JESTEM W CIĄŻY !!! - GRUDZIEŃ 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
JustyśkaG wrote:Witam Was kochane, jak tam Wam wieczorek mija?
Mnie też wieczorek minął na drzemce, codziennie ok. 20 mnie sen morzy na jakieś 20minut, a potem ide spać ok.22-23 normalnie.
Mnie dobija to zmęczenie wieczne, wczoraj zmusiłam się i poszłam na zakupy. Ledwie przeszłam się po 2 sklepach i już sił brak, musiałam usiąść na ławeczce i odpocząć. -
Mlenka wrote:Mnie też wieczorek minął na drzemce, codziennie ok. 20 mnie sen morzy na jakieś 20minut, a potem ide spać ok.22-23 normalnie.
Mnie dobija to zmęczenie wieczne, wczoraj zmusiłam się i poszłam na zakupy. Ledwie przeszłam się po 2 sklepach i już sił brak, musiałam usiąść na ławeczce i odpocząć.
no i ranne mdłości plus doskwierający głód praktycznie co 2 godz. Muszę mieć coś zawsze pod ręką żeby przegryźć- a to banan, a to jabłko... Wczoraj na mdłości pomogło kiwi ojj dziwne są te apetyty
-
Mlenka wrote:No z tym głodem co 2 godziny to tez tak mam, ledwo coś zjem i zaraz burczy w brzuchu. Jak tak dalej pójdzie to przytyję 20 kg .
Jutro wybieram się na badania krwi zlecone przez gin i muszę zanieść mocz.
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:Hej ciężarówki, jak z rana? Ja wczoraj widziałam serduszko choć na wizytę jechałam pewna, że to już koniec
Z rana jak to z rana...meeega ciężko Mdłości, mdłości, mdłości...Spać i spać. Na dodatek śnieg i ciemno za oknem-jednym słowem tragedia
Wczoraj na złe samopoczucie pomogła woda z kiszonych ogórków
-
dba wrote:Dziewczyny dobra wiadomość beta wysoka, wg bety 6tydzień (czyli tak jak myślałam cykl przesunięty)