X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne jakies ciezarowki w Irlandii??
Odpowiedz

jakies ciezarowki w Irlandii??

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo mala Karolinka jak prawdziwa kobieta bagaż 100 kg :P spokojnej podrozy Wam zycze !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 16:56

Limerikowo, Domi IRL lubią tę wiadomość

• aNiLewe Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata trafne spostrzeżenie.
    Widzę 27t skończone macie jak tam ruchy dziecka? Daje popalić?

AgataP lubi tę wiadomość

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aNiLewe daje popalic daje ale juz o stalych godzinach wiec jestem troszke spokojniejsza i nie panikuje jak nie czuje jej przez jakis czas bo wiem kiedy mam sie spodziewac a kiedy spi. :) Jak tam twoj maluszek? Jak sie czujesz ogolnie?

• jaszczurka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heya :)
    Nic sie nie wydazylo przez weekend:( a szkoda.
    Nic spakowana jestem juz prawie dzis pizamki poprasowalam.
    i prawie wszystko mam zapiete na ostatni guzik:)

No co jutro znowu ten nieszczesny Cork mam nadzieje, ze juz tam zostane i moze cos sie wyjasni.
    bo tak jak mnie bola plecy jajniki identycznie w dniu kiedy ma byc @
    Ostatnio przed wyjscie ze szpitala powiedziala mi pielgniarka , ze jak boli to paracetamol.
    ale ja nie hce brac i na koniec ciazy sie truc swinstwem przeszlo tydzien czasu bo boli co dziennie.
    Wiec dla mnie 5 dni w te czy 5 dni we wte niech moze juz wywolaja i tak juz maly jest potezny.
    Wiem ze kady dzien w lonie to jest b dobrze.
    ale ja z takim bolem to nie dam rady dluzej.

wizyre mam na 9rano ale i tak wczesniej wyjdziemy zeby miec numerek pierwszy albo chociaz byc w pierwszej 10.
    Wszytsko sie okaze jutro.
    nic czas do wyrka juz sie wykapalam teraz zasnac to jest wyczyn bo zasypiam jakies1.5h
    M zawsze chrapie a ja sie mecze bo zasnoc nie moge to na ten bo to na ten bok masakra :)

Buziole:)

AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość

ukdyj44j93kc68pw.png
    82doj44jzrzxx8po.pnggyxwj44jol7dh729.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Synek jest przecudowny. Nie może być inaczej. Ma swoje lepsze i gorsze chwile. Nadal się uczymy siebie. Po malu idzie lepiej ale zdarza się nadal że nie wiemy dlaczego płacze.
    Osobiście nie mogę uwierzyć że w środę będzie 4tyg jak się urodził. Czas leci mega szybko. Ja byłam spiochem a synek odmienił wszystko. Nie czuję się zmęczona. Nawet po nieprzespanej nocy mam chęci i siły by wstać i się nim zająć ;)
    Macierzyństwo to jest to!

Cos mi się wydaje ze Domi jutro powinna wyjść bo miały być 5dni. Woec czekamy na newsy.

Jaszczurko kciukamy żeby cie jutro już nie wypuścili.

Lim jak po podróży? Mala grzeczna? No i witamy całą rodzinkę w irl. Pewnie jedziecie do domu.

Domi IRL, AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Sorki ze sie nie odezwalam-urwanie glowy albo raczej sutkow hehe. Jutro wychodze, z domu zdam pelna relacje. Powiem tyle narazie- mala Veronica urodzila sie as per plan 1aug14. Godzina 9:37 waga 2.700 g dlugosci nie podali doktor powiedzial ze ten pomiar jest bez sensu hehe:-) wszystko bez komplikacji, zdrowa, piekna:-) dalej nie moge uwierzyc. Jutro postaram sie fotki jakies zamiescic i opisze jak wszystko wygladalo.

AgataP, Ewelina.Irl, Limerikowo, aNiLewe, jaszczurka lubią tę wiadomość

t60z7qg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi!!! :) super! a wlasnie mialam wejsc na forum i pisac "ciekawe jak Domi?" :)
    odpoczwaj kochana i wielkie gratulacje !!!! czekamy na fotki :)

Witaj na swiecie Veronica :)

Jaszczurka powodzenia ,mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni i juz zostaniesz tam i bedzie tylko z górki :)

aNiLewe ciesze sie ze fajnie wam sie z malym wspolpracuje :) ja wlasnie zmeczenia sie obawiam bo tez spiochem jestem mam nadzieje ze tez bede miala tyle energii :)

Limerikowo dolecieliscie kochani?

Limerikowo, jaszczurka lubią tę wiadomość

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej . Domi super wiadomosci . Gratuluje :* Caluski dla Was :*

AgataP lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej dolecielismy okej. Dzis rano powiedzielismy naszej coreczce "Welcome to Ireland".

Niebawem wyprowadzka z hotelu pod dublinskim lotniskiem i jazda do domku pod Limerick.

Domi - gratulujemy z mezem coreczki. Bardzo ladne imie wybraliscie. Czekamy na szczegolowa relacje z porodu:-)

AgataP, jaszczurka lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy Veronica ;) ciotki forumowe przesyłają uściski.
    Domi gratuluję! !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 14:53

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obejrzyjcie sobie te zdjęcia :) fotka ze stopami jest swietna :P Para zrobila swojemu adoptowanemu psu sesje.Nie wiem jak Wy ale mi się podoba. :)

http://www.cosmopolitan.com/lifestyle/a29728/puppy-newborn-photoshoot/?src=spr_FBPAGE&spr_id=1440_78953772

jaszczurka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaszczurka sie nie odzywa a ja ciekawa jestem co u niej mam nadzieje ze wsyztsko ok.

• aNiLewe Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodkie te zdjecia, juz widze taka sesje z moja psinka :) urocze

AgataP lubi tę wiadomość

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez myslalam jak moja psina by wspolpracowala ale pewnie smiechu by bylo duzo :)

• aNiLewe Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy na wieści od Domi i Jaszczurki

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe co tam u dziewczyn ;)

• aNiLewe Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co, cisza?
    Agata zostaliśmy same ;)

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie zauwazylam ale moze Domi nadrabia przytulaski z mala i karmi a jaszczurka tyle co po porodzie? Limerikowo jak tam w domku?

aNiLewe trzeba uzbroic sie w cierpliwosc :)

aNiLewe, Limerikowo, jaszczurka lubią tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 01:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w domku takie bizi ze nei ma czasu czl luknac nawet na forum
    nada ogarnac i mala i chatke i siebie i obiad plus koty (mleczko do miski) sa back bo pies dziadka wsiakl, pewnie na holideja gdzies wywiezli, dziadek ma gosci z UK, widac dzieci full bo sam pieluchy tetre sciaga ze sznurka he
    he
    mala ma kolki takie mini ale placzu sporo i zmartwien naszych tym samym, dzis 3x naprezenia nozek etc, na szczecie kropleki espumisana 100 dzialaja i nei ma mocniejszych cierpien
    to nei mleko bo zapas z Pl enfamila przywieziony ale tut woda
    nawet ja od wczor zdecydowanie inny smak wody czuje tu, pomijam fakt ze zajezdza mi chlorem fest
    nei czulam tej roznicy bedac zawsze na krotko w Pl ale po 4mcach roznica jest zasadnicza w smaku
    Plan B na jutro to maz do pl sklepu po wode zywiec still, ktora ma rekomendacje instytutu matki i dziecka dla babies pod wzgledem wartosci
    oczyw nie bedziem gotowac ale podgrzewac do temp pokojowej na cieple mleczko

z gud newsow to dzis 1y spacer udalo sie 1 rundke 3km wokol wsi i po 3/4 rundki mala usnela, oczyw dokolowalismy do domu , ja za miotle by patio do ok stanu doprowadzic a mala juz płakuś, ale ok maz sie zajal-pamperek i noszenie

mamy zagryzke z pamerkami tutaj, tylko biale maz upolowal,ale zielone sa teh best , trzymaja siuski z dala od skory i noc przespana, biale jak tescowe nei za bardzo sie tu sprawdzaja
    czeste zmiany jedynie pupy nei odparza to na plus, ale komfort baby i matki zaden tu szarpac sie co pol godz/godz z pielucha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 01:24

AgataP lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Limerikowo to witajcie w Irl :P woda tak jak piszesz mi cholrem zajezdza od zawsze,no niestety jeszcze za nia bedziemy placic,mala sie przyzwyczai niedlugo i moze bedzie po kolkach,a jakie te papmpersy dokladnie potrzebujszesz zielone? wiem ze ost byla przecena na pampersy w super value tam gdzie byl super quinn kolo kina na Castletroy i tam mieli duzo roznych przeroznych pampersow.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 11:22

‹‹ 64 65 66 67 68 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ