JESTEM W CIĄŻY !!! - GRUDZIEŃ 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
JustyśkaG wrote:Witam Was kochane, jak tam Wam wieczorek mija?
Mnie też wieczorek minął na drzemce, codziennie ok. 20 mnie sen morzy na jakieś 20minut, a potem ide spać ok.22-23 normalnie.
Mnie dobija to zmęczenie wieczne, wczoraj zmusiłam się i poszłam na zakupy. Ledwie przeszłam się po 2 sklepach i już sił brak, musiałam usiąść na ławeczce i odpocząć. -
Mlenka wrote:Mnie też wieczorek minął na drzemce, codziennie ok. 20 mnie sen morzy na jakieś 20minut, a potem ide spać ok.22-23 normalnie.
Mnie dobija to zmęczenie wieczne, wczoraj zmusiłam się i poszłam na zakupy. Ledwie przeszłam się po 2 sklepach i już sił brak, musiałam usiąść na ławeczce i odpocząć.nie wspominając już o braku chęci na figle z M. ;/ biedaczek usycha
no i ranne mdłości plus doskwierający głód praktycznie co 2 godz. Muszę mieć coś zawsze pod ręką żeby przegryźć- a to banan, a to jabłko... Wczoraj na mdłości pomogło kiwiojj dziwne są te apetyty
-
Mlenka wrote:No z tym głodem co 2 godziny to tez tak mam, ledwo coś zjem i zaraz burczy w brzuchu. Jak tak dalej pójdzie to przytyję 20 kg
.
Jutro wybieram się na badania krwi zlecone przez gin i muszę zanieść mocz.
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:Hej ciężarówki, jak z rana? Ja wczoraj widziałam serduszko choć na wizytę jechałam pewna, że to już koniec
niech zdrowo rośnie
Z rana jak to z rana...meeega ciężkoMdłości, mdłości, mdłości...Spać i spać. Na dodatek śnieg i ciemno za oknem-jednym słowem tragedia
Wczoraj na złe samopoczucie pomogła woda z kiszonych ogórków
-
dba wrote:Dziewczyny dobra wiadomość
beta wysoka, wg bety 6tydzień (czyli tak jak myślałam cykl przesunięty)
Ja cały dzień dziś rzygam. Ciekawe czy to od dupka, bo jak tak to się wykoncze do końca 1 trym