jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jak myslalam wirus 3 dniowy . Osluchala nic nie slychac kataru tez nie . Dzis tak samo goraczka ponad 39 zasnela mi po drodze i zbijamy i dalej wraca dzis drugi dzien . Jak by nie przeszlo spowrotem wrocic . No ale mowi ze nic nie widzi niepokojacego . Duzo pic nurofen i calpol na przemian podawac
aNiLewe lubi tę wiadomość
-
U mnie dzis skończony 30t. Jak do wczoraj mowilam ze kopie tylko po bokach tak brzuch trzasl się caly dzien i od wczoraj późnym wieczorem siedzi mi w zebrach. Woec musiała sie obkrecic. Teraz odliczam do skonczonego 32t potem 36t i mozna rodzic
Ewelina.Irl, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Dzieki Lena podziebiona . Chodzi dzis pierwszy dzien kaszel katar i ciekawe czy sie nie rozwinie zbadala mowi ze nic nie slychac , gardlo czyate uszy tez ok . Tylko katar jej siedzi daleko i splywa nie w ta strone co trza i stad moze miec kaszel . Dlatego mamy psiukac i klasc na brzuszku odciagac . My dostalismy antybiotyk . Chodz z antybiotykami jestem z dala . Zrobilam syrop z cebuli . I bedziemy pic
-
no wydatki chorobowe
ja diluje z kolkami, krople sab simblex w drodze, bo bobotic forte, espumisan czy colinox nie daja rady raczej lub slabo
usg kiszek wyszlo nam ok jak bylo w szpitalu robione wiec uklad pokarmowy dojrzewa
jak Lola byla na zaparcia tak Zuza na luzniesze wyproznienia I voila
kazde dziecie inne
tfu tfu my zdrowi, co dzien spacerek Zuza kolo 1h a Lola kolo poludnia I po poludniu, na rzie pogoda tu w miare, choc zimny polnocny wiatr przywial troche deszczu I sniegu na slizgawice -
Czesć dziewczyny... witam się ponownie po przerwie... nie wiem czy mnie pamiętacie, ale pisałam tu jakoś w sierpniu i poroniłam...
Okazało się , że udało się zajść w ciąże ... Jestem 11dpo i pozytywny test ... Mam nadzieję,że w poniedziałek @ nie przyjdzie i to jest to.. i że się uda.
Mam pytanie do Was.. jeśli się uda, chciałabym skoczyć do Polskiego gina na pierwszą wizytę z usg. W grę wchodzi Dublin. Możecie mi kogoś polecić od tak wczesnych ciąż ?
Chciałam do słynnej Antepowicz do Medicusa , ale tego dnia którego mogę podjechać do Dublina niestety w Medicusie nie przyjmuje żaden ginekolog. Będę wdzięczna za pomoc.Limerikowo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś