JESTEM W CIĄŻY !!! - GRUDZIEŃ 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulala dzięki kochana jak tam bliźniaczki ??
Kada, Paula taki urok ciąży dziewczyny ale trza być twardym he he
Nezumi no ja to jestem we wszystkim niecierpliwa roztrzepana całe życie he he. A robiłam bete w 12 dpo bo w pierwszej ciązy też takl robiłam i wiesz co nawet taki sam poziom bety mam jak wtedy he he
Oby tylko wszystko było dobrzenezumi lubi tę wiadomość
-
MILA wrote:Ulala dzięki kochana jak tam bliźniaczki ??
Kada, Paula taki urok ciąży dziewczyny ale trza być twardym he he
Nezumi no ja to jestem we wszystkim niecierpliwa roztrzepana całe życie he he. A robiłam bete w 12 dpo bo w pierwszej ciązy też takl robiłam i wiesz co nawet taki sam poziom bety mam jak wtedy he he
Oby tylko wszystko było dobrzeJus1985 lubi tę wiadomość
-
nezumi wrote:A ja ci powiem że jakoś czułam że jestem w ciazy i serio na zupełnym luzie tego testa robiłam. A jak zobaczyłam druga bladziutką kreseczkę to oszalalam z radosci
Nezumi ja też czułam ale bałam się testu. Dlatego poszłam na betę bo w pierwszej ciąży miałam dokładnie tak samo tzn sikańce negatywne a beta OK
Jutro ide znowu żeby spr. jak przyrasta No i w tym roku sylwester na spokojnie co ???nezumi lubi tę wiadomość
-
gratulacje!! ja robiłam test 9 grudnia, II kreski, druga bledsza, beta 419. w piatek ide do gin bo wtedy jeszcze nic nie widział w macicy, owulka mi sie przesuneła wiec ciąża bedzie młodsza niz to wynika z ostatniej miesiączki. czekam z niecierpliwościa do piątku, oby juz cos bylo widac
MILA, nezumi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
aisak ja zadzwonilam do mojego maza jak pojechal po akumulator do auta he i jak wrocil to tylko mi powiedzial czemu rano przy sniadaniu mu nie powiedzialam by przynajmniej katalogu z wakacjami by nie brał hehehe ale sie strasznie cieszy
AISAK lubi tę wiadomość
-
Mila GRATULACJE!!!!! Ale się cieszę
Pisałam już w wątku sierpniowych mamusi, że przeziębienie mnie bierze Od jutra idę na urlop 2 dni a w czw mam wizytę u gina i powie mi co w razie choróbska robić!!!! Wrócę dziś z pracy i od razu do łóżka i jutro cały dzień!!!MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
celia wrote:Mila gratulacje ogromne
Ach ta wieczornica, jednak regularne picie winiacza daje piękne efekty
Czekamy teraz na założycielkę MalutkąMalutkaEve lubi tę wiadomość