JESTEM W CIĄŻY !!! - GRUDZIEŃ 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie w pracy już wiedzą. Ucieszyli się i też docenili że tak szybko powiedziałam Mam już to za sobą.
Ja staram się oszczędzać czas spędzany przed kompem. W pracy pracuję dużo na komputerze i gin kazał mi max 4-5 godz. siedzieć przy nim. Ale nie wiem czemu. Koleżanka też jest w ciąży to też dostała takie same zastrzeżenia czasowe spędzania czasu przed komputerem.karm3lka lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:U mnie w pracy już wiedzą. Ucieszyli się i też docenili że tak szybko powiedziałam Mam już to za sobą.
Ja staram się oszczędzać czas spędzany przed kompem. W pracy pracuję dużo na komputerze i gin kazał mi max 4-5 godz. siedzieć przy nim. Ale nie wiem czemu. Koleżanka też jest w ciąży to też dostała takie same zastrzeżenia czasowe spędzania czasu przed komputerem.
No widocznie komputer ma wpływ na to jak się czujesz i lepiej się nie przemęczać. No też myślę że lepiej jak powiem wcześniej, nie chcę żeby poczuła się jakoś 'odsunięta'. Trochę się boję jej reakcji ale traktuje ją jak drugą mamę można powiedzieć i mam nadzieję że się ucieszy ( o ile można to nazwać radością skoro zniknę jej na jakiś czas...)
-
ja pracuje głównie przy komp. , ale narazie w pracy wiedzą 2 zaufane osoby. Szef sie dowie dopiero po kolejnym USG niestety nie mogę pójść od razu na L4 bo bedziemy sie po nowym roku starać o kredyt na rozbudowę domu , więc musze chodzic do pr. tak długo, dopóki tego nie załatwimy
-
ja musiałam w pracy od razu powiedziec jak zobaczyłam dwie krechy... no i siedze sobie na l4 juz 3 tygodnie:P pracuje w markecie i trzeba dużo przenosic, dźwigac a to nie byłoby dobre dla Maleństwa... z kolei gdybym nie powiedziała i uważała to byłoby ze sie nie staram wiec wyjścia nie miałam.
a ja wczoraj miałam lekkie mdłości cały dzien dzisiaj juz spokoj, przynajmniej na razie.karm3lka lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez w domku, dzisiaj mnie na sprzątanko wzieło
Jak tam wasze samopoczucie? Ja dzis dobry humorek, wyspałam sie, ale znając zycie za kilka godzin juz zaczne ziewac:P Poza lekkim bólem głowy innych dolegliwości brakWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 09:13
Monis
[/link]
-
Moni& wrote:Ja tez w domku, dzisiaj mnie na sprzątanko wzieło
Jak tam wasze samopoczucie? Ja dzis dobry humorek, wyspałam sie, ale znając zycie za kilka godzin juz zaczne ziewac:P Poza lekkim bólem głowy innych dolegliwości brak
No niestety dziś jeszcze w pracy ale totalnie zaspana i znudzona. Cieszę się że nie mam żadnych mdłości jak niektóre z Was. Nie chcę poznać tego uczucia w ogóle
Dzisiaj zakupiłam Piccolo na Sylwestrową Noc
Dziś też mamy zamiar powiedzieć rodzicom no i przysżłym prababciom