JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarolcia23369 wrote:ja jeszcze nie mam objawow poza sukami piekacymi jak zimno mi sie zrobi a dziwne 4 lisopad miałam ostatnio @ a nic nie widac pa pecherzykiem zobaczymy czy za tydzien bedzie cos widac bo juz moze powinno nawet nie wiem ktory to ydzien ciazy chyba dopiero 3 ;/
mindusia nie martw się bywają ciąze co nie maja mdlosci:)
-
nick nieaktualny
-
ecencia wrote:Cześć!
Ja dziś zaczęłam dzień od oddania krwi na badania a jutro muszę jeszcze oddać mocz. Średnia przyjemność ale o maluszka trzeba dbać i się badać dziś zaczęłam 9 tydzień i już się nie mogę doczekać piątku, żeby zobaczyć mojego maluszka.
Oj to jesteśmy na równi ja na badania jade w środe . -
nick nieaktualny
-
Hej,bylam dzis u lekarza. Z fasolka wszystko w porzadku,ma juz 2,3mm i widzialam bijace serduszko. Taki punkcik pulsowal na monitorze. Cudowny widok. Wg Usg to 5 tydz.i 5 dzien ciazy. Pozdrawiam !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 18:33
kada24 lubi tę wiadomość
-
Margotka87 wrote:Klaudia gratuluję Karolcia 3mam kciuki:) musi być dobrze:) przepraszam kochane ze dziś nie pisałam ale od rana mam mdlosci ze ledwo żyje cały dzień w lozku wcisnelam w siebie talerz rosolu:/ buziaki dla Was:*
-
KLaudiaa to cudowne wieści, niech synek rośnie zdrowo. Ja mam do usg jeszcze lekko ponad tydz i też się nie mogę doczekac żeby zobaczyć maluszka.
Karolcia będzie dobrze zobaczysz
A i jeśli można to ja też po cichu prosze o trzymanie kciuków aby wszystko było dobrze. To już miesiąc jak widziałam ostatni raz maluszka