JESTEM W CIĄŻY !!! - GRUDZIEŃ 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, smarujecie już brzuszki czymś? Ja do tej pory smarowałam olejkiem arganowym, ale właśnie sobie zamówiłam Mustelę. W ogóle to nie wiem czy to wzdęcia czy już mi taki brzuszek wyskoczył trochę, taki napięty. Nie jest mi już zbyt wygodnie z moich jeansach.
-
Mlenka wrote:Dziewczyny, smarujecie już brzuszki czymś? Ja do tej pory smarowałam olejkiem arganowym, ale właśnie sobie zamówiłam Mustelę. W ogóle to nie wiem czy to wzdęcia czy już mi taki brzuszek wyskoczył trochę, taki napięty. Nie jest mi już zbyt wygodnie z moich jeansach.
Właśnie też chciałam was pytać czy już się czymś smarujecie... ?
-
Mlenka wrote:Ja słyszałam od koleżanek, że dobre są kosmetyki Palmer's, Baby Dream, ale mimo, że droga zamówiłam Mustelę.
-
Wiecie co, trochę się zestresowałam... Od kilkunastu dni prawie w ogóle nie bolą mnie piersi, nie mam zbytnio też mdłości, wróciła mi energia, tylko spać mi się chce. Obawiam się, czy z dzidzią wszystko ok... Czy to możliwe żeby w 9 tygodniu tak ustąpiły objawy? Kilkanaście dni temu przestałam brać Duphaston, bo lekarka powiedziała, ze nie ma potrzeby, czy to może być z tego powodu?
-
Mlenka wrote:Wiecie co, trochę się zestresowałam... Od kilkunastu dni prawie w ogóle nie bolą mnie piersi, nie mam zbytnio też mdłości, wróciła mi energia, tylko spać mi się chce. Obawiam się, czy z dzidzią wszystko ok... Czy to możliwe żeby w 9 tygodniu tak ustąpiły objawy? Kilkanaście dni temu przestałam brać Duphaston, bo lekarka powiedziała, ze nie ma potrzeby, czy to może być z tego powodu?
karm3lka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Oh zazdroszczę Ci stardust! Ja nie miałam co prawda silnych mdłości żadnych, miałam tylko bolesność piersi, a teraz piersi owszem trochę bolą, ale bez przesady, żadnych mdłości, tylko zaparcia mi zostały no i senność/zmęczenie. Nie wiem jak ja przetrwam do 3 lutego .