jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tam przesadna nie jestem i nie wierze w zadne pechy od ciezarowek
no b jestem ciekawa co tam w ikeii Jaszczurka nakupowalas, rozumiem, ze dzial dzieciecy obrabowalas hi hi
w pon 17go w Lidlu dzien malucha, mam nadz ze uda nam sie po 1ej butli ruszyc , bo potem all wykupia, maja byc bodziaki, soksy, spodnie, rajstopki, bluzy etc do 90cm i dla starszych dzieci tezWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 23:41
jaszczurka, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
a tam polski narod katolicki... a zabobonny
tak samo czerwone wstazki nad kolyska, wozkiem i czerwone majty i nieobcinane wlosy na mature etc ;--)))
szczegolnie u mnie w job girls z krzyzykami chodza a w rozne rzeczy wierza, jakos pojac tego nie moge , no i nie musze
no ale kazdy wierzy w to co mu pasuje i ok
poczekaj pare lat aNiLewe a sie nie opedzisz od kolezanek syna i zatesknisz za sw spokojem jeszcze ;--))))))))))))))))))))) w domu
my tez na cieple wakacje, myslimy o Chorwacji w maju
na razie szykuje nam sie tak wstepnie 5-8.12 szybki wypad na chrzciny do siostry do KoszalinaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 23:50
jaszczurka, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
bedzie dobrze Juska! , kibicujemy mocno wszystkim Cieżaróweczkom
Domi chyba tez termin cc pozno wyznaczyli ,ale wiedziala dokladnie kiedy ma sie zjawic ;--))z tego co pamietamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 00:49
juska19 lubi tę wiadomość
-
No ja wlasnie tez czekam i mam nadzieje ze teraz na wizycie mi powiedza aczkolwiek wiele zalezy od skanu jak z dzidzia bedzie jesli moja cukrzyca ustapi na troche i wroci do normy moze byc tak ze do 39 ty bede chodzila czyli 14 luty a jak nie to koniec stycznia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 01:05
Limerikowo, jaszczurka lubią tę wiadomość
-
Hey dziewczyny, witam w Niedzielny poranek
Mysmy dzis zaspali na Msze do kościoła.
Juska pytam dlatego bo u mnie ma byc moja przyjaciolka ktora tez jest w ciazy 12 tyd na chwile obecna chwile.
Malego bedzeiemy chrzcic w Grudniu wiec ona bedzie na polmetku..
Ale ja nie wierze w zabobony..
Heh kiedys bylo jak w ciazy bedziesz patrzec przez dziurke od klucza albo robic zdjecia aparatem to dziecko bedzie mialo zeza...
Jak bedziesz chodzic po kablu np. odkurzacza to bedziecko sie owinie pepowina... dla mnie to dzdura...
Limerkowo z tym kotem to tez przesad smieszny...
Albo jak gdziees wyjezdzasz domu i czegos zapomnisz i sie wrocisz to tez rzekomo przynosi pecha.
Rany tyle razy ile jak sie wracalam...
Koto nie mam w glowe ten ma w nogach
Szukam teraz tylko jakiegos ubranka dla malego... do chrztu sw.
Bylam w czoraj w Next i nic nie ma moze widzialysie gdzies Cos Ladnego do chrztu..
Zdjecia z zakupkow pozniej podesle ogarniam chate teraz z tymi zakupkami ale fajnie bo M obiecal , ze pojedziemy po swietach BN na wieksze zakupki...
Juska nie zawczesnie na pla CC troszku jeszcze Kochan przed toba...
Dowiesz sie napewno ja tez czekalam na termin wywolywania ale to bylo 3 tyd przed terminem sie dowiedzialam wiec ty Kochana masz czasu a czas:)
Kazda CC jest planowana i kazdy porud wywolywany wiec nawet mozesz dzien zaplanowac z lekarzem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 15:02
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Domi pokazalam mamie te maszynke bo kiedys wspominalam jej wlasnie , ze bym se chyba trwala czasnela a Ona na to, ze szkoda wlosow i to takich dlugich jak ja mam.
I wlasnie powiedzialam jej o tej lokowce twojej i mowi , wlasnie, ze powinnam sobie kupic i tak rozmyslalam nad na ostatnio..
Do M sie pousmiecham ladnie i moze mi kupoi... alebo na zawlam padnie...
Jak Price zobaczyDomi IRL, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej ile wam dzieci w 2 tyg zycia jadly mm z butli i co ile ? bo moja mnie zadziwia non stop glodna.jutro dopiero pielegniarka przyjdzie to zapytam jak mam ja karmic,ale jak dam jej 120ml to za 3 h glodna jest kurcze juz 4 h nie wytrzymuje a czasem i za 2 h jest godna...mam ja dopajac ?
-
No Agata duzo je nawet powiem ,ze bardzo duzo
TJ Teraz jest na butli i ma prawie trzy miesiace i tez ja co 3 max 4h po 150 max 180 ml.
to wydaje mi sie, ze twoja Corcia je bardzo duzo Albo mleko jest dla niej za malo tluste malo kaoryczne i przelatuje przez jej zoladek szybko..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 18:54
-
Hej Agata.
No bardzo duzo je musze przyznac- nasza V jadla ok 50-70 na jeden raz jak miala 2 tyg. A to mieszane z piersia, a jak samo mm to chyba mniej jeszcze powinna jaesc bo bardziej tresciwe.
Juz po chrzcinach bylo super- jutro opowiem wszystko.
Zajrzalam tylko co u Was slychac.jaszczurka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
AgataP wrote:hej ile wam dzieci w 2 tyg zycia jadly mm z butli i co ile ? bo moja mnie zadziwia non stop glodna.jutro dopiero pielegniarka przyjdzie to zapytam jak mam ja karmic,ale jak dam jej 120ml to za 3 h glodna jest kurcze juz 4 h nie wytrzymuje a czasem i za 2 h jest godna...mam ja dopajac ?
-
Ryainair ma polacenia z Cork - do Wrocka i Gdanska
z Shannon - do Wrocka Warszawa i Krakow
Z Dublina nigdy nie latalam...
Ale powiem Wam siostra moja leciala tydzien temu do Wroclawia i mieli londowanie w Katowicach
W Wrocku byla taka mgla mleko normalnie..
Piwerszy raz jak ktos do mnie przylatuje czy my latamamy to miselismy taka akcje a i Brat mial raz lot opuzniony o 24 h a ja spedzialm 12 na lotniki ale teraz jak tak pomysle tyle h z Moja trojka dzieci to kaszmar .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 21:58