jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej . Spotkanie z tesciami spoko . Mama piotrka juz od rana w kuchni gotuje na jutro . Zaraz sernik będzie robiła jakieś Czekoladowe i torta. Bigos się gotuje od wczoraj , kotlety będą rosół sałatka i chyba udka dużo nie robimy bo pozniej zostanie
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki dzis 35 tc 26 dni do cc ,31 stycznia bedzie ciaza donoszona wiec odliczam dni i mam nadzieje ze wytrwam Nocki dalej mam nie przespane krocze w nocy tak mnie boli ze jak sie przekrecam musze trzymac sie ramy lozka bo inaczej nie da rady
Super Ewelina ze przygotowania ida pelna para ,szkoda ze mnie nie bedzie ...Limerikowo, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
Wrocilam wlasnie ze szpitala .. bole pachwiny cala noc ,caly dzien plus maly sie nie ruszal przez kilka godzin pojechalismy sprawdzic ale na skanie maly sie cos poruszal na ktg wyszlo ze jest aktywny poprostu ja go nie czuje ..bo delikatnie sie rusza a juz myslalam ze cos zlego sie stalo na bol pachwin nic mi nie dali jak sie nasili mam wrocic
Domi IRL lubi tę wiadomość
-
wlasnie ok Domi pisze, ze jak Ewelina Wam zostanie po tym pysznym kucharzeniu to prosze robic delivery do nas )))))))))))))))
u nas tata dzis oporzadzal LOle a ja w job na szychcie
okazalo sie ze w sumie nei jest leniwy, ale i poprzed i teraz w zw z odparzeniem rowka pupy Lola wymaga jednak czestej zmiany pamerka bo ma b wrazliwa skore, bepanthen w ruch z miska wody i podgojone uff
wiec to moje wymienianie to jednak nie wariactwo
nareszcie Lola poszla laskawie spac a rodzice na seans filmowy i chwile wytchnienia
u taty Lola caly dzien dokazuje i spi raptem ...30min
mowie do meza ze 12h-2h i Lola u mamy chrr robi i 7pm tez jej jest godzina po dobranocce, no nic troche dluzej dzis zeszlo :--))Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Juska moze Ty masz lozysko na przedniej scianie jak ja mialam i tez po 33tyg "czucie" malej bylo mniejsze no chyba ze kopala po czekoladzie i lodach rowno ;--))
a tesciowa mowila bym tyle nie jadla czekolady i slodkiego, bo mala nie wyjdzie bo ma u mnie bardzo dobrze ha ha ha
latwo powiedziec, nielatwo wykonac ;--))Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 22:09
-
Agata jak tam naprawa sprzetu elektronicznego?
czlowiek bez netu jak bez okienka na swiat ;--))
jak Niunka Twoja?
u bratowej mala przeziebiona na katar i zapalenie uszu, twierdza, ze po basenie chyba zlapala a w ogole w pracy tez sezon chorobowy, moja zmienniczka ma pluca od kaszlu zdarte jak trza, a leczy sie ..rumem :--)) -
No ja wlasnie nic slodkiego nie moge do wczoraj ruchy bylo ok szalal po wszystkim a dzis od rana nic nie dzialalo ani jedzenie zimne nic strajk byl ale na szczescie falszywy alarm maly jest bardzo nisko dlatego te bole pachwin ,krocza i klocia macicy
-
wyszly nam prostaki tj Sebastiankowi. urodzil się z nimi, znikly po miesiącu czy dwóch a teraz od kilku dni wyszly na nosku i dziś widze ze na brodzie sa
dla wyjaśnienia to taka biala kaszka, pory zatkane i przez hormony od mamusi tak pisza.
Ktoras z waszych pociech tez ma? -
Jednak sie skusilam pojechac i wysciskac Mala osobiscie
Oczywiscie torba do szpitala byla ze ma teraz to chyba moja przyjaciolka bedzie hehe
Ja zaraz sie zbeiram na skan
Wysylam wam kobietki tortcik wirtualny
Dzis oczywiscie koncze 18 latLimerikowo, Ewelina.Irl, aNiLewe lubią tę wiadomość