JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia23369 wrote:Hej Ja dopiero jestem bo byłam w spzitalu;( doastałam aaku astmy ale ze pow ze ciaza to mi kazali isc do ginekologa na góre i mnie przyjęła zroobiła Usg i widać 2 3 mm pęcherzyk ale nic więcej.wiec nie 4 tydzien;/ ehh jeszcze wiecej czekania nie dobrze jakos smuna jestem że nie widizałam nic martwie sie czy że sie nie pojawi i bedzie puste;(ehh ogole smutno mi:(
A 2-3 mm to na ile wskazuje? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypowiedziała mi pani w zpitalu ze gdzies za 2 tygodnie powinnam iśc wiec musze zadzwonić i zrezygnować z wizyty w pon bo juz nie mam po co iśc...powiediząła mi ze mam brać kwas foliowy tylk to jej pow ze juz biore od czerwca jak nie wczesniej a ona do mnie z tekstem a to planowana ciąża miała taka mine ze masakra myslała ze wpadka ach smiać mi sie chciało;) ale przynajmniej mi probili badania morfologie itp mam prawidłowe:) i wdychałam sobie tlen:) a mój mąż zdenerwowany 3h na korytarzu czekał tyle co mu tylko napsiałam smsa aby pojechał zjeść obiad bo to reoche potrwa:) i wrócił lepiej mi sie oddycha ale musze zmienić alergologa koniecznie:) bo ta baba co chodze to porażka;/
-
nick nieaktualny
-
hejka kochane a ja mam super wiadomość jestem w 12 tygodniu ciąży:) dzisiaj byłam z koleżanką u lekarza i tam zendlalam wiec wezwali karetkę i zrobili mi badania. Zapytali sie mnie czy jestem w ciazy stwerdziłam, że nie ponieważ mam @ a oni, że muszą mi zrobić wszystkie badania. Przyszła gin i zrobiła mi USG i nagle słyszę a tam bicie serduszka po prostu zamurowało mnie, zapytałam się jak to jest możliwe a ona, że nie które kobiety moga mieć @ do 3 miesiąca jestem szczęśliwa
Camille87, Ruda27, slonce89, misia_k1, Karolcia23369, Klaudiaa, amela, Plumb80, bella82, aneczkaaa1985, Paula_29, Miśka003 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:hejka kochane a ja mam super wiadomość jestem w 12 tygodniu ciąży:) dzisiaj byłam z koleżanką u lekarza i tam zendlalam wiec wezwali karetkę i zrobili mi badania. Zapytali sie mnie czy jestem w ciazy stwerdziłam, że nie ponieważ mam @ a oni, że muszą mi zrobić wszystkie badania. Przyszła gin i zrobiła mi USG i nagle słyszę a tam bicie serduszka po prostu zamurowało mnie, zapytałam się jak to jest możliwe a ona, że nie które kobiety moga mieć @ do 3 miesiąca jestem szczęśliwa
A to niespodzianka gratuluje ewcia -
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:hejka kochane a ja mam super wiadomość jestem w 12 tygodniu ciąży:) dzisiaj byłam z koleżanką u lekarza i tam zendlalam wiec wezwali karetkę i zrobili mi badania. Zapytali sie mnie czy jestem w ciazy stwerdziłam, że nie ponieważ mam @ a oni, że muszą mi zrobić wszystkie badania. Przyszła gin i zrobiła mi USG i nagle słyszę a tam bicie serduszka po prostu zamurowało mnie, zapytałam się jak to jest możliwe a ona, że nie które kobiety moga mieć @ do 3 miesiąca jestem szczęśliwa
Wow super!!! I to na jakim etapie juz gratuluje kochana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewcia2337196 wrote:hejka kochane a ja mam super wiadomość jestem w 12 tygodniu ciąży:) dzisiaj byłam z koleżanką u lekarza i tam zendlalam wiec wezwali karetkę i zrobili mi badania. Zapytali sie mnie czy jestem w ciazy stwerdziłam, że nie ponieważ mam @ a oni, że muszą mi zrobić wszystkie badania. Przyszła gin i zrobiła mi USG i nagle słyszę a tam bicie serduszka po prostu zamurowało mnie, zapytałam się jak to jest możliwe a ona, że nie które kobiety moga mieć @ do 3 miesiąca jestem szczęśliwa
To chyba najlepszy prezent mikołajkowy jaki tylko mogłaś sobie wymarzyć