JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Klaudia gratuluje synka, Ty chyba podejrzewałaś, nie?
Mindusia trzymamy kciuku
ja mam wizytę jutro, ciesze się bo dziś miałam odrobinę brązowego plamienia, wystraszyłam się, ale luteinę i tak biorę więc chyba poczekam do jutra
-
nick nieaktualny
-
Margotka87 wrote:Ja dalej zdycham totalna masakra ej myslicie ze jak teraz w piatek bd miala usg to man szansę płeć poznać ? bo mi się tez wydaje ze mnie meskie nasienie męczy hehe bo z corka czułam sie super nie to co teraz. Buziaki
Margotka to zalezy od sprzetu Bo ja jakbym poszl do tego mojego gin z nfz to by jeszcze dlugo dlugo nic nie widzial taki ma "nowoczesny" aparat... A u tego co bylam wczoraj to mam zdjecie z 3d. Chcialam pokazac Wam tu ale nie wiem jak mam to wrzucic. W galeri zdjec USG dodalam. 13 tyd 3 dzien wie tam mozesz znalezc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale klaudia bolal mnie na poczatku jak na @ poszłam do wc podtarłam sie a tam plamienia brązowe zrózowym mało i tyle.Na szczescie juz mnei brzuch nie boli.Zadz do gin w szpitalu pow mi ze na poczatku ciazy tka jest jak to nie krew czysta to nie mam czym sie martwic i ta jak mi moj gin przepisał luteine tak mam ja brac i tyle
ale zaniepokoiłam sie dziewczyny:( bolał was na poczatku jak na @?mnie tak cmił ten ból ale czulam do poko sie nie załątwiłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Hej dziewczyny
Klaudia gratuluje synka, Ty chyba podejrzewałaś, nie?
Mindusia trzymamy kciuku
ja mam wizytę jutro, ciesze się bo dziś miałam odrobinę brązowego plamienia, wystraszyłam się, ale luteinę i tak biorę więc chyba poczekam do jutra
duzo miałas tych plamien? bo ja sob niedziele miałam lekkie nazwałabym to brudna wkładka lekko brazowa.A dzis jak sie podtarłam to brąz;/ biore luteine -
nick nieaktualnyHej dziewczyny...
U mnie tez przeboje z plamieniami. Nie dosc ze brzuch mnie sciska i jest napiety to w sobote dostalam czerwonego lekkiego plamienia. Pojechalam do szpitala..
Biore duphaston, luteine i na skrzep cyclonamine...
Wykoncze sie lekarz tez tak powiedzial...
Wzielam l4 dzisiaj i czekam u mojego gin zeby papiery dostac i spokojnie odpoczywac...
Mialam 5t5d i serduszka nie bylo jeszcze niestety.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Hej dziewczyny...
U mnie tez przeboje z plamieniami. Nie dosc ze brzuch mnie sciska i jest napiety to w sobote dostalam czerwonego lekkiego plamienia. Pojechalam do szpitala..
Biore duphaston, luteine i na skrzep cyclonamine...
Wykoncze sie lekarz tez tak powiedzial...
Wzielam l4 dzisiaj i czekam u mojego gin zeby papiery dostac i spokojnie odpoczywac...
Mialam 5t5d i serduszka nie bylo jeszcze niestety.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia23369 wrote:chciałabym sie niemartwic;/ leze i czuje ze cos tam mnie lekko boli ehh smutna dzis jestem
Kochana jeśli lekko boli to dobry znak- znak, że się dzidzia zagnieżdża, macica się powiększa! Bądź dobrej myśli..kada24 lubi tę wiadomość