jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
aNiLewe wrote:8 tygodni do rozwiazania u nas.
Domek przystrojony na święta a co. Zresztą w kolo duzo ludzi choinki świeci jiz ze dwa tygodnie. Maly doczekać sie mikolaja nie moze. Za tydzien jedziemy do wioski Santy. Ciekawe jak to bedzie.Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa gratuluje . Polecam Dybkowskiego przyjmuje teraz na D7
Mu juz tez wysprzatane ubrane choinki , ozdobiony domek lubie swieta od kad sie nicola pijawila
Dzis na nic czasu nie mialam bo zakupy , sprzatanie , strojenie dzieci w miedzy czasie
I tak dzien zlecial jutro mikolaj musze jechac do smytha po skromne upominki bo i nicola ma imieniny jutro
Anielewe zleci rach ciach czekamyn na wasze malenstwa
DobranocaNiLewe lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Kiedys tu pisalam (Ewelina do Ciebie ze bylas na roczku Oliwki na ktorym byla tez moja kuzynka hehe). Ja tez we wrzesniu urodzilam synka, za tydzien konczy 3 miesiace...od wczoraj jestesmy na miesiac w Pl. W pierwszej ciazy tez chodzilam do Dybka i bylam zadowolona no ale u niego zawsze dluuugo czekalam a w drugiej ciazy nie moglam sobie na to pozwolic bo cora nie wysiedzialaby w poczekalni i bylam kilka razy u Ahmeda, przyjmuje blisko Rotundy. Tez bylam z niego zadowolona ale troszke drozszy niz Dybkowski.
-
Iza no pamietam Cie
U Ahmeda prowadzilam druga ciaze .
Padam dzis na pysk .
Rano bank , poczta , zakupy , obiad lena miala dzis zly dzien nicola w miare . Piotrek pracuje . Jutro znow czeka mnie bank i poczta bo przypomialo mu sie ze trzeba piedziadze wplacic i liat przyszedl na moja nie obecnosc dzis i musze odebrac . Obiad jutro itp .oby dziewczyny byly grzeczne .
Iza ty mieszkasz w Dublinie ?
-
Co tam nowego u was dziewczyny?
Nam leci jakos po malu. Syn wychodzi po malu z wirusa 3 raz idziemy do gp w piątek juz mam nadzieje ze powie ze zdrowy.bo wariuje na potege w domu i chce na spacer a tu raz ze jeszcze pokasluje to leje u nas i tyle dobrego.
Prezenty pokupowane? -
U nas prezenty czekaja na zapakowanie tylko, chyba w trybie nocnym bo Zuza na raczkach tylko
no taki egz nam sie trafil ze 5min w bujaczku nie posiedzi..
wagowo 4800, 63cm szczescia, zaszczepiona 6w1 plus 1 dawka rorawirusow doustnie
Lola drugi dzien przeziebienia ale duzo lepiej, jednak ibufen jest super na jej zatokowe katary i dzis juz gestniejacy wiec 50min spacerku w dodatniej temp, wczoraj roznosila chalupke suwajac lawe i fotele -
Hejo . U nas prezentow brak . Musze isc i kupic . Jutro bede w smyth bo jutro na 16 na urodziny idziemy . Wiec kupie dla dziewczyn prezenty a dla piotrka daje 350€ na tel reszte niech sobie dolozy . Dla leny kupuje te male siedzisko z mama&papas . Bo zabawek i wszystkiego mam wiec na pozniej zeby miala . A nicoli jeszcze nie mam pojecia .
Ja ostatnio nie mam czasu bo piotrek pracuje od pon-pt i sama siedze . Dopiero w piatek ma wolne wiec mieso i wedliny zostana do kupienia a ja musze w tym tyg targac wszystko sama . Bo jak wraca to zje umyje sie i spanie . Ostatnio lena rece , rece , rece wiec duzo zrobic nie moge . To co mi sie uda goarnac to ogarne ale jakis bog wie jakich generalnych nie robie bo nie mam na to czasu .
Lena juz ponad 3 msc ma Nicola 27msc . Leci ten czas jak szalony . Lena wazy 5,950 ma 60cm .aNiLewe lubi tę wiadomość
-
Duzo zdrowka dla Nas i Dzieci w nowym 2017 oraz spelnienia zamierzonych planow
u nas juz od 5 szal sztucznych ogni, raczej Zuza nie lubi huku
szampan chlodzi sie z sernikiem i salatka
cieszymy sie ze teraz w domu bo poprzedni sylwester wypadl niestety i stety w poz szpitalu z Lola