jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Hey Ja w domu wczoraj mnie wypisali mimo tego, ze bole nasiliy sie w nocy taki jak na @
i dzis w nocy mialam to samo 3 razy mnie ze snu wybudzily takie bole dosc silne na @
Nie wiem co robic!!
oszaleje z tymi szpitalami tutaj:(
Sukrcze sa srednio bolace.
Kontaktowalam sie z mohe Gin w PL i poweidziala tylko ze by wracac tam.
Rozwarcie 1cm
Martwi mnie to bo mieszkam daleko od szitala M juz w pracy offy bierze juz mu sie urlopy skonczyly.
Domi powodzeniaLimerikowo lubi tę wiadomość
-
AgataP wrote:kurcze ciekawe jak Domi juz pewnie po wszystkim i sa we trojke
Ewelina porod w wodzie,super ja tez chce,pewnie u mnie takiej mozliwosci nie ma..chyba ze swoj basen przyniose ,wody naleje i bede sie upierac
Limerikowo fajnie ze mala juz taki progres robi to pewnie super uczucie jak tak sie zaciesza bo cie rozpoznajeAgataP lubi tę wiadomość
-
Jaszczurka jedz do hospitala, twoje skurcze sa wysokie a ktg baby jakies dziwne nieregularne w 1ej i ost czesci, ale moze sie myle, nie chce cie straszyc, moze to reakcja na skurcze
w srod czesci wyglada ok tak jak powinnoiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 19:29
jaszczurka, AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymusze sie dopytac o ten porod w wodzie bo zawsze chcialam ale zwatpilam czy u nas w Limerick mozna..mam nadzieje ze mozna ale znajac zycie pewnie dupa jest a nie porod w wodzie ale jak to mowia jak sie nie ma co sie lubi - to sie lubi co sie ma...
jaszczurka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
No woda nie tylko lagodzi obyczaje ale i skurcze , minimalnie bo minimalnie, ale zawsze to jakas ulga przy rozwiazaniu
Mnie wyslano pod prysznic i pomogl sie zrelaksowac bo rozwarcia jak mala utknela w kanale juz nie zwiekszyl
dobrze jest wykorzystac basen przy porodzie a i tak ost faza parta pewnie na wyrku
mi marzy juz sie wanna w domu we wt ,mam plan napuscic full wody, owine baterie recznikami dla security i safety reasons, splukam sie i wejde z mala
oczyw kolejnosc czynnosci inna prawidlowa musi byc coby woda nie wystygla dla nas z wlasc temp
jestesmy b ciekawi czy mala pamieta jeszcze pływanie z brzuszka, bo na basen za 2mce dopiero mozemy ja, wziacWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 21:54
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Limerikowo kazdy lekarz z Pl zostawil by mnie w szpitalu ale coz nie jestesmy w PL
Zawsze myslalam , ze na zachodzie lepiej ze wszystkin nawet z opieka a tu co zonk.
Boli mnie caly czas prawie na @ w nocy to juz masakra.
zostaniemy bankrutami przez IE system zdrowia.
Moj passacik przez 3 dni zrobil prawie 800 km tylko szpital i spowrotem.
Aga nie rodzilam w wodzie i mysle, ze bym nie chciala:)
A dzis stwierdzilam jak moja budowa domku albo i kupno w ie dojdzie do skutku to kupuje wanne narozna bo sie w tej mojej standardowej nie mieszcze i czje sie jak bym miala klaustrofobie:)
Nic czekamy do Wtorku mam wizyte nastepna M znowu wolne jesli sie nic nie wydazy przez weekend ( choc chciala bym barzo)
to we Wtorek sie dowiem co dalej tylko powiedzieli mi ze beda wywolywac przed terminam bo moj bajbiaczek duzy 3712g tydzien temu jeszcze po tych sterydach to juz wogule
trzymajcie kcuki zeby juz wyszedl bo rodzic ponad 4kg bombla to masakra jeszcze bez zadnych wspomagaczy i naturalnie to juz istny koszmar
Choc czuje , ze sie powoli to wszysto rozkreca to jednak moge sie myslic kazdy porod ciaza inna.
Mimo ze juz rodzilam 2x
To czlowiek glupi
Limerikowo, AgataP, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Ja kapie na upaly co dzien, mala sie poci mimo zminy kaftanikow i jest to i frajda i ulga dla nidj wieczorem, b lubi sid kapac, tu mam mala miske, w irl wyciagnie sie jak dluga
w sumie miska mc byla ok, now mala urosla
teraz kapiel nie jest jakims wyzwaniem ale rutyna , b prosta i szybka czynnosc
b wspolczuje Ci Jaszczurka tych long podrozy i podejscia irl sluzby "zdrowia ", kurcze czy oni chca bys Ty w domu rodzila
czy moje 1sze czy 2gie ja bym sie chyba uparla na pozostanie w hospitalu nawet symulujac blle bo ryzyko wracac
racja w Pl bys byla zostWiona pod obserwacja i podpieta pod ktg w sali kolo porodowkiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 07:51
jaszczurka, AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjaszczurka mam nadzieje ze wszystko pojdzie po twojej mysli i nie bedziesz musiala znowu jezdzic w te i nazad do szpitala ,nie powinni cie wypuszczac do domu tylko monitorowac na miejscu no ale tym razem we wtorek to juz sie upieraj zeby zostac tak jak Limerikowo pisala nawet przekoloruj rzeczywistosc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 15:32
Limerikowo, jaszczurka lubią tę wiadomość
-
Nie wiem ale jak chyba dzisaj zejde z tego swiata:(
Wszystko mnie tak boli plecy, zebra, bol jak na @ dotego mnie mdli jak cholera i drentwieje mi brzuch do dobry zaraz po cycami:( dreszcze po clym ciele mam
Masakra.
Bardzo zle sie czuje mam nadzieje, ze do wtorku sie cos wyjasni bo nie dam rady chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 21:43
-
Jaszczurka b wspolczuje przezyc i bolow, kieruj sie moze do szpitala w innym 7rl miescie, szkoda twojego i baby zdrowia na cork
z green book wszedzie maja obowiązek Cie przyjac, nalegaj i tyle , mow o zlym sampoczuciu i ze masz stracha by sprawdzić i zrobić ktg -
nick nieaktualny
-
Hej . Ciekawe jak Domi Juz przytula swoja kruszynke .
Jaszczurko wspolczuje . Ale ja bym sie z nimi klucila jak by mnie tak odsylali I miala bym taki kawal do szpitala . Albo jedz po prostu tam gdzie masz najblizej przyjac cie musza . Trzymaj sie kochana ,Limerikowo, jaszczurka, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
Czekam do Wtorku jeśli sie nic wcześniej nie wydazy.
Dziś pakowanie torby do szpitala takie ostateczne
I nic czekamy!
Czasami mam juz sny ze juz wszystko za nami a tu nic:)
Teraz drzemka po obiedzie M z chłopcami gra to w ten czas relax dla mnie:)
Pózniej plaża zobaczymy.
AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Ready to go:-)
Paleta 100 kg z wyprawką juz pojechała dzisiaj kurierem do Irlandii.
Karolinka, mama i tata dziś późnym wieczorem startują samolotem z Poznania do Dublina.
Nareszcie - szybko zleciały te 4 miesiące
aNiLewe, AgataP, Ewelina.Irl, jaszczurka, Domi IRL lubią tę wiadomość