jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
dziekuje, dziekuje, wszystkie dzieci piekne sa!
Agata, AniLewe ma racje ze klucia sa w miare normalne, moga oznaczac ze szyjka sie skraca
jak mnie mocno zaklulo w 30/31tyg to szyjka z 4cm na 2 mi zjechala, takze polecam lezakowanie
a nie dziwie sie ze w szpitalu nie zglaszaja sie,m alo staffu i bizi baby boom
plus now weekend, city center w lck zamkniete od 3pm bo kulturalny tydz -festiwal w Lck, takze swietowac he he
mojego i innych przed 3 puscili z job dzis wczesniej by zdolal autem wyjechac z centrum, i end job na dzis, my z Karolka b happy z tego powodu :--))))))))))))Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 16:31
-
Limerikowo wrote:Domi jak mała ma płacze tak jak piszesz dokładnie w zegarku, to jest to ani chybi kolka. Nie dziwię się, że mąż zielony:-) Bo kolka wariatka i świętego by wyprowadziła z równowagi.
Limerikowo to nie kolka.
Wszyscy odrazu mowia'' to napewno kolka'' jesli tylko powiem ze mala placze.
Mysle ze to raczej niedojrzaly system nerwowy ktory nie jest w stanie jeszcze przetworzyc wszystkich informacji z dnia i odreagowuje w ten sposob.
Ona nie placze bardzo dlugo- bardziej jest to marudzenie i poplakiwanie i mozna ja uspokoic trzymajac ja na rekach a przy kolce to raczej by sie nie dalo tak latwo uspokoic.
Dzis np poszla spac bardzo ladnie ale nigdzie nie bylismy w ciagu dnia- oprocz spaceru wiec byla ogolnie spokojniejsza.
Wczoraj w nocy np wogole jesc nie chciala tylko spac. Za topod wieczor bardzo duzo jadla i rano tak samo. Chyba woli sobie w nocy pospac:) Lepiej dla nas.
AgataP lubi tę wiadomość
-
Takiego misia recznie robionego zamowilam u znajomej zdiecie mi wyslala
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc66ef977f1a.jpg
A tu ostatnie focio malej raczki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c7279fa4c8e.jpgjuska19, Domi IRL, Limerikowo, AgataP lubią tę wiadomość
-
No Ewelina teraz to brzuchol juz na wylocie
Musze przeczytac na grudniowkach, 25tydzien to walka o kazdy dzien przypuszczam
A Wasze maluchy tez jak skoncza plakac to jeszcze tak dlugo chlipia? Moj tak smiesznie to robi i zal mi go, ale mysle ze robi tak wlasnie wtedy jak cos przezywa.
W dodatku chyba moje mleko stalo sie jeszcze bardziej sycace, bo malego karmilam na zadanie a on ostatnio nie chce tyle jesc. Wiec mmartwie sie i wciskam mu cyca i co on na to? Wczoraj i dzis zwymiotowal i to znak dla mnie ze jak nie, to nie. Ale nie wierze, ze tak malo mleka mu starcza, wiec musi byc lepsze? Bo przybiera na wadze wiec nie mozna stwierdzic, ze sie glodzi
Dzis poszlam na spacer i mysle, a zajde do kosmetyki na brwi i co? Otwieram drzwi do salonu i maly sie obudzil. Troche poplakal. Obudzil sie z glodu i siadlam na krawezniku na parkingu przy aptece i go karmilam. Nigdzie laweczek a ryk byl, trzeba bylo dac.Limerikowo, Domi IRL, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
Ewelina widac juz ze brzuszek Ci opadl wiec termin juz juz
AniLewe gratuluje inwencji poradzilas sobie nawet na krawezniku z cycem i baby, wiadomo swoje dostac musi
no z tym 25tyg maluszkiem to szok, na pewno zawalczy i bedzie dobrze, takie maluchy to maja sile i wole zycia
a misio super pomysl, b nam sie z mezem spodobal, a teraz bedzie na forum moda na takie misie wlasnie pink i blue, a gdzie go Ewelina wypatrzylas? sliczny po prostu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 10:29
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Limerikowo wrote:Ewelina widac juz ze brzuszek Ci opadl wiec termin juz juz
AniLewe gratuluje inwencji poradzilas sobie nawet na krawezniku z cycem i baby, wiadomo swoje dostac musi
no z tym 25tyg maluszkiem to szok, na pewno zawalczy i bedzie dobrze, takie maluchy to maja sile i wole zycia
a misio super pomysl, b nam sie z mezem spodobal, a teraz bedzie na forum moda na takie misie wlasnie pink i blue, a gdzie go Ewelina wypatrzylas? sliczny po prostu
Kochana znajoma robi recznie . Ostatnio wrzucila focie z jej nowym dzielem I odrazu zamowilam u niej tego co wstawilam bo juz jest gotowy I wyslala mi focie
a tu jest jej stronka z rzeczmi wlasno recznie robionymi
https://www.facebook.com/smallfactoryofdreams?fref=tsLimerikowo lubi tę wiadomość
-
my po usg bioder wyszlo ok, ale dr widzi przykurcze, mamy cwiczyc po 5min po kapieli plus nosic mala by pupa byla do przodu a nozki szeroko na zabke, gardlo ok sprawdzone, to nie wiem skad ten sluz w kupce, mamy przepisany probiotyk by uspokoic flore jelit, z czego uspokajac to nie mam pojecia,caly czas full higiena i rak i butli i podawania mleka od poczatku
oczyw kontrolujemy temp bo czort wie czy to nie infekcja znowu jako biegunka sie objawia
mowie do meza ze jak sie uspoki flora, ok damy ten probiotyk, saszetka do mleka to puscimy mala na basen zabka plywac i zadnych przykurczy nie bedzie miala, bo juz w wanience zabke wykonuje od poczatku a teraz taka big zabke ze trzeba uwazac na glowe, bo potrafi nia bic w drugi koniec wanienki
chyba my za mala wanienke kupili na taka dluga girl he heEwelina.Irl, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Limerikowo wrote:Ewelina jak dzis samopopczucie? cos boli? dzidzia kopie do wyjscia?
Brzuch boli jak codzien taki ciagly bol .
Twardnieje I puszcza . Mala wczoraj oszalala tak kopala jak by tanczyla dzis od rana tez aktywna . No I taki bol w dole jak by kujacy . Jutro jade na wizyte do gina zobaczymy .
-
dobrze ze mala masz aktywna i ok ja, czujesz
mozna zaczac odliczanie do cudownego spotkania
z tym twardnieniem i puszczaniem to pewnie brzuszek sie stawia na skurcze przepowiadajace
super ze idziesz do gina spr jak tam sytuacja
u nas caly dzien mala maruda, pewnie na zmiane pogode i oczyw tylko na raczkach, dzis na szczescie niedz dzien wolny razem wiec na zmiane uspokajamy jeczenie
wczor miala taki stres po usg w korytku ze na kolejne przebieranie darla sie jak trza, dzisiaj juz ok choc pewnie jeczy jeszcze po wczorajszym, poszlo w niepamiec prawie to tak jak bratowej po 2im szczepieniu mala Nikola identycznie reagowala, bratowa boi sie 3go szczepienia z 3 iglami brrr, sama bym sie bala
z tego stresu i darcia odpuscilismy co 2gi dzien kapiel, dzis bedzie juz w wannie jako nagroda, plus sama z nia wskocze by potrzymacWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 15:03
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Tak Limerikowo oczywiscie ze robimy usg - nie wiem czy ''hipsow'' ale biderek napewno:P.
Dostalismy juz list ze szpitala z terminem.
W najblizszym czasie mamy tez szczepionke na BCG i wizyte 6 tygodniowa moja i malej, mam nadzieje ze lekarz powie ze wszystko ok u nie w brzuchu i ze bede mogla hula hop zaczac krecic zeby sie brzuszek ladnie umiesnil na powrot.
Zostalo mi 4 kg do wagi wyjsciowej- i nawet zle nie wygladam- tylko jakas taka galaretowata jestem i jakbym za duzo skory miala w talii. Zaczelam uzywac zeli ujedrniajacyh to moze sie polepszy plus cwiczenia to bedzie ok mam nadzieje:)