jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina ale odeszły soe wody czy dalej się sacza? Wiedzą w szpitalu skąd to nocne krwawienie? A może zrobili ci masaż szyjki? To ponoć przyspiesza. Ja miałam ten masaż przy 4cm i nic a nic mnie nie bolało także w razie co się nie stresuj bo w necie piszą że to bardzo bolesne.
Może zamiast sprzątać to idź na długie spacery!
Będzie dobrze. Siedz na piłce a jak nie masz to na krześle okrakiem brzuszkiem do oparcia. Mi tak radzono gdybym piłki nie miała.Ewelina.Irl, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Kazali mi dac mocz do badania zamiast moczu zanioslam im pojemnik z wodami bo ulecialo ze mnie ale nie chluslo . Sprawdzili I mowia ze wody sa jak robili mi ktg za kazdym razem kazali pic dzbanek zimnej wody bo mala zasypiala nieraz bylo tak ze nawet to nie pomagalo I spala dalej nie masazu nie robili . Bo powiedzieli ze 36+5 za wczesnie . A dybkowski mi wyraznie powiedzial ze lozysko stare I najlepiej jak bym urodzila do kilku dni . Jesli nie do tyg to mam jechac do niego .
Limerikowo, AgataP lubią tę wiadomość
-
no tak lozysko sie starzeje i nie zawsze na sam koniec
dobrze ze u dr Dybkowskiego bylas, facet sie zna, nie to co irl okeje..
ja tez mialam juz stare lozysko bo wiadomo byl 40tydz i sa takie mini kropeczki na scanie to sa zwapnienia one im wiecej to powoduja zle przeplywy w lozysku, nada delivery i tyle
hmmm z tym zasypianiem baby w brzuszku ma malo miejsca na end i tyle, moja tez b malo ruchliwa na end byla co pokazywalo ktg-bylo niepokojace dla mej gin, raz i rano i wieczor latalismy
Ewelina licz i spr ruchy to Ci teraz zostalo
mi dl spacery po 45min nie pomogly ani sprzatanie tylko balonik foleya na rozwarcie, pekniecie wod z pecherza i skurcze na poczatek a potem oxy na skurcze prawdziwe porodoweWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 19:13
Ewelina.Irl, AgataP lubią tę wiadomość
-
jakie czopki Ci zalecil?
czytalam o czopkach niektore biora , organizm sie przeczyszcza goniac do toalety i wywoluje sie tak porod
jak zalecil ja byn probowala, w koncu dr z tytulem i specjalizacja w ginekologii, on Ci moze porod odebrac jak cos hi hiEwelina.Irl, juska19 lubią tę wiadomość
-
Limerikowo wrote:jakie czopki Ci zalecil?
czytalam o czopkach niektore biora , organizm sie przeczyszcza goniac do toalety i wywoluje sie tak porod
jak zalecil ja byn probowala, w koncu dr z tytulem i specjalizacja w ginekologii, on Ci moze porod odebrac jak cos hi hiLimerikowo, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Limerikowo wrote:no tak myslam ze to te czopki i ok bierz i niech dzialaja na quick delivery
a jak dr pomogl Ci zajsc?
mi pomogl utrzymac dal hormony, nadzieje i ok scany robilLimerikowo, AgataP lubią tę wiadomość
-
no o Ahmedzie to rozne opinie chodza i na plus i na minus
ok ze w szpitalu wzieli mocz, mam nadz ze na badansko a nie na pasek do pojemniczka
ja nie radze sprzatania, ale spacer jak masz sile krotki oczywiscie i blisko domku lub czopek i sofka z tv/ksiazka, i jest szansa ze samo pogoni
mi dzien wczes tez po baloniku sie zaczelo jak bylo rozwarcie 2cm skurcze co 6, 7min 4h ale ucichly i od rana 9am ktg i test na oxy i od 1pm moje wlasne regularne powoli skurczeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 19:45
-
Limerikowo wrote:no o Ahmedzie to rozne opinie chodza i na plus i na minus
ok ze w szpitalu wzieli mocz, mam nadz ze na badansko a nie na pasek do pojemniczka
ja nie radze sprzatania, ale spacer jak masz sile krotki oczywiscie i blisko domku lub czopek i sofka z tv/ksiazka, i jest szansa ze samo pogoni
mi dzien wczes tez po baloniku sie zaczelo jak bylo rozwarcie 2cm skurcze co 6, 7min 4h ale ucichly i od rana 9am ktg i test na oxy i od 1pm moje wlasne regularne powoli skurczeAgataP lubi tę wiadomość
-
No to okej stosuj się do zaleceń doktora. Też bym tak zrobiła będąc tu. Jak będą skurcze regularne co 10 minut to grzej do szpitala. Nie ma co jechać jak skurcze będą już co 5 minut, bo można nie dojechać. Choć tutaj jak dzwonisz to właśnie każą czekać na te skurcze co 5 minut i delivery można mieć w samochodzie, a nie w normalnych sterylnych warunkach tak jak powinno być w szpitalu. Powodzonka
-
Kurcze Ewelina! w glowie sie nie miesci!
Dobrze ze masz tego polskiego lekarza.
AHmed faktyznie choroby wymysla- mnie keidys nastraszyl ze raka mam szyjki i wogole bo taka mam nadzerke- spac po nocach nie moglam przez 2 tyg zanim wyniki cytologi ne przyszly- a tam 0 zmian! Ju nigdy nie poszlam do niego.
Daj znac jak te czopki podzialaly- tzn czy skurcze sie rozchulaly- nie to drugie:PLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Ja dzis bylam u dentysty- zrobic zabka co czekal od czasu ciazy- nie moglam wtedy bo zdjecia nie mogla zrobic wiec lekarstwo wlozyla tylko i kazala wrocic jak urodze. Ale sie podleczyl i sie skonczylo tylko plomba na szczescie wiec mega zadowolona jestem
U nas tez cieplutko dzisiaj bylo. Po powrocie w ogrodku siedzielismy do teraz prawie.
Mala odstawia swoje wieczorne plaki i pojekiwania jak w zegarku codziennie o tej porze wiec musze leciec ja pobujac bo moj maz juz zielony:)
AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny