JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDnia 05.11. spełniło się moje marzenie - ujrzałam 2 upragnione kreseczki na teście.
Zapraszam wszystkie dziewczyny,które w obrębie tej daty też odkryły,że są w ciąży.
Będziemy się wspierać,porównywać wyniki i opisywać tygodniowe zmagania z objawami
Marzenia się spełniają !!!
A tutaj moje testy,prezent dla Tatusia oraz misie dla szczęśliwego rodzeństwa
http://zapodaj.net/090ad6538bb31.jpg.html
http://zapodaj.net/84bea3dd403a7.jpg.html
http://zapodaj.net/a47d4f4927d5a.jpg.html
Zapraszam do pogaduszek ANITA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 11:58
myszkaazi, kierzynka, Paula55, Ewelina23, MalutkaEve, mycha28, iza30, ewelek, mindusia, rybka, MILA, Paula90, maximka84, misia_k1, Karolcia23369 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMOI wrote:Plumb jeszcze raz gratulacje za wrobienie faceta Mam nadzieję, że pod koniec miesiąca dołączę do Ciebie!
Może opiszę,bo nie będzie wiadomo o jakie wrobienie chodzi:
Mąż pojechał do pracy rano,a ja zrobiłam test,bo czułam że może się tym razem udało (po 4 miesiącach naszych starań). Potem,jak wynik był pozytywny - rozpoczęłam operację
Mąż dzwonił z pracy,a ja oznajmiłam Mu,że w tym cyklu nam znowu nie wyszło,bo temp mi spadła mocno Skłamałam oczywiście !!!
A jak wrócił z pracy,powiedziałam że paczka jakaś do Niego przyszła.Otworzył,a w środku były śpioszki (te ze zdjęcia) oraz 3 pozostałe testy Oj jak się ucieszył. Od tego dnia wodzi za mnie wzrokiem i się uśmiecha pod nosem. Jesteśmy przeszczęśliwi,nasze dzieci też. Już teraz głaszczą i całująbrzuszekmalinka19, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:no to i ja sie melduje Plumb dobrze ze taki watek stworzylas bedziemy mogly pisac co jak kiedy i dlaczego :*
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:dokladnie powiem Ci Plumb ze trafilas w 10 aaaa dzis pozwolilam sobie na zdrapki i wygralam 15 zl
Margotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymam nadzieje ze w koncu tu tez dolacze;)
a tak swoja droga pewnie zaraz niektóre przemądrzałe sie tu zjawia i Ci zarzuca ze co za temat zalozylas , ze taki watek to sobie zakladaj na forum w ciazy bo tu staraczki sa i ze zaśmiecasz forum tylko hehehe;)takie to olej cieplym moczem i pogon:)aaa i nie jest to skierowane bron Boze do Karolci 26Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 15:55
Margotka87, Plumb80, rybka, Karolcia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:mam nadzieje ze w koncu tu tez dolacze;)
a tak swoja droga pewnie zaraz niektóre przemądrzałe sie tu zjawia i Ci zarzuca ze co za temat zalozylas , ze taki watek to sobie zakladaj na forum w ciazy bo tu staraczki sa i ze zaśmiecasz forum tylko hehehe;)takie to olej cieplym moczem i pogon:)aaa i nie jest to skierowane bron Boze do Karolci 26
Aniu - czekamy tutaj na Ciebie
A do Karolci26 nie mam żalu,każda ma chwilę słabości - dlatego nie będziemy stresować niepotrzebnie tych,co się starająWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 16:31
rybka, Paula90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny