JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja od rana dzwonie i szukalam alergologa na szczescie w szpitalu pani mi podała dobrego alergologa wiec dzwoniłam do niej ale ze jest w pracy to pow ze mam zadz koło 13;) wiec fajnie bo moze mnie dzis przyjmie prywatnie:D nie bede sie denerwowac;).A gin dopiero za 2 tyg moze bo i tak nic ni ewidac poza pęcherzykiem;)
-
nick nieaktualny
-
Miałam w planach iść do sklepu i porobić jakieś drobne zakupy, huragan już przeszedł, ale popatrzyłam na prognoze pogody i temp odczuwalna to minus 12 stopni i w jednym momencie zrezygnowałam momentalnie z zakupów.
Chyba przesiedze w domu nie wiem czy dzisiaj wyjdę z mieszkania w ogóle w taką pogode. Nic mi się nie chce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny a ja dopiero co skonczylam sprzatanie-umylam 2 okna,wypralam zaslony i firanki no i oczywiscie odkurzylam cale mieszkanie i umylam podlogi...Aha i jeszcze ugotowalam obiad.... Uff... juz mam dosc,teraz do wieczora leze i nic nie robie. Zostaly jeszcze firany do powieszenia ale to meza nagnam niech tez cos zrobi. Zreszta zaraz powinien byc z pracy.
A u nas w kuj-pom.snieg spadl,rano to byla taka zamiec ze myslalam ze to juz koniec swiata
Milego popoludnia :* -
karolcia nie martw się na nastepnej wizycie zobaczysz maleństwo i usłyszysz serduszko ja też bałam się że pęcherzyk będzie pusty a mam swojego skarbka.
ewcia gratuluję ale niespodzianka
karolinka bardzo się cieszę że wszystko dobrze
kada piękne dwie krechy
-
nick nieaktualny