JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Kochana jeśli lekko boli to dobry znak- znak, że się dzidzia zagnieżdża, macica się powiększa! Bądź dobrej myśli..
Jak sie podtaram i zobaczyłam to az miałam łzy panike i wszystko inne:( teraz leze i czuje lekkie ćmienie ale nie wiem czy jak na @ czy co juz nie odrózniam z tego wszystkiego.Zaraz musze isc do alergologa na 13,30wroce i również bede leżec i nic wiecej.Staram się myślec pozytywnie choć ciężko mi wychodzi;/
-
Karolcia ale tak jak juz Ci pisalam, ze brzuch moze bolec to przejdzie z czasem. Potem Cie bd nie tylko brzuch bolal jak maly/mala zacznie kopac Glowa go gory Nie przemeczaj sie, ni dzwigaj ciezko i odpoczywaj tyle ile mozesz a wszystko bd dobrze:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się podpisuje pod tym co napisala Karolinka teraz to musisz przede wszystkim duuużo wypoczywać. Jak najmniej stresów. To dziwne że w tym szpitalu co byłas nie chcieli cię przyjac boże co za służba zdrowia. jak masz jakieś obawy w dalszym ciagu i te plamienia nie daja ci spokoju to czym prędzej do ginekologa powiedz mu o tym p swoich obawach.
Mnie na poczatku ciazy też bolała brzuch jak na @ ale wtedy właśnie duzo leżałam odpoczywałam i to mi pomogło -
Karolcia wiem, ze Ty jestes z Tych jak tylko masz mozliwosc to jedz o szpitala na ochojec ul.Lubinowa3 i powiedz o tym problemie i zapytaj czy jest moze doktor Krzysztof Nowosielski. Tyle Ci moge pomoc. Bardzo dobry lekarz. Przyjmuje w tym szpitalu tez.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Klaudia,gratuluję syneczka Ja dostałam dzisiaj wezwanie na usg do szpitala w samego Sylwestra !!! Mam nadzieję,że wszystko będzie ok i będziemy mogli przywitać później Nowy Rok z uśmiechami na twarzy.
Karolcia,co się dzieje Kochana?!mindusia lubi tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Cześć dziewczyny.
Klaudia,gratuluję syneczka Ja dostałam dzisiaj wezwanie na usg do szpitala w samego Sylwestra !!! Mam nadzieję,że wszystko będzie ok i będziemy mogli przywitać później Nowy Rok z uśmiechami na twarzy.
Karolcia,co się dzieje Kochana?!
Ojaa ale fajna data Facet bd mial co opijacPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie tak miałam lekko kriw jak sie podtarłam ale nie były to skrzepy pozniej poszłam do wc siku to braz , pozniej szary a teraz jak byłam w wc to nic nie było ja juz nie wiem nic mnie nie boli teraz.Jak dzowniłam do mamy to mi pow ze ona tez tak miała na poczatku ciązy.Ja sie boje ze jest pusty pecherzyk nie wiem jestem ponoc w 5 tyg i wczoraj na usg nic nie widiząłam poza pecherzykiem ehhh mam ochote ryczec
-
A ja dzwoniłam dzisiaj do swojego gin z zapytaniem czy wizytę z 10 rano mozna przełozyć na godzine jakąś popłudniową. Małż ma wtedy 1 zmiane w pracy a chciałam iść z mężem aby był obecny przy badaniu. Niestety Pani na recepcji powiedziała że wszystkie godz popłudniowe sa już zajete. Szkoda, chyba że małż sie zamieni z kimś tego dnia na zmiany w pracy a nóż widelec się uda.