Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - GRUDZIEŃ 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - GRUDZIEŃ 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba wrote:
    dzień dobry... wróciłam od lekarza... macica nie powiększyła się za bardzo od ostatniego badania... dała mi skierowanie na badanie krwi... jestem załamana :,(
    A usg miałaś? Co z zarodkiem?

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma usg w gabinecie :( pewnie dostanę skierowanie do szpitala jak będę mieć wynik bety

• karm3lka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba wrote:
    nie ma usg w gabinecie :( pewnie dostanę skierowanie do szpitala jak będę mieć wynik bety
    Nie ma USG w gabinecie? ;/ hm dziwnie... ;/ daj znać jak wyszła beta /
    Który to tydzień?

010ixzkrqj82zrvu.png

2014 <3
    2017 <3
    'wizyta 13.12
    f2w3s65gs62rzre2.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niby 7, ale podejrzewam, że mogła mi się owulacja przesunąć o tydzień...

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba wrote:
    Może dla świętego spokoju zrób Usg prywatnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 10:45

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masakra jak moze nie byc apratu usg w gabinecie?:/ jesli Ci sie owulacja przesunela to mozliwe ze bedzie tylko pecherzyk jeszcze.ale co on z macica wyjezdza, ze niby miała sie powiekszyc, a co to juz ma byc 5 miesiac ? masakra co za lekarze, idz prywatnie i przestaniesz sie stresowac

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • karm3lka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni& wrote:
    masakra jak moze nie byc apratu usg w gabinecie?:/ jesli Ci sie owulacja przesunela to mozliwe ze bedzie tylko pecherzyk jeszcze.ale co on z macica wyjezdza, ze niby miała sie powiekszyc, a co to juz ma byc 5 miesiac ? masakra co za lekarze, idz prywatnie i przestaniesz sie stresowac
    Popieram, oczywiście zawsze lekarze potrafią nastraszyć, ale faktycznie powinnaś chyba udać się do kogoś innego i nie zamartwiać się na zapas. Zaczekajmy na wyniki.
    010ixzkrqj82zrvu.png

2014 <3
    2017 <3
    'wizyta 13.12
    f2w3s65gs62rzre2.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niektórym lekarzom to sie chyba nie chce "pracowac" jak sie im dobrze nie zapłaci. to jest przykre bo przeciez płacimy składki na ubezpieczenie zdrowetne i co z tego mamy? -GÓWNO - przepraszam za wyrażenie ale taka jest prawda. jak przychodzi co do czego to musimy płacic za ginekologa dentyste, badania a bron Boże jak przyjdzie jakies gorsze choróbsko to juz w ogóle kaplica trumne se najlepiej kupic bo w tym kraju to taniej wychodzi.
    w każdym razie teraz kochana wrzuc na luz (wiem, ze sie nie da, bo sama czasem nie umiem sie stresów pozbyc) ale spróbuj. zajmij sie czyms, wyjdz do znajomych, rodziny, pogadaj z zaufana osobą i czekaj spokojnie na wyniki bety. a z wynikiem bety na Twoim miejscu od razu poleciałabym do innego lekarza najlepiej prywatnie bo sie dokładniej Toba zajmie a Ty sie uspokoisz. trzymam kciuki!!

pekinka82, karm3lka lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny macie rację, ale z terminami do innych lekarzy ciężko, a poza tym mnie nie stać na prywatne wizyty... jeszcze muszę odłożyć na dziecka okulary. już się trochę uspokoiłam, poczekam, zobaczę co wyjdzie z bety.

karm3lka lubi tę wiadomość

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia dba

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba wrote:
    dziewczyny macie rację, ale z terminami do innych lekarzy ciężko, a poza tym mnie nie stać na prywatne wizyty... jeszcze muszę odłożyć na dziecka okulary. już się trochę uspokoiłam, poczekam, zobaczę co wyjdzie z bety.

Kochana mnie też lekarz nastarszył że chyba jakieś dno macicy jest ma małe, że serduszka nie widać, że zarodek jest za mały i że odrazu musi dać skierowanie do szpitala... ja oczywiście załamana, poszłam do drugiego gina, tam mnie uspokoiła że może to być wczesna ciąża, USG też nie robiła bo również nie miała w gabinecie, więc dostałam skierowanie na bete HCG i USG do szpitala. Tam wszystko zrobili i według lekarza beta jest za ładna jak na ciąże obumarłą (12 971mlU/ml) :) więc i ty się nie przejmuj, bo lekarze zamiast leczyć potrafią straszyć :)

• dba Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madeinloove ja generalnie podejrzewam przesunięcie owulacji (a nie tak jak ovu mi wyznaczyło), bo test owulacyjny wyszedł mi pozytywny w 21 dniu cyklu.
    dziękuję za wsparcie :) tego potrzebuję teraz...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyta = pół godziny !!
    No nic, idę się szykować :)
    Trzymajcie kciuki za serduszko i za pięknie rosnący zarodek :)

Jus1985 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z wizyty :)
    Zarodek z pięknym bijącym serduszkiem ma 7,73 mm <3

pekinka82, hela, MILA, karm3lka, Jus1985, Dodi, celia lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madeinloove wrote:
    Wróciłam z wizyty :)
    Zarodek z pięknym bijącym serduszkiem ma 7,73 mm <3

super :)

• hela Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uwielbiam dobre wiadomości i oby ich było tu jak najwiecej tego wszystkim życzę :D

pekinka82 lubi tę wiadomość

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super kochana :-D

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was kochane, jak tam Wam wieczorek mija?

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • karm3lka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśkaG wrote:
    Witam Was kochane, jak tam Wam wieczorek mija?
    mi w sumie minął na spaniu, mdłościach i braku energii :(
    coraz częściej mysle o pójściu na zwolnienie bo ranne wstawanie mnie dobija, no i te ranne mdłości,wstręt do zapachów...niech to minie :(

2014 <3
    2017 <3
    'wizyta 13.12
    f2w3s65gs62rzre2.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madeinlove gratulacje :)
    zmierzyłam rano temp - 37, oddałam krew i tylko czekać do jutra :/

‹‹ 31 32 33 34 35 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ