jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja stosowałam chyba wszystkie sposoby poza olejem rycinowym, czyli byl seks, spacery, ostre jedzonko, sprzatanie, skakanie na pilce i co? po terminie! Ale kto wie, moze komus pomoze, ale sprzatanie moze bym w tej sytuacji kiedy juz cos tam sie dzieje to lepiej odpuscic.
Ja bym wziela te czopki, chyba dr wie co robi. Ja kiedys czytalam ze ja wody sie sacza to one sie w jakis sposob uzupelniaja. Ale jak juz peknie pecherz plodowy na calego to juz nie ma zartow.
Wiem ze latwo mowic, ale staraj sie nie stresowac tylko czekac, maluszek napewno pojawi sie w najbezpieczniejszym momencie.
Swoja droga czy tylko ja i Jaszczurka mamy chlopcow? Same baby na tym forum?Limerikowo, juska19 lubią tę wiadomość
-
hej .
W nocy spac nie moglam .
Ale to nie przez lewatywe . Zrobilam ja ale zalatwilam sie raz I cisza nic sie nie dzialo . Chyba na mnie nie dziala . Albo moze wylecial zel bo w czopkach nie mieli . Niewiem juz mam dosc w nocy przysnelo mi sie zaraz sie obudzialam ale mialam tylko 2 skorcze I to wszytsko . Ciezko sie podnosic bo te lozysko to chyba jest na dole na tej science I boli strasznie . Do tego kocsc ogonowa .
Kurcze no razno tez zrobilam ja ale te zel jest chyba do du... bo znow to samo .
Ja juz mam dosc boli mnie .
Wylatuje taki sluz jak by rozciagliwy ale nie przezroczysty ani bialy tylko taki zabarwiony delikatnie ale nie tak jak by krwia .
AAAAAAAAAAAAA normalnie wolala bym rodzic w plLimerikowo, juska19, AgataP lubią tę wiadomość
-
Ewelina no przykro mi ze tak jest jak jest nieciekawie ,tak jak wspolczulam Jaszczurce
nie all made in Ireland is perfect..
szanse udanego porodu tu ja szacuje pol na pol kobitkom
z mej pracy ze stories to te drugie pol, scary stories o dl i bolesnych porodach
moj bratowa stwierdzila, ze jej sie udalo i to te lepsze 50%
szkoda ze czopkow jednak maz nie dostal bo by sie na miejscu utrzymaly, ale wiadomo co bylo dostepne to bral by Ci ulzyc
moze sie akcja ze skurczami jeszcze rozkreci,wiem ze oczekiwanie na koncowce jest b b trudne, coz to wiecej napisac
na transport do PL za pozno :--)), bylby bardziej ryzykowny niz porod na miejscu
glowe daje ze byloby "fruwajace baby" z wiecznym biletem za free w Rayanie he he i w newsleterze bylibyscie na front page,juz Mr O'Leary zrobil by reklame he heWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 13:06
AgataP lubi tę wiadomość
-
my jutro usg bioderek i poprosze by dr luknal w gardzilko bo cos mala chrypie, pewnie niedoleczona ze wzgledu na wysypke oby dalej znowu nie poszlo
juz mowie do corci po 2ej porannej butli:corciu ty mamie szybko urosnij i bez klopotow :--))
czas dla mam na poczatku inaczej leci, dluzy sie,mi przynajmniej, pamietam jak odliczalam 5 1ych tyg malejAgataP lubi tę wiadomość
-
z rycyna dalabym sobie spokoj
moze te czopki sa bez recepty w innej aptece jesli maz ma sile szukac, mozna tez dzwonic
mysle ze musicie uzbroic sie w cierpliwosc
czasem tak jest ze akcja rozkreci sie a potem milkna skurcze
po prostu proba generalna
cos mi swita ze ja mam czopki, to sa te glicerynowe na przeczyszczenie, musialbym spr we wlasnej aptece i dam znac
na razie baby spi na rece, pewnie jak poloze to bedzie syrena uuuuuuuuuuuuAgataP lubi tę wiadomość
-
mam, popatrz sobie czy to takie, jak odpowiadaja to zapraszam po odbior jak Wam mocno zalezy, oddam gratis , mnie nie potrzeba w Pl kosztuja 4zl lub jutro poczta moge wyslac
baby dalo sie polozyc, obudzilo oczyw ale lezy spokojnie jak na razie pod karuzelka z krowek he he trzeba miec swoje sposoby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 13:58
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina moze spobuj jednak czopki mnie po nich czysci w moment te co ma Limeirikowo stosowalam i sa super ale jak Ci wygodniej to kup takie irlandzkie na miejscu tez sa spoko ale kosztuja 21 eur ale mimo ze kupilam te dla dzieci to dzialaja mega szybko i sprawnie wiec warto 21 eur wydac na pewno maja w innej aptece i to bez recepty.Te co ja mam sa z firmy Martindale.
Limerikowo piekna ta twoja malutka
Pytanie mam ,co mam zrobic z kłuciem w szyjce ? Martwic sie? bo dzownilam do gin ale jest do srody na urlopie a w spzitalu nikt nie odbiera no i pol miasta ma zamkniete ulice bo ta granny wielka idzie,wiec nawet nie wiem jak do szpitla bym dojechala a zreszta jechac tam siedziec 5 godz i tak mi szyjki nie sprawdza bo nie patrza tam,kolezance ostatnio z plamieniem nie sprawdzili szyjki mimo ze prosila,tak sie zastanawiam czy panikowac,czy jak szyjka kluje to sie skraca czy raczej taki urok juz pod koniec ciazy?
w normalnym swiecie to bym zadzwonila do szpitala czy jest sens jechac do nich ale oni w dupie maja dzis i nikt nie odbiera na admissions.masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 15:36
Ewelina.Irl, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
AgataP wrote:Ewelina moze spobuj jednak czopki mnie po nich czysci w moment te co ma Limeirikowo stosowalam i sa super ale jak Ci wygodniej to kup takie irlandzkie na miejscu tez sa spoko ale kosztuja 21 eur ale mimo ze kupilam te dla dzieci to dzialaja mega szybko i sprawnie wiec warto 21 eur wydac na pewno maja w innej aptece i to bez recepty.Te co ja mam sa z firmy Martindale.
Limerikowo piekna ta twoja malutka
Pytanie mam ,co mam zrobic z kłuciem w szyjce ? Martwic sie? bo dzownilam do gin ale jest do srody na urlopie a w spzitalu nikt nie odbiera no i pol miasta ma zamkniete ulice bo ta granny wielka idzie,wiec nawet nie wiem jak do szpitla bym dojechala a zreszta jechac tam siedziec 5 godz i tak mi szyjki nie sprawdza bo nie patrza tam,kolezance ostatnio z plamieniem nie sprawdzili szyjki mimo ze prosila,tak sie zastanawiam czy panikowac,czy jak szyjka kluje to sie skraca czy raczej taki urok juz pod koniec ciazy?
Agatko poczekam do poniedzialku . I pojade na ten masaz zaplace za to I bede miala efekt a tak to widzisz jak to jest .
Ja tez mam takie klucie w szyjce ale to dla tego ze mala schodzi w dol I wraca np . Wiec nie ma co sie martwic .AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny