X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hee ja dzis bylam i znow bym chciala zobaczyc maluszka :P Mindusia trzymamy trzymamy :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Klaudia gratuluje synka, Ty chyba podejrzewałaś, nie?
    Mindusia trzymamy kciuku
    ja mam wizytę jutro, ciesze się bo dziś miałam odrobinę brązowego plamienia, wystraszyłam się, ale luteinę i tak biorę więc chyba poczekam do jutra

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dalej zdycham totalna masakra :/ ej myslicie ze jak teraz w piatek bd miala usg to man szansę płeć poznać ? :) bo mi się tez wydaje ze mnie meskie nasienie męczy hehe bo z corka czułam sie super nie to co teraz. Buziaki

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam problem:( byłam wczoraj u gin i pow ze na poczatku ciazy normalne sa plamienia ja teraz byłam w wc podcieram sie i brazowe takie:( nie wiem czy to normalnie a nie mam numeru do niego a pobolewa mnie troche jak na @

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Ja dalej zdycham totalna masakra :/ ej myslicie ze jak teraz w piatek bd miala usg to man szansę płeć poznać ? :) bo mi się tez wydaje ze mnie meskie nasienie męczy hehe bo z corka czułam sie super nie to co teraz. Buziaki

Margotka to zalezy od sprzetu :P Bo ja jakbym poszl do tego mojego gin z nfz to by jeszcze dlugo dlugo nic nie widzial taki ma "nowoczesny" aparat... A u tego co bylam wczoraj to mam zdjecie z 3d. Chcialam pokazac Wam tu ale nie wiem jak mam to wrzucic. W galeri zdjec USG dodalam. 13 tyd 3 dzien wie tam mozesz znalezc :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cos czuje ze nie donosze;( dodzwoniłam sie do gin pow ze mam ta luteine rac i nic wiecej mi nie pomoze...a pobolewa mnie trochejak na@ MOGŁO TO BYC ZAGNIEŻDZENIE?

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia23369 wrote:
    cos czuje ze nie donosze;( dodzwoniłam sie do gin pow ze mam ta luteine rac i nic wiecej mi nie pomoze...a pobolewa mnie trochejak na@ MOGŁO TO BYC ZAGNIEŻDZENIE?

Karolcia a skad takie przeczucie? Masz plamienia albo cos?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagniezdzenie juz raczej to nie bylo ale reki sobie tez uciac nie dam. Nie mart sie tymi bolami bo nie jedna z nas w tak wczesnej ciazy je miala. I to normalne, ze brzuch moze bolec na poczatku i z tego co wiem to to czesta dolegliwosc :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale klaudia bolal mnie na poczatku jak na @ poszłam do wc podtarłam sie a tam plamienia brązowe zrózowym mało i tyle.Na szczescie juz mnei brzuch nie boli.Zadz do gin w szpitalu pow mi ze na poczatku ciazy tka jest jak to nie krew czysta to nie mam czym sie martwic i ta jak mi moj gin przepisał luteine tak mam ja brac i tyle
    ale zaniepokoiłam sie dziewczyny:( bolał was na poczatku jak na @?mnie tak cmił ten ból ale czulam do poko sie nie załątwiłam

• KaroLinka Ekspertka

Wysłany: 10 grudnia 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czułam sie dokłądnie tak jak ty gdy zrobiłam test strasznie brzuch mnie bolał . A 6grudnia widziałam swojego bąbelka . Więc spokojnie kochana leż nie przemęczaj sie i staraj nie denerwować .

59391dcb2f510945c62ded2d46597f9d.png
    bi7ywu52bqyvqoqm.png
    zrz6anli6i1h5vym.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby Karolinka;( dziwne ze mnie ćmił brzuch jak na @ a ja dzis mam chyba 36 dc wiec to nie jes dzien spodziewanej @.Wystraszyłam sie az sie poplakałam:( ale dziwne bo juz mnie nie boli;/ nie rozumiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Hej dziewczyny
    Klaudia gratuluje synka, Ty chyba podejrzewałaś, nie?
    Mindusia trzymamy kciuku
    ja mam wizytę jutro, ciesze się bo dziś miałam odrobinę brązowego plamienia, wystraszyłam się, ale luteinę i tak biorę więc chyba poczekam do jutra

duzo miałas tych plamien? bo ja sob niedziele miałam lekkie nazwałabym to brudna wkładka lekko brazowa.A dzis jak sie podtarłam to brąz;/ biore luteine

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny...
    U mnie tez przeboje z plamieniami. Nie dosc ze brzuch mnie sciska i jest napiety to w sobote dostalam czerwonego lekkiego plamienia. Pojechalam do szpitala..
    Biore duphaston, luteine i na skrzep cyclonamine...
    Wykoncze sie lekarz tez tak powiedzial...
    Wzielam l4 dzisiaj i czekam u mojego gin zeby papiery dostac i spokojnie odpoczywac...
    Mialam 5t5d i serduszka nie bylo jeszcze niestety..

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia będzie wszystko dobrze tylko się nie stresuj i mysl pozytywnie:*

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Karolcia będzie wszystko dobrze tylko się nie stresuj i mysl pozytywnie:*

chciałabym sie niemartwic;/ leze i czuje ze cos tam mnie lekko boli ehh smutna dzis jestem :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Hej dziewczyny...
    U mnie tez przeboje z plamieniami. Nie dosc ze brzuch mnie sciska i jest napiety to w sobote dostalam czerwonego lekkiego plamienia. Pojechalam do szpitala..
    Biore duphaston, luteine i na skrzep cyclonamine...
    Wykoncze sie lekarz tez tak powiedzial...
    Wzielam l4 dzisiaj i czekam u mojego gin zeby papiery dostac i spokojnie odpoczywac...
    Mialam 5t5d i serduszka nie bylo jeszcze niestety..
    mi gin pow jak dzwoniłam na gineologie szpitalna ze mam brac ta luteine a jak bym przyjechala do szpitala to oni i tak by mi nic nie pomgli a kazac suchac swojego gin martwie sie bo czuje dół brzucha ze cos pobolewa;.Gin mi pow ze sa takie plamienia na poczatku tez mialam w soborte nidziele al malo

• kada24 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia myslpozytywnie bedzie dobrze!!!

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    karolcia myslpozytywnie bedzie dobrze!!!

staram sie kochana;( ale sie boje ehhh ;( oby do poniedziału do wizyty czy wszystko ok ;/

• kada24 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak bedziesz myslec negatywnie to fasolka to czuje...

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia23369 wrote:
    chciałabym sie niemartwic;/ leze i czuje ze cos tam mnie lekko boli ehh smutna dzis jestem :(

Kochana jeśli lekko boli to dobry znak- znak, że się dzidzia zagnieżdża, macica się powiększa! Bądź dobrej myśli.. <3

kada24 lubi tę wiadomość

‹‹ 99 100 101 102 103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ