
AgataP wrote:limerikowo,kiedy moge smialo zabrac mala na basen?
ja bym brala po 4 mcu
biora po 3ym ale to roznie jest potem, 2 z czerwcowek co braly po 3 to dzieci infekcji dostaly-przeziebione
jak ok pojdzie to my sie jutro na 11 wybieramy pochlapac z mala, znowu big job dla mamy, ale od czego sa mamy? he he
wczor party b udane, pobalowalysmy 3.5h w george'u w lck, jedzenie i drinki super, ja mialam malego bulmersa i ok starczy dla pani driver, wzielsmy startery ktore okazaly sie big big plus desery mniam np mango panna cota
mowie do meza ze musimy sie tam wybrac, nawet z lola jakos za pewnien czas
myslalam ze bedzie drogo bo to 4* a cenowo b atrakcyjnie i normalnie, az sie zdziwilam, no i mialysmy pl sympatyczna obsluge p Andrzej zacieszal :--))
jak wczor mala caly dzien szalala mi z zebami tak na wieczor po koncercie o 8 poszla chrr mezowi i tak do 3am , uwaga obudzila ja, ...kupa, no i wiadomo byla butla i dalej spanie z rodzicami do 8.30Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 15:27
-
Ani Lewe- mala dalej u siebie w pokoju i wydaje jej sie tam bardzo podobac- na wszelki wypadek nadal nie schowalam kosza w razie''emergency''
Coraz czesciej udaje jej sie przespac cala noc. Jesli budzi sie to tylko raz i wraca spac- pobudka codziennie o 7ej jest niestety no ale wole wstac rano a wnocy spokoj i wieczor dla nas.Moze jak bedzie starsza to jej sie troszke przesunie zeby szla pozniej spac i wstawala pozniej:)
Schizowac sie schizuje coz mam powiedziec, latam zagladac czesto.
Ostatnio mala trenuje przekrecanie sie na brzuszek- ale odwraca glowe na bok bez problemu wiec jak tak utknie to zaczyna marudzic i sie budze.
W dzien na macie wywijance nauczyla sie juz z pod brzuszka lapke wyciagac to juz lepiej jej sie lezy i moze glowe przekrecac jak chce.
Limerikowo juz sbie taka kamerke zamowilam na ebayu to moze nie bede musiala do malej tak czesto biegac w nocy:)
Dzis polowanie na mysz sie zaczelo- pulapki zastawione trutka rozsypana. Czekamy.
Wczoraj myslalam ze mnie jak popiela te myszy zjedza:/aNiLewe, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny.
Probowalam od paru dni nagrac- co nasz maly wariat sie nauczyl i praktykuje ostatnio:)
View My Video
sorry jakosc koszmarnaLimerikowo lubi tę wiadomość
-
witam, my po basenie, mala w ok humorze obeszlo se bez koncertu, zadzialaly odglosy wszystkich mozliwych zwierzatek, pewnie mnie tam za crazy mieli, no ale placzu nie bylo, dziecko zagadne, ubrane i ja tez :--))
teraz drzemka, pilnuje, bo w nocy byl krotki incydent bezdechu, niania piknela raz ostrzegawczo i oboje bo tak czujnie spimy od razu wstalismy i do lozeczka i oddech powrocil
niania sie nie uaktywnila bardziej na pikanie uff
ne wiemy czy sie przytknela czy zakrecila nosem gdzies w glebokim snie w protektorze lozeczka
mamy kamerke nocna d link eye on baby to sie sprawdzi dzis cos sie stalo dokladnie
w ogole 2 dni temu kamerka zainstalowana bo mala sie czolga od tylu lozeczka do przodu i juz sie przydala, kto by przypuszczal..
mamy nadz, ze to jednorazowy incydent, jesli sie odpukac powtorzy to oczywiscie dzialamy
zostane wtedy dluzej w Pl sprawdzic malej serducho i odech, bo lecimy 5go, tu wiadomo moga nas zbyc etc lub bedziemy czekac, ale oby nie doszlo do tegoDomi IRL lubi tę wiadomość
-
Limerikowo wrote:zapomnialam zapytac jak tam lokatorki myszki? polowansko udane czy kontynuujecie?
my z mc walczylismy
dalej walczymy- poki co nic sie w pulapki nie zlapalo, zaykam drzwi do malej do pokoju zeby czasem tam nie poszla (y). Zastawilismy pulapki na strychu plus trutka i na dole dzis tez pulapki tylko.
Wczoraj jeden z psow wachal listwy przypodlogowe jakby tropil jak kazalam szukac myszki wiec cos sie dzieje plus w kuchni pod zlewem odchody.
Pulapka zastawiona.
Maz nie slyszy jak jest bo za glosno jak rozmawiamy- ironia!
A wczoraj to myslalam ze mamy normalnie jakies wieworki czy cos tak mi sie wydawalo jakby cos biegalo po gorze po panelach- tylko tam paneli nie ma wiec jakby w przestrzeni miedzy podloga a sufitem i w scianach:/
Masakra.
chyba jakiegps kota trzeba porzyczyc:)
Limerikowo co znaczy ''my z mc walczylismy''??
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
no my z lokatorkami/lokatorka dobry miesiac walczylismy
taka sprytna byla ze jadla trutki bo jedzenia nie bylo i w lapki sie nie lapala, tylko lapki strzelaly
juz sie balam ze kolonia szczurow kurcze skoro takie madre wiedzialy jak trutke wyjac i sie nie zlapac
maz w koncu pozatykal all dziury na chacie i klopot sie skonczyl na myszki
No i super ze mysz upolowana oby nei bylo more..
moja mama mowi ze jak jest 1na to i wiecej bo one sie legna ze ho ho b szybkoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 23:22
Domi IRL lubi tę wiadomość