jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
A dziękuję mi to jeszcze zostalo 2.5 tygodnia. Teraz czuje sie chyba lepiej niz jeszcze 2 tygodnie temu. W domu juz prawie wszystko gotowe na corusie takze zostaje nam czekac.
Wszystkie choroby pogonione? U nas tydzien przerwy byl i znow kaszel się pojawił ale podawalismy to co zwykle i zniw po tygodniu zanikl. Tym razem mam nadzieje ze dłużej. -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!!!
Anilewe ma racje. Niespodziewanie odeszły mi wody i nie było wątpliwości, ze to już. Byłam zaskoczona. Zajechaliśmy do szpitala i przez dłuższy czas nic się nie działo, trzeba było czekać na rozwój akcji. Na szczescie wieczorem sama z siebie ruszyła i szybko zrobiło się pełne rozwarcie, a sam porod to dosłownie 10 minut i na świat przyszedł nasz Synek!!
Wcięło mi pół posta!! Aj! Na drugi dzień wyszliśmy do domku, ja czuje się super, nic nie zostało naruszone
Dziękuje za wszystkie kciuki!!!
Nie planuje kolejnej ciąży i mało już zaglądam, postanowiłam usunąć konto, jestem na fb gdyby coś.
Dużo zdrówka wszystkim, zwłaszcza najmłodszymWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 00:06
Ewelina.Irl, aNiLewe, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My zostajemy jeszcze w Pl ze wzgledu na zdrowie Zuzy, ma spore bole brzucha i jest na czopkach szpitalnych plus viburcol, sab simplex i klopot z jedzeniem, trzeba w nia wmuszac przy placzach by minimum 100ml zjadla
sa lepsze i gorsze dni z wojowaniem na butelce
noce spi ladnie, naet po 5h trzeba ja, na butle budzic by cukier nie spadl
nie jest chetna do jedzenia bo kojarzy jej sie z bolembrzucha
konsultowalismy 2x szpital dzieciecy, pediatrow, 2 gastroenterologow, mamy mc czekac, jest i nie jest szansa ze wstretna kolka ustapi
Lola idzie od lutego do przedszkola na pol etatu bo ma za duzo energii
dzis zjezdzalysmy na sankach 1.5h z pobliskiej gorki i byl fun
no i zagralysmy z orkiestra swiatecznej pomocy do puszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 19:21
-
Nasza Hannah urodzila sie 8 dni przed czasem. 19 stycznia z waga 3200g, 51cm slicznosci moje. Na drugą dobe jak opuchlizna zeszla zaczyna się robić podobna do brata.
Odeszly mi wody w srode przed 5 rano i na drugi dzien urodzilam sn o 6:11. Jedno naciecie. Czuje sie dobrze ani jednego proszku nie wzielam jeszcze i mam nadzieje ze tak zostanie. Jutro rano wychodzimy do domu.
PozdrawiamyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 23:40
Limerikowo, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość