JESTEM W CIĄŻY !!! - GRUDZIEŃ 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nusia1989 wrote:Niestety na izbę przyjęć mnie nie przyjmą
Nusia, ale ty tam byłaś? Nie ma takiej możliwości, by kogoś nie przyjąć.
Na izbę przyjęć po prostu idziesz, rejestrujesz się i czekasz. Długo, czasem nawet kilka godzin, ale oni mają obowiązek Cię przyjąć.
Ty nie idziesz na oddział do szpitala, ale na coś w rodzaju ostrego dyżuru.
-
nick nieaktualny
-
To niemożliwe... poszłaś faktycznie na izbę przyjęć, czy od razu na oddział? Izba przyjęć na dyżurze ginekologiczno-położniczym jest właśnie po to, żeby przyjmować nagłe przypadki, nie rozumiem na jakiej podstawie ktoś miałby Cię odsyłać...
Tak jak napisała Celia, czeka się czasem długo, ale przyjąć muszą, muszą zarejestrować i musi "przypadek" obejrzeć lekarz. Gdzie dokładnie poszłaś? -
nick nieaktualny
-
witam dziewczyny dołączam do waszego grona, pod choinke dostalismy z męzem pozytywny test ciążowy. Teraz czekamy na pierwsze usg które będzie po nowym roku ale wierze że tym razem będzie ok
karm3lka, pekinka82, MILA, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:Witajcie nowe mamy
Karmelka to super czekamy na kolejne USG na kiedy je masz? -
nick nieaktualnyCześć Kochane ja już z wami od rana kurcze strasznie mam wrażliwe sutki, co dzień to bardziej. Nie wiem co to bedzie później, heheheh ale z drugiej strony to się ciesze bo wiem ze to dobry znak
A co do plamienia, to dzisiaj prawdopodobnie idę na oddział
Jednak znalazła się kobieta która mnie wysłuchała i zrozumiała. Teraz kazała cierpliwie czekać do południa. O 15 się pakuję i wyruszam na oddział. Mam nadzieje że nie będzie już za późno
MILA lubi tę wiadomość