Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - GRUDZIEŃ 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - GRUDZIEŃ 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • Mlenka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie potem do głowy przyszło mi tysiąc odpowiedzi i żałowałam, że jej bardziej nie nagadałam i że ustąpiłam, no ale cóż..

MILA lubi tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wpadajcie też na wątek sierpniowe mamusie bo tam caly jestem :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 18:12

f2wlwn15lxmguqd1.png
‹‹ 35 36 37 38 39
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ