JESTEM W CIĄŻY !!! - GRUDZIEŃ 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje mdłości może ociupinkę mniejsze, w weekend w ogóle prawie ich nie miałam. Poranne wstawanie kiepsko jak zwykle. Generalnie póki co czuję się kompletnie bez energii. Niech to minie szybko.
Ja muszę mężowi kupić jakąś książkę żeby się edukował, bo póki co chyba niewiele wie o ciąży . -
Mlenka wrote:Moje mdłości może ociupinkę mniejsze, w weekend w ogóle prawie ich nie miałam. Poranne wstawanie kiepsko jak zwykle. Generalnie póki co czuję się kompletnie bez energii. Niech to minie szybko.
Ja muszę mężowi kupić jakąś książkę żeby się edukował, bo póki co chyba niewiele wie o ciąży .
No mój chyba też niewiele, ale będzie musiał się do tej roli przyzwyczaić
-
karm3lka wrote:
ja póki co w moich stanikach się mieszczę nigdy biustem nie grzeszyłam ha ha ha haMoni& lubi tę wiadomość
-
ja tez zawzze miałam mały biust , teraz tez nie sa najwieksze ale widac różnice. najwazniejsze ze mój M to widzi jak patrzy na mnie to oczy ma jak migdały heh wiec musze mu wierzyc w staniki tez sie jeszcze mieszcze ale zaczyna mnie uciskac wokół piersi juzMonis
[/link]
-
nick nieaktualnyWróciłam od lekarza podaje wyniki i diagnoze...
Beta HCG - 12 971 mIU/ml
USG brzuszne : macica prawidłowa, powiększona. W typowej lokalizacji w jamie brzusznej widoczny pęcherzyk ciążowy o wymiarze MSD 20mm , co wskazuję na około 6,3 hbd. Położenie i obraz pęcherzyka ciążowego prawidłowe. I według USG ciąża wygląda na 6 tydzień...
Hmm, co jeszcze? lekarz powiedział również że na moim miejscu nie ma powodu do zmartwień, bo według bety ciąża jest żywa, a co do zarodka, to nic nie widać, ale tu nie chodzi o to że już nic nie ma, poprostu takie USG brzuszne jest wykonywane dopiero w 11 tygodniu.
Oczywiście jutro o 17.00 mam wizytę u gina... ehh trochę sie bojękarm3lka, MILA, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
madeinloove wrote:Wróciłam od lekarza podaje wyniki i diagnoze...
Beta HCG - 12 971 mIU/ml
USG brzuszne : macica prawidłowa, powiększona. W typowej lokalizacji w jamie brzusznej widoczny pęcherzyk ciążowy o wymiarze MSD 20mm , co wskazuję na około 6,3 hbd. Położenie i obraz pęcherzyka ciążowego prawidłowe. I według USG ciąża wygląda na 6 tydzień...
Hmm, co jeszcze? lekarz powiedział również że na moim miejscu nie ma powodu do zmartwień, bo według bety ciąża jest żywa, a co do zarodka, to nic nie widać, ale tu nie chodzi o to że już nic nie ma, poprostu takie USG brzuszne jest wykonywane dopiero w 11 tygodniu.
Oczywiście jutro o 17.00 mam wizytę u gina... ehh trochę sie boję -
MILA po prostu mam push-up który mi dobrze trzyma cycki, a jak go zdejmę to jednak trochę opadają
Madeinlove a może powinnaś mieć transwaginalne usg, może lepiej byłoby widać?
Kurcze czemu na tym forum nie widać emotikonków?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 14:36
MILA lubi tę wiadomość
-
pekinka82 wrote:....Ja najbardziej odczuwam ciężar nabrzmiałych piersi, gdy rano wstaję z łóżka....wtedy wiem, że przyciąganie ziemskie istnieje
na moje bimbały grawitacja jakos mocniej zaczeła działaćpekinka82 lubi tę wiadomość