JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarderkowa z tegi co pamietam kofeina i jej odpowiednik w herbacie (teina) zwiekszaja cisnienie i przeplyw krwi u plodu wiec ogolnie nie poleca sie spozywania duzych ilosci. Moj poprzedni gin u ktorego bylam w pierwszej ciazy powiedzial ze ciaza to nie choroba i jedna nie zaszkodzi.. ja na szczescie nie moge patrzec na kawe wiec nie mam tego problemu moj organizm sam ja wykluczyl
-
bella82 wrote:czesc Mamuski, ja dzisiaj czuje sie fatalnie:-/ od samego rana mnie mdli, do kuchni nawet nie wchodze bo od razu mam odruch wymiotny. niby jestem glodna ale nie moge nic wlozyc do ust. zaczynam sie marwtic, czy to normalne?
Kochana ja tak mam już drugi tydzien,w piatek az sie popłakałam od tych mdłosci. Ciagle niedobrze i niedobrze, nie mam co jesc baa nie mam co pić.Widok wody mnie odrzuca,herbata, soki też....masakraaaaa.Nic mi nie pomagaaa jestem bezsilna. -
misia_k1 wrote:Kochana ja tak mam już drugi tydzien,w piatek az sie popłakałam od tych mdłosci. Ciagle niedobrze i niedobrze, nie mam co jesc baa nie mam co pić.Widok wody mnie odrzuca,herbata, soki też....masakraaaaa.Nic mi nie pomagaaa jestem bezsilna.
-
Hej Mamusie, i ja w listopadzie, no ok- w październiku już wiedziałam, ale z zaciętości dopiero w listopadzie ujrzałam II I mogę dzis powiedzieć że w końcu mdłości mi mijają jako farmaceuta polecam wit. B6 jedna dziennie i po mdłościach dość ich miałam serdecznie, nic prócz wody z cytryną mi nie odpowiadało
Margotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Ja mam takie huśtawki nastrojów,płaczę i śmieję się w tym samym czasie Mdłości nadal są.A od rana dzisiaj mam silny ból z prawej strony krzyża,idący aż do pośladka i nogi.Nawet jak siedzę boli. I ten metaliczny smak w ustach...
Zaczyna mnie boleć gardło,córka przeziębiona,więc to było nieuniknione.
Pozdrawiam Kochane -
nick nieaktualny
-
misia_k1 wrote:Kochana ja tak mam już drugi tydzien,w piatek az sie popłakałam od tych mdłosci. Ciagle niedobrze i niedobrze, nie mam co jesc baa nie mam co pić.Widok wody mnie odrzuca,herbata, soki też....masakraaaaa.Nic mi nie pomagaaa jestem bezsilna.
ojej, no to faktycznie a probowalas pic herbate ze swiezym imbirem? albo jesc krakersy?