JESTEM W CIĄŻY !!! - GRUDZIEŃ 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Quendi witaj kochana !!! fajnie że jesteś
Cleo dzieki he he he
No to dziewczątka przeżywamy to razem
Ja wróciłam właśnie z basenu . Jak to jest z wami?? ćwiczycie a może plywacie??
Jeszcze nie gadałam z ginem na ten temat bo pierwszą wizytę mam 30 grudnia.
Ale powiedziałam sobie że jak zajdę w ciąze to muszę o siebie dbać, a to dlatego że będzie to moje drugie dziecko (mam już córkę 7 lat ) i kiedy byłam w ciąży bardzo dużo przytyłam. Nie chcę znowu tak wyglądać obym tylko mogła chodzić na ten basen
i jeszcze jedno może się orientujecie? jak to jest z farbowaniem włosów we wczesnej ciązy??? -
dzięki Asiak czytałam jednak że farby bez amoniaku można stosować ?? jezu ja tak nie dam rady bo pal licho odrosty ale ja mam siwki
Quendi ja idę na drugą bete w czwartek a do gina 30 grudnia. Powiedziałmi że pęcherzyk widac przy becie ponad 1000Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 21:51
-
Quendi witaj
No 2 dni leżenia w łóżku przede mną. Dobrze, że w czw idę do gina to podpytam o to choróbsko.
Co do farbowania, pytałam gina- można. Dzisiejsze farby nie są szkodliwe dla dziecka. Ja w sobotę przyciemniam włosy aby odrostów nie było.MILA lubi tę wiadomość
-
Witam z rana
Ja też mam rude włosy i raczej muszę zafarbować bo szybko się kolorek wypłukuje. jeszcze jest opcja HENNY jest naturalna i nie szkodliwa! dodatkowow działa jak odżywka na włosy, ale nie jest trwała, tzn wypłukuje się i to widac z wodą. ale zawsze to cos -
Jagoda wrote:Jestem pomiędzy 3, a 4 tygodniem ciąży tak wyszło z bHCG, starania od 8 miesięcy, a tu taka niespodzianka na święta
Rónież jestem zmęczona, a rano nie mogę się dobudzić.
Hej Jagoda jak wyszła ci beta i w którym dniu po owul. robiłaś badanie? -
MILA wrote:ja zafarbuję i tyle, nie będę łazić jak siwa baba w ciąży he he
Ja raz poszłam do gina z odrostami nie niezrobionymi paznokciami i gin jak mnie zobaczył to mówi "Ale wie pani, że w ciąży można farbować włosy i robić paznokcie" A to było gdzieś w 7-8 tyg, więc luzikcelia, MILA, nezumi lubią tę wiadomość