JESTEM W CIĄŻY !!! - GRUDZIEŃ 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pekinka82 wrote:Pytałam lekarza i można...Jest spis olejków, które mogą stosować kobiety w ciąży a które są zagrożeniem..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny moje kochane, jesteście już w długim stadium więc pewnie orientujecie się dlaczego u mnie przed testem i po teście wystąpiło plamienie z lekko widoczną krwią ;(
Wiem że trochę panikuję ale jest to moja pierwsza ciąża i pomimo wszystko nie chce jej stracić -
A mi znowu zaczęły się plamienia. Mam nadzieję, że to tylko nadżerka Boże jak ja się boję . Jakieś fatum mam z tą ciążą. Najpierw,że puste jajo teraz te plamienia. Jak ma tak wyglądać 9 miesięcy to ja wysiadam fizycznie i psychicznie!!!!!!
-
kasika8303 wrote:A mi znowu zaczęły się plamienia. Mam nadzieję, że to tylko nadżerka Boże jak ja się boję . Jakieś fatum mam z tą ciążą. Najpierw,że puste jajo teraz te plamienia. Jak ma tak wyglądać 9 miesięcy to ja wysiadam fizycznie i psychicznie!!!!!!
kochana to do lekarza żebys sie uspokoiła to jest najważniejsze :* bedzie dobrze wierze w to :*Monis
[/link]
-
Byłam w szpitalu w poniedziałek i u lekarza prywatnie we wtorek. Mam nadżerkę i to ona krwawi, szyjka zamknięta i w szpitalu i gin nie wiedzą skąd te plamienia. Stawiają na nadżerkę, ale każą czekać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia1989 wrote:Witam mamuśki
Jak tam się czujecie? Ja niestety nadal plamię...
Nusia, ja z każdym plamieniem pędzę do lekarza. Plamienia się zdarzają, ale nie powinno ich być i absolutnie nie można ich bagatelizować. Skoro u Ciebie już drugi dzień, nie zastanawiaj się, tylko idź do lekarza albo na izbę przyjęć. A bierzesz jakąś luteinę albo dupka?
Nadia wstaw sobie suwaczek, to będziemy mogły śledzić Twoje postępy
Dziewczyny zaczęłam 8 tydzień !!!