JESTEM W CIĄŻY !!! - GRUDZIEŃ 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja piccolo wczoraj zakupiłam Dziś mam wolne, więc leniuchuję. Pójdę sobie na spacerek
Malutka to jedziemy " na tym samym wózku", też mam 2 stycznia lekarza. I już zaczyna mnie stres brać, aby w końcu coś zobaczył, aby to co było widać ostatnio okazało się zarodkiem ehhhh ile my kobietki musimy się na martwić.Jus1985 lubi tę wiadomość
-
ja mam wizytę na 14.30.... chyba nie wydolę w pracy wysiedzieć..... stresuje się strasznie bo jedno dzieciątko niestety w 9 tyg, zmarło, a dowiedziałam się o tym dopiero w 12 tyg..... w drugiej ciązy jak mi lekarz powiedział w 9 tyg, że maluch ma 22,9mm to szalałam ze szczęścia i mam teraz ponad 4 letniego syna nie mam żadnych dolegliwości ciążowych, tylko piersi strasznie bolą, dlatego to wszystko mnie tak stresuje.....
-
To jest moja pierwsza ciąża, bardzo chcielismy juz Maleństwo, jestesmy 1,5 roku po ślubie i 8 lat razem. Jak tak czytam to tez sie martwie, wiekszośc kobietek 1 ciąże straciło i sie boje strasznie Dobrze sie czuje, jedynie co to zmeczenie i czasem mdłosci lekkie, piersi bolały ale juz nie bolą. Ja mam wizyte 3 stycznia na 12 mam nadzieje ze zobacze juz zarodekMonis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Malutka1983 wrote:ja mam wizytę na 14.30.... chyba nie wydolę w pracy wysiedzieć..... stresuje się strasznie bo jedno dzieciątko niestety w 9 tyg, zmarło, a dowiedziałam się o tym dopiero w 12 tyg..... w drugiej ciązy jak mi lekarz powiedział w 9 tyg, że maluch ma 22,9mm to szalałam ze szczęścia i mam teraz ponad 4 letniego syna nie mam żadnych dolegliwości ciążowych, tylko piersi strasznie bolą, dlatego to wszystko mnie tak stresuje.....
-
Malutka1983 wrote:ja mam wizytę na 14.30.... chyba nie wydolę w pracy wysiedzieć..... stresuje się strasznie bo jedno dzieciątko niestety w 9 tyg, zmarło, a dowiedziałam się o tym dopiero w 12 tyg..... w drugiej ciązy jak mi lekarz powiedział w 9 tyg, że maluch ma 22,9mm to szalałam ze szczęścia i mam teraz ponad 4 letniego syna nie mam żadnych dolegliwości ciążowych, tylko piersi strasznie bolą, dlatego to wszystko mnie tak stresuje.....[/QUto prawie tak jaku mnie
1 ciza super natomiast druga ciaza martwa w 8 tyg szpital i zabieg niestety mnie poza piersiam nic nie dolega wczoraj zgaga a tak brak objaw tez mam strachahttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Kasia1993 wrote:Hej właśnie udało mi się zarejestrować do Gina na 2 stycznia na 10,30:D
Kada prawie jak ty mam wizyte:D
Coś dużo was idzie tego 2.stycznia ja właśnie szukam innego gin. bo moja na urlopie przez cały styczeń a nie mam zamiaru czekać do końca stycznia na wizytę.
Tylko że ciężko znaleźć odpowiedniego... i wolałabym kobietkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak sobie czytałam parę wątków kiedy grudniowe mamusie przekażą swiatu radosną nowinę
Ja postanowiłam ze nikomu nie powiem do czasu pierwszych badan prenatalnych, czyli w 1 połowie lutego. Wtedy mam nadzieję że przekaze nie tylko dobra wiadomosc ale i kolejna, ze dzidzia jest zdrowa i wszystko w porządku. Poza tym na moim kalendarzu pokazuje mi ze 7 lutego mija najwieksze zagrozenie poronieniem, którego nie ukrywam, boje się. -
ja mam juz 4 testy pozytywne dzisiaj byłam na becie odbieram o 16 wyniki o 16:20 lekarz oby testy nie kłamały i było wszystko ok!!!
pozdrawiam was mamuskiMILA, karm3lka, Nadia, celia, MalutkaEve, Nusia1989 lubią tę wiadomość