jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale tu cisza .
U nas ostatnio brak czasu . Bylismy na kontroli z lena na 8msc wazy 8700 ,72cm
Ob glowki 43
Ja obowiazki w domu plus praca wracam o 23 bo zmienili mi godziny pracuje 5h blee nie wiem po co sie zgodzilam bo padam na pysk no coz .
A jak u Was ? Lim , Justyna , Iza ?
-
U nas dni tak szybko uciekaja ze glowa boli! Ja w pracy pn-pt 9-17 wiec ledwo wroce do domu to szybki obiad jemy, pobawie sie z dziecmi i zraz trzeba je kapac i klasc spac...
Wczoraj festyn dla dzieci byl u nas w parku wiec zabralismy tam dzieciaki. Wszystko super, zabawy dla dzieci byly, dmuchany zamek na ktorym bawila sie cora. Ale niestety dala taki popis jak trzeba bylo z zamku zejsc ze szkoda gadac Bunt dwulatka u nas pelna para -
u nas były przyspieszone urodziny Lolusi i torcik ze swinka Peppa zgodnie z jej zamówieniem
dostala kolejke, ksiazke i cd z bajka o kocie w butach
pracuje weekendy i jakos ogarniamy dzieci i chalupke pod względem czystości
tata pilnuje dzieci w weekendy , Lolusia zaczela go się sluchac bez koncertow wreszcie i wstaje prawa noga jak mnie mamy nie ma
mam nadz ze najbliższy Bank Hol spędzimy w 4rke -
A ja mam ponownie cyste kolo 4cm na pr jajnkiku i 41dc bezciazowo hi hi.od wczor na hormonach po wizycie u gina oczyw dr Dydowicz milo i profesjonalnie jak zwykle
Mam nadz ze za 10dni klopot minie
Chyba za duze obciazenie w pracy na weekendy fiz i stresowo
Mialam tez pobrana cytologie za free.raczej wynik powinien byc OK -
Co z tego dostalam leki na zatrzymanie w piatek zaczelam brac sobote pojechalam do dybka wlozyc wkladke nie wlozyl mi bo zaczelam krwawic mocniej . Mowi ze wszystko ok . Ale jak przestalam brac te tabletki to w ciagu 7 dni powinnam dostac okres ktory tak naprawde trwa juz tyle czasu
Jutro ide do gp bo nie moge brac tych tabletek na zatrzymanie @ glowa mnie boli , leci ze mnie jak bym kran odkrecila . Mam juz dosc .
-
Limit gratuluję ząbków.
U nas zaczyna się Lena puszczać od mebli sama stoi wstaje bez pomocy zrobi kroka i bedz na pupę. Jeszcze ma czas do chodzenia. Ja pracuje ostatnio 10h dziennie wychodzę dziewczyny śpią wracam dziewczyny śpią jeszcze chwila i skaczy się taki nawał pracy.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Gratulacje Lence 1go Roczku!
Fajna kompozycja zdjec z pomyslem before niemowlak a po roczku mini Panienka
My za miesiac z okladem
Na razie walczymy z plesniawkiami.idzie gorna pr 1ynka i tupiemy kolo mebli
Chrzciny 10 wrzesnia udane.czekamy na fotki paczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2017, 15:19
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
W 3 lecicie do Pl to podziwiam logistycznie.mnostwo pracy i wysilku przed Toba Ewelina.my na 4 rece to 2 panienki ogarniamy
Teraz w podrozy 2 big walizy 2 male.baby cot.foteliki 2x.1 wozek a wrocil z nami jeszcze torba jamnik z prezentami i zakupami -
Tak sama z dziewczynami. Mam nadzieję że dam radę. Nic nie muszę brać tylko ubrania i torba dla Leny chodź myślę co by nie wysłać kurierem a lecieć tylko z wózkiem i torba dla dziewczyn z jedzeniem. To też jakieś wyjście łóżeczko jest w Polsce foteliki też. Zakupy co kupię w pl napewno wyślę kurierem. Nicoli kupię może mały plecaczek na kołach. Obym dała radę