Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Kochana jeśli lekko boli to dobry znak- znak, że się dzidzia zagnieżdża, macica się powiększa! Bądź dobrej myśli.. <3

Jak sie podtaram i zobaczyłam to az miałam łzy panike i wszystko inne:( teraz leze i czuje lekkie ćmienie ale nie wiem czy jak na @ czy co juz nie odrózniam z tego wszystkiego.Zaraz musze isc do alergologa na 13,30wroce i również bede leżec i nic wiecej.Staram się myślec pozytywnie choć ciężko mi wychodzi;/

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia ale tak jak juz Ci pisalam, ze brzuch moze bolec to przejdzie z czasem. Potem Cie bd nie tylko brzuch bolal jak maly/mala zacznie kopac :) Glowa go gory :) Nie przemeczaj sie, ni dzwigaj ciezko i odpoczywaj tyle ile mozesz a wszystko bd dobrze:)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia tak jk Klaudia napisała lez i odpoczywaj ile sue da

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podtarłam sie i krew;( wiec juz chyba po;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia23369 wrote:
    podtarłam sie i lekko krew jest;( a jak teraz patrze to brazowe plamienia ja juz nie wiem ;(

• mindusia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się podpisuje pod tym co napisala Karolinka teraz to musisz przede wszystkim duuużo wypoczywać. Jak najmniej stresów. To dziwne że w tym szpitalu co byłas nie chcieli cię przyjac boże co za służba zdrowia. jak masz jakieś obawy w dalszym ciagu i te plamienia nie daja ci spokoju to czym prędzej do ginekologa powiedz mu o tym p swoich obawach.
    Mnie na poczatku ciazy też bolała brzuch jak na @ ale wtedy właśnie duzo leżałam odpoczywałam i to mi pomogło

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia23369 wrote:
    podtarłam sie i krew;( wiec juz chyba po;(

Ale duzo tego masz?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia wiem, ze Ty jestes z Tych jak tylko masz mozliwosc to jedz o szpitala na ochojec ul.Lubinowa3 i powiedz o tym problemie i zapytaj czy jest moze doktor Krzysztof Nowosielski. Tyle Ci moge pomoc. Bardzo dobry lekarz. Przyjmuje w tym szpitalu tez.

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• maggda Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia idz na pogotowie albo dzwon do gina.
    nie poddawaj sie ja w 1 ciazy tez duzo plamilam krwawilam a dziecko sie trzymalo

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Klaudia,gratuluję syneczka :) Ja dostałam dzisiaj wezwanie na usg do szpitala w samego Sylwestra !!! Mam nadzieję,że wszystko będzie ok i będziemy mogli przywitać później Nowy Rok z uśmiechami na twarzy.

Karolcia,co się dzieje Kochana?!

mindusia lubi tę wiadomość

• mindusia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb to sylwester bedzie niezapomniany. Fajna data na usg

Plumb80 lubi tę wiadomość

m3sx3e3ky5bi25o3.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Cześć dziewczyny.
    Klaudia,gratuluję syneczka :) Ja dostałam dzisiaj wezwanie na usg do szpitala w samego Sylwestra !!! Mam nadzieję,że wszystko będzie ok i będziemy mogli przywitać później Nowy Rok z uśmiechami na twarzy.

Karolcia,co się dzieje Kochana?!

Ojaa ale fajna data :) Facet bd mial co opijac :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam zamiar usłyszeć same dobre informacje,aby potem spokojnie witać Nowy Rok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Ojaa ale fajna data :) Facet bd mial co opijac :P

Fajna data :) A mąż to w sumie z tych mało pijących.Jemu starczy jedno piwko ;)

• kada24 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podałam karolci od mojego lekarza numer ma do niego dzwonić i się opytać co i jak..

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby z naszą Karolcią było wszystko ok

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Mam zamiar usłyszeć same dobre informacje,aby potem spokojnie witać Nowy Rok.

No i prawidlowe myslenie :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    Podałam karolci od mojego lekarza numer ma do niego dzwonić i się opytać co i jak..

Kada a skad Ty jestes? Tez chyba slask nie?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tak miałam lekko kriw jak sie podtarłam ale nie były to skrzepy pozniej poszłam do wc siku to braz , pozniej szary a teraz jak byłam w wc to nic nie było ja juz nie wiem nic mnie nie boli teraz.Jak dzowniłam do mamy to mi pow ze ona tez tak miała na poczatku ciązy.Ja sie boje ze jest pusty pecherzyk nie wiem jestem ponoc w 5 tyg i wczoraj na usg nic nie widiząłam poza pecherzykiem ehhh mam ochote ryczec

• mindusia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzwoniłam dzisiaj do swojego gin z zapytaniem czy wizytę z 10 rano mozna przełozyć na godzine jakąś popłudniową. Małż ma wtedy 1 zmiane w pracy a chciałam iść z mężem aby był obecny przy badaniu. Niestety Pani na recepcji powiedziała że wszystkie godz popłudniowe sa już zajete. Szkoda, chyba że małż sie zamieni z kimś tego dnia na zmiany w pracy a nóż widelec się uda.

m3sx3e3ky5bi25o3.png
‹‹ 100 101 102 103 104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ