Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hee ja dzis bylam i znow bym chciala zobaczyc maluszka :P Mindusia trzymamy trzymamy :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Klaudia gratuluje synka, Ty chyba podejrzewałaś, nie?
    Mindusia trzymamy kciuku
    ja mam wizytę jutro, ciesze się bo dziś miałam odrobinę brązowego plamienia, wystraszyłam się, ale luteinę i tak biorę więc chyba poczekam do jutra

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dalej zdycham totalna masakra :/ ej myslicie ze jak teraz w piatek bd miala usg to man szansę płeć poznać ? :) bo mi się tez wydaje ze mnie meskie nasienie męczy hehe bo z corka czułam sie super nie to co teraz. Buziaki

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam problem:( byłam wczoraj u gin i pow ze na poczatku ciazy normalne sa plamienia ja teraz byłam w wc podcieram sie i brazowe takie:( nie wiem czy to normalnie a nie mam numeru do niego a pobolewa mnie troche jak na @

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Ja dalej zdycham totalna masakra :/ ej myslicie ze jak teraz w piatek bd miala usg to man szansę płeć poznać ? :) bo mi się tez wydaje ze mnie meskie nasienie męczy hehe bo z corka czułam sie super nie to co teraz. Buziaki

Margotka to zalezy od sprzetu :P Bo ja jakbym poszl do tego mojego gin z nfz to by jeszcze dlugo dlugo nic nie widzial taki ma "nowoczesny" aparat... A u tego co bylam wczoraj to mam zdjecie z 3d. Chcialam pokazac Wam tu ale nie wiem jak mam to wrzucic. W galeri zdjec USG dodalam. 13 tyd 3 dzien wie tam mozesz znalezc :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cos czuje ze nie donosze;( dodzwoniłam sie do gin pow ze mam ta luteine rac i nic wiecej mi nie pomoze...a pobolewa mnie trochejak na@ MOGŁO TO BYC ZAGNIEŻDZENIE?

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia23369 wrote:
    cos czuje ze nie donosze;( dodzwoniłam sie do gin pow ze mam ta luteine rac i nic wiecej mi nie pomoze...a pobolewa mnie trochejak na@ MOGŁO TO BYC ZAGNIEŻDZENIE?

Karolcia a skad takie przeczucie? Masz plamienia albo cos?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagniezdzenie juz raczej to nie bylo ale reki sobie tez uciac nie dam. Nie mart sie tymi bolami bo nie jedna z nas w tak wczesnej ciazy je miala. I to normalne, ze brzuch moze bolec na poczatku i z tego co wiem to to czesta dolegliwosc :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale klaudia bolal mnie na poczatku jak na @ poszłam do wc podtarłam sie a tam plamienia brązowe zrózowym mało i tyle.Na szczescie juz mnei brzuch nie boli.Zadz do gin w szpitalu pow mi ze na poczatku ciazy tka jest jak to nie krew czysta to nie mam czym sie martwic i ta jak mi moj gin przepisał luteine tak mam ja brac i tyle
    ale zaniepokoiłam sie dziewczyny:( bolał was na poczatku jak na @?mnie tak cmił ten ból ale czulam do poko sie nie załątwiłam

• KaroLinka Ekspertka

Wysłany: 10 grudnia 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czułam sie dokłądnie tak jak ty gdy zrobiłam test strasznie brzuch mnie bolał . A 6grudnia widziałam swojego bąbelka . Więc spokojnie kochana leż nie przemęczaj sie i staraj nie denerwować .

59391dcb2f510945c62ded2d46597f9d.png
    bi7ywu52bqyvqoqm.png
    zrz6anli6i1h5vym.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby Karolinka;( dziwne ze mnie ćmił brzuch jak na @ a ja dzis mam chyba 36 dc wiec to nie jes dzien spodziewanej @.Wystraszyłam sie az sie poplakałam:( ale dziwne bo juz mnie nie boli;/ nie rozumiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Hej dziewczyny
    Klaudia gratuluje synka, Ty chyba podejrzewałaś, nie?
    Mindusia trzymamy kciuku
    ja mam wizytę jutro, ciesze się bo dziś miałam odrobinę brązowego plamienia, wystraszyłam się, ale luteinę i tak biorę więc chyba poczekam do jutra

duzo miałas tych plamien? bo ja sob niedziele miałam lekkie nazwałabym to brudna wkładka lekko brazowa.A dzis jak sie podtarłam to brąz;/ biore luteine

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny...
    U mnie tez przeboje z plamieniami. Nie dosc ze brzuch mnie sciska i jest napiety to w sobote dostalam czerwonego lekkiego plamienia. Pojechalam do szpitala..
    Biore duphaston, luteine i na skrzep cyclonamine...
    Wykoncze sie lekarz tez tak powiedzial...
    Wzielam l4 dzisiaj i czekam u mojego gin zeby papiery dostac i spokojnie odpoczywac...
    Mialam 5t5d i serduszka nie bylo jeszcze niestety..

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia będzie wszystko dobrze tylko się nie stresuj i mysl pozytywnie:*

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Karolcia będzie wszystko dobrze tylko się nie stresuj i mysl pozytywnie:*

chciałabym sie niemartwic;/ leze i czuje ze cos tam mnie lekko boli ehh smutna dzis jestem :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Hej dziewczyny...
    U mnie tez przeboje z plamieniami. Nie dosc ze brzuch mnie sciska i jest napiety to w sobote dostalam czerwonego lekkiego plamienia. Pojechalam do szpitala..
    Biore duphaston, luteine i na skrzep cyclonamine...
    Wykoncze sie lekarz tez tak powiedzial...
    Wzielam l4 dzisiaj i czekam u mojego gin zeby papiery dostac i spokojnie odpoczywac...
    Mialam 5t5d i serduszka nie bylo jeszcze niestety..
    mi gin pow jak dzwoniłam na gineologie szpitalna ze mam brac ta luteine a jak bym przyjechala do szpitala to oni i tak by mi nic nie pomgli a kazac suchac swojego gin martwie sie bo czuje dół brzucha ze cos pobolewa;.Gin mi pow ze sa takie plamienia na poczatku tez mialam w soborte nidziele al malo

• kada24 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia myslpozytywnie bedzie dobrze!!!

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    karolcia myslpozytywnie bedzie dobrze!!!

staram sie kochana;( ale sie boje ehhh ;( oby do poniedziału do wizyty czy wszystko ok ;/

• kada24 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak bedziesz myslec negatywnie to fasolka to czuje...

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia23369 wrote:
    chciałabym sie niemartwic;/ leze i czuje ze cos tam mnie lekko boli ehh smutna dzis jestem :(

Kochana jeśli lekko boli to dobry znak- znak, że się dzidzia zagnieżdża, macica się powiększa! Bądź dobrej myśli.. <3

kada24 lubi tę wiadomość

‹‹ 99 100 101 102 103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ