jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mamuski .
Anielewe wlasnie sie zastanawialam nad koszem mojzeszowym I dzis bede miala go dostarczonego . Powiem ci ze sa roznej wielkosci kosze . W mathercare widzialam fajny 100e kosztowal ale powiem ci ze ten kosz byl by tylko na miesiac .
Zobacze jaki bedzie moj jak dzis go dostane .
Co do lozeczka turystycznego to juz stoi rozlozone nie moge sie doczekac juz . Czekam na paczke z pl jeszcze I biore sie za pranie bo czas sie spakowac do szpitala . W piatek wizyta zobaczymy czy mala sie obrucila .
Milego dnia kochane
AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Domi jak wyciągną chłopaka to przepierzesz różowe ciuszki z czyms co farbuje i zobaczysz co z tego wyjdzie
ja teraz spojrzalam i wiekszosc ciuszkow tez mam zielona i bardzo duzo czerwieni zobaczymy jak sie mala bedzie prezentowac dostalam od kolezanki ostatnio taka rozowa bluzeczke dosc fajnie wyglada do dzinsowej sukienki i jest akurat na male dziecię wiec pouzywam na pewno juz obiecalam sobie ze nie bede wiecej kupowac bo malenstwa i tak szybko rosna wiec pewnie nie ma sensu za duzo tych ciuszkow gormadzic,tak wiec juz pozostalo mi tylko dokupic posciel i nakljeki na sciane do malej nad lozeczko ,no i jeszcze pare rzeczy typu kremy ,oliwki itp.No i dla siebie koszule do szpitala ,nadal szukam odpowiedniej .Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 16:09
Ewelina.Irl, Domi IRL, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Ja kupilam koszule z allegro bo tu tez nie moglam dostac odpowiedniej.
Ale taka fajna znalazlam ze szlafrokiem w komplecie, rozpinana na cyckach, i z krotkim rekawkiem, druga mam na naramkach. Mam tez izamy dwie rozpinane gory plus spodenki krotkie takie wyzej zachodzace. Ciekawe co sie bardzis sprawdzi. Jakos tak tych koszul sie boje- nigdy nie spalam w koszulach:PAgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Ja tez bylam antyrozowa do czasu porodu he he
now patrze ze pinkowy jest b twarzowy
Koszule rozpinane na piersiach sprawdzaja sie na 100proc przy karmieni plus koszule w 1ych dobach po porodzie sa b ok przy zmianie podkladow higien
Super sa podklady babyono jesli juz macie z Pl ,bo bella ze szpitala kiepskie jak za prl jakosc
duzo lepsze sa za to podpaski belli na potemWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 19:36
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wspolczuje ci tych podrozy Jaszczurka.
Do porodu tez bedziesz musiala sie taki kawal tluc??
Daj znac jak po badaniach. Ja czekam do moich jutrzejszych- wlasciwie powiedzieli zekrewi jakies tabsy dadza tylko. Ale zakladam ze scan tez zrobia zeby sprawdzic czy sie mala czasem nie obrocilana ostatnia chwile.Limerikowo, jaszczurka, AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hey z CUMH Cork
W sumie to nie ma sie co cieszyć mały sie pcha na świat chce sie z mamusia zobaczyć!!
Tak jak pisałam wcześniej od soboty na wieczór mam skurcze w sobotę były co 10 minut od niedzieli co 7-8 minut i poniedziałek i wtorek juz co 4-6 minut.
Dziś wizyta ogulnie dobra zbadano mnie ginekologiczne rozwarcia 1cm ale to u wielorodek normalne, ze może byc lekko otwarte.
I miałam KTG bo o nie poprosiłam bo tak dr z
Niedowierzaniem patrzyła na mnie Ze juz skurcze czuje. Poszłam na badanie i wyższy skurcze.
Po 2h lekarz zalecił powtórzyć KTG i to samo i to ostatnie KTG zadecydowało , ze zostajemy.
Właśnie mam robione juz dziś 3ci raz i skurcze są jak były.
Skurcze są bardzo wysoke na Max ale nie bardzo bolące takie do przeżycia .
Nie spodziewałam sie takiego obrotu sprawy.
Do szpitala wzięłam tylko kartę nie brałam torby bo nie spodziewałam sie, ze zostanę
Dodam tylko, ze małemu juz chyba miejsca brakuje
Waga zadziwiająca 3750g
Wiec napewno mu ciasno i pędzi na świat zobaczyć mami:)
Czuje sie z jednej strony podekscytowana a z drugiej troszkę mały za szybko chce wyskoczyć tak ze 2 tyg i by było dobrze.
Pozdrawiam info na bierzaco buziole:)AgataP, aNiLewe, Domi IRL, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Wow jaszczurka ale sie dzieje.
Odpoczywaj jak tylko mozesz i nie stresuj sie, juz jest dobrze. Maly zdrowiutki napewno takze jak juz czas to niech sie rodzi maluszek.
3mam kciuki i dawaj znac.
Domi ale by bylo jakby mala psikusa zrobila i obrocila sie na sam koniec.Domi IRL, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurcze jaszczurka ale masz przygody , a co ile masz te skurcze teraz?
mi dzis pookazuje 100 dni do ... ciekawam czy urodze wczesniej czy pozniej.
Domi jak samopoczucie,podekscytowana? jeszcze tylko troszke i bedziecie wszyscy razem ale Ci zazdroszcze
Ja ma dzisiaj checka u gin za godzinke ,wzielam wolne w pracy i powiem Wam ze coraz gorzej mi sie budzic rano o 6.00 dzis wstalam o 9.00 jak Zombie zmarnowana ale wyspana troszke bardziej niz zwykle,na weekend zaszyje sie w lozku i spie....mam taka nadzieje bo znajac zycie nic z tego nie wyjdzie...
ale na macierzynski ide 1 wrzesnia...czyli juz niedlugo.
a to my dzisiaj Nina sie rozpycha :)tak mi sie jakos ten brzuszek spiczasty zrobil
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 10:59
jaszczurka, Ewelina.Irl, Domi IRL, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Domi co do skurczow to są dalej Aga tak co 5/6 minut
Rozwarcie nie wiem czy sie powiększyło bo oni nie sprawdzają.
Ale wiem, ze do domu idę dziś M przyjedzie mamy połazić troszku i mam wrzucić na KTG i zobaczy czy skurcze ustały.
Choć tak życzenie watpię w to bo są od soboty i nie ustały tylko sie nasiliły.
Domu w moim przypadku nic nie dadzą na zatrzymanie skurczowe i dodam, ze cieszko to zrobić zeby je zatrzymać.
A ze mój cud jest juz duży to pani dr powiedziała, ze będziemy rodzic w 38 tygodniu może pod koniec 38 tyg.
No chyba, ze sie cos dziś zmieni w co watpię.
Zanim urodzę to przeciezz muszę kilometrów narobić w te i we te hehe
Aga Kwitniesz. Kochana ślicznie wyglądasz .AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny