JESTEM W CIĄŻY !!! - GRUDZIEŃ 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W 18 tc lekarz skłaniał się ku chlopcu, ale wiadomo ze dopiero połówkowe daje 90% pewnosci, a 100% przy narodzinach dopiero:) jest duzo pomyłek plci juz w porównaniu od B. Genetycznego do B. Połówkowego. Ale każdy mówi ze synek będzie bo urody dodał a figura bez zmian+pileczka:)tak wiec nastawiona jestem na chłopca, a dziewczynka będzie następnym razem:)
MILA lubi tę wiadomość
-
Aisak zazdroszcze że jestes już tak daleko
Mlenka Ja jednak czuje ze bedzie dziewczynka. Mowię ci że słodycze mogłabym pochłaniać i musze sie pilnować
no okaze sie na połówkowym do tego czasu nie chce żeby lekarz snuł domysłyAISAK lubi tę wiadomość
-
karm3lka wrote:
Po cichutku tak, ale będę się z syneczka też cieszyła. A ty masz jakieś preferencje?
Ja też mam dla dziewczynki ze 3 imiona wybrane, a dla chłopca problem. Jak się okaże co będzie to się będę zastanawiać. Wszyscy mi mówią, że kiepsko wyglądam, rzeczywiście jestem blada, jakieś uczulenie mam na twarzy, więc może jednak dziewczynka...
Poza tym ważyłam się wczoraj i schudłam 1 kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 09:31
-
Jak będzie córeczka marzy mi się imię Natalka gdzies kiedy wpadlo mi do glowy i chyba tak zostanie a chlopak hmm nie mam pojecia, Konrad, Dawid Michał ? A wy jakie macie propozycje
MILA lubi tę wiadomość
-
Wiecie co dziewczyny, tak się wkurzyłam dzisiaj w autobusie.. Siadam sobie na takim podwójnym siedzeniu i siedzę ciuchutko a obok drugie miejsce wolne. Aż tu wchodzi baba z dzieckiem i do mnie, że "prosze Pani tu jest miejsce dla dziecka". Ja jej na to "ale przecież dziecko ma miejsce, a ja jestem w ciąży". A ona nic, stoi nade mną! W końcu powiedziałam jej żeby sobie siedziała, bo sie wkurzyłam i całą drogę do pracy stałam! Po prostu kobiety w ciąży to się już ewidentnie lekceważy w komunikacji, a zwłaszcza takie babcie z wnuczkami! Jakby nie mogła dziecka na kolana wziąć!
Sorry, że tak się uwywnętrzniam...MILA, Moni&, Butterfly, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
Mlenka wrote:Wiecie co dziewczyny, tak się wkurzyłam dzisiaj w autobusie.. Siadam sobie na takim podwójnym siedzeniu i siedzę ciuchutko a obok drugie miejsce wolne. Aż tu wchodzi baba z dzieckiem i do mnie, że "prosze Pani tu jest miejsce dla dziecka". Ja jej na to "ale przecież dziecko ma miejsce, a ja jestem w ciąży". A ona nic, stoi nade mną! W końcu powiedziałam jej żeby sobie siedziała, bo sie wkurzyłam i całą drogę do pracy stałam! Po prostu kobiety w ciąży to się już ewidentnie lekceważy w komunikacji, a zwłaszcza takie babcie z wnuczkami! Jakby nie mogła dziecka na kolana wziąć!
Sorry, że tak się uwywnętrzniam...
bo trzeba było siedzieć -
Mlenka wrote:Wiecie co dziewczyny, tak się wkurzyłam dzisiaj w autobusie.. Siadam sobie na takim podwójnym siedzeniu i siedzę ciuchutko a obok drugie miejsce wolne. Aż tu wchodzi baba z dzieckiem i do mnie, że "prosze Pani tu jest miejsce dla dziecka". Ja jej na to "ale przecież dziecko ma miejsce, a ja jestem w ciąży". A ona nic, stoi nade mną! W końcu powiedziałam jej żeby sobie siedziała, bo sie wkurzyłam i całą drogę do pracy stałam! Po prostu kobiety w ciąży to się już ewidentnie lekceważy w komunikacji, a zwłaszcza takie babcie z wnuczkami! Jakby nie mogła dziecka na kolana wziąć!
Sorry, że tak się uwywnętrzniam...
wrrr a to wredne babsko, ja z moim temperamentem nie wytrzymałabym i nagadałbym jej.Monis
[/link]