jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
piprzone sredniowiecze w tym kraju
juz mowilam jak mala miala biegune, ze w PL czy innej Rumunii badania krwi i kupki i by wiedzieli za pare h , a tu leczenie pseudo objawowe i lataj z cierpiacym dzieckiem i pilnuj lekarza by all dziurki zajrzal: gardlo. ucho, nos
dopiero jak jest b zle laskawie badania zrobia, narod all zdrowych kurcze zimnem zahartowanych okejow
ZBULWESOWANA I WALCZACA O SWOJE BABYWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 13:03
AgataP lubi tę wiadomość
-
Jak na pocz ciazy mialam tez plamienie i pl gin przepisal luteine i poszlam ja, kupic za opakowanie 54e na 2dzien do odbioru to powiedzialam w aptece swoje,ze sle recepte do Pl bo tam 2e kosztuje opakowanie na recepte i jest od reki to babki wielkiego zonga w oczach mialy
i tak zrobilam , bo zapas luteinki w domu byl a i new recepta sie przydala
w PL mi od razu zrealizowali i mama wyslala, ostatecz wyszlo x razy taniej ))))))))))))
-
plamienie jest od badani ginekologicznego wiec gin wszystko przyspieszyl pisala mi nie dawno ze wody jej chlusnely i czekala na konsultacje :/pisala ze mozliwe ze bedzie miala wywolywany porod teraz nie odzywa sie wiec nie wiem co i jak a kilka eswo wyslanych :/kurcze ale sie stresuje maja takie podejscie ze az sie nie dobrze robi mam nadzieje ze bedzie dobrze jak cos wiecej bede wiedziala dam napewno znac
Limerikowo, AgataP lubią tę wiadomość
-
Trzymamy kciuki.
Jak juz chlusnely wody to sie zaczęło. Oby akcja sama poszla bo jak te glaby nie dadzą oxy to nie wiem co będzie. Mojej bratowej odeszły wody ale akcji nie miała wiec było cc po kilkunastu godzinach ale ewelina w szpitalu juz od wczoraj. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 15:22
Limerikowo, AgataP lubią tę wiadomość
-
no wlasnie myslimy o niej by bylo ok
takie podejscie z odsylaniem mnie wzburzylo, moja dziewczyna z job tez tu w lck odsylaki 2x! ze skurczami, tylko brak rozwarcia, ze nie ma porodu a baby ulozone bylo poprzecznie ehhhhhhhh, nawet nie sprawdzili a potem biegusiem cc za 3 razem jak pojechali
nada walczyc o siebie i tyle, tu zd nie zmieniam
a poza tym to moga sobie powiedziec ze plamienie jest od badania gin , moze byc a wcale nie musi
nikomu nie potrzebne historie ze szpitala Portlaoise czy prywat. Coomba w dub
szpital maternity jest nie tylko od baby delivery ale i od opieki med w ciazy a tu sie wymiguja i odsylaja do chaty, tylko dac znowu taka opieke pod dyskusje do prime time i fige to zmienia...
ja napisalam Ewelinie sms zeby nie dala sie odeslac do domu :--))Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 15:38
AgataP lubi tę wiadomość
-
u nas trzymiesiecznica ;--)) jeszcze 3mce i pol roku w grudniu swetujemy a w czerwcu roczek
do Irl wtedy zaprosimy chrzestnych, mam nadz ze beda
dzis bylam na wycieczce do hotelu, mala podziwiana ze duza i fajny wozek
all pytali kiedy wracam, b bizi lato teraz i good ze biznes jest back i kazdy swoje zarobiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 15:53
aNiLewe, AgataP lubią tę wiadomość
-
wlasnie rozmiawialam z Ewelina nie dostanie nic na wywolanie bo to jest 36 tydzien gdyby byl 41 to bez problemu akcja porodowa sie zaczela przedwczesna ale dopoki nic sie nie dzieje lezy nie wiadomo co bedzie moze nawet potrwac kilka dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 17:50
AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurcze tyle dobrze ze dalej w szpitalu przynjamniej jakas opieka,bo w domu to strach bylby siedziec teraz.Trzymam kciuki! niech sie nie da odeslac ze szpitala,oni powariowali w tej irlandii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 19:33
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Juska dzieki za newsy, moze to jednak wody nie chlustnely hmmmm..
ale good zawsze nada plamienie/krwawienie na kazdym etapie ciazy check
dobrze, ze Ewelina sie podpiera tez fachowa wiedza i opieka jednak naszych rodakow :--))AgataP lubi tę wiadomość
-
hej pojechalam do gina prywatnie on mnie zbadal powiedzial ze jestem do porodu bo loozysko stare mala jest juz strasznie nisko I rozwarcie na 2 cm . Wrocilam do domu zaczelam krwawic wiec pojechalismy w szpitalu odlecial czop po chwili zaczely sie skurcze . Wczoraj mialam 2 razy skorcze poltorej godziny mnie trzymaly I na wieczor to samo w nocy obdzilam sie z krwawieniem swieza krwia dzis zrobili usg powiedzieli ze wszystko dobrze mala nisko I dzis wypuscili mnie do domu . Moj prywatny gin mowil mi jak bylam na wizycie ze dobrze by bylo jak bym urodzila do kilku dni kazal mi kupic czopki zeby lewatywe zrobic ale ze pojechalam do szpitala to nie robilam . A wiec zaczynam sprzatac choc ledwo chodze I siedze czekam az mi P przywiezie czopki I zaaplikuje I czekam moze sie zacznie .
ps jak sie nie zacznie do tyg mam wrocic do gina prywatnie to mam jechac n przyspieszy . A I jak plamienie mam wrocic spowrotem na szpitalAgataP lubi tę wiadomość