JESTEM W CIĄŻY !!! - GRUDZIEŃ 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulala dzięki kochana
jak tam bliźniaczki ??
Kada, Paula taki urok ciąży dziewczynyale trza być twardym
he he
Nezumi no ja to jestem we wszystkim niecierpliwaroztrzepana całe życie he he. A robiłam bete w 12 dpo bo w pierwszej ciązy też takl robiłam i wiesz co nawet taki sam poziom bety mam jak wtedy he he
Oby tylko wszystko było dobrzenezumi lubi tę wiadomość
-
MILA wrote:Ulala dzięki kochana
jak tam bliźniaczki ??
Kada, Paula taki urok ciąży dziewczynyale trza być twardym
he he
Nezumi no ja to jestem we wszystkim niecierpliwaroztrzepana całe życie he he. A robiłam bete w 12 dpo bo w pierwszej ciązy też takl robiłam i wiesz co nawet taki sam poziom bety mam jak wtedy he he
Oby tylko wszystko było dobrzeJus1985 lubi tę wiadomość
-
nezumi wrote:A ja ci powiem że jakoś czułam że jestem w ciazy i serio na zupełnym luzie tego testa robiłam. A jak zobaczyłam druga bladziutką kreseczkę to oszalalam z radosci
Nezumi ja też czułam ale bałam się testu. Dlatego poszłam na betę bo w pierwszej ciąży miałam dokładnie tak samo tzn sikańce negatywne a beta OK
Jutro ide znowu żeby spr. jak przyrastaNo i w tym roku sylwester na spokojnie co ???
nezumi lubi tę wiadomość
-
gratulacje!! ja robiłam test 9 grudnia, II kreski, druga bledsza, beta 419. w piatek ide do gin bo wtedy jeszcze nic nie widział w macicy, owulka mi sie przesuneła wiec ciąża bedzie młodsza niz to wynika z ostatniej miesiączki. czekam z niecierpliwościa do piątku, oby juz cos bylo widac
MILA, nezumi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
aisak ja zadzwonilam do mojego maza jak pojechal po akumulator do auta he i jak wrocil to tylko mi powiedzial czemu rano przy sniadaniu mu nie powiedzialam by przynajmniej katalogu z wakacjami by nie brał hehehe ale sie strasznie cieszy
AISAK lubi tę wiadomość
-
Mila GRATULACJE!!!!! Ale się cieszę
Pisałam już w wątku sierpniowych mamusi, że przeziębienie mnie bierzeOd jutra idę na urlop 2 dni a w czw mam wizytę u gina i powie mi co w razie choróbska robić!!!! Wrócę dziś z pracy i od razu do łóżka i jutro cały dzień!!!
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
celia wrote:Mila gratulacje ogromne
Ach ta wieczornica, jednak regularne picie winiacza daje piękne efekty
Czekamy teraz na założycielkę MalutkąMalutkaEve lubi tę wiadomość