JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bella82 wrote:czesc Mamuski! mam nadzieje, ze u Was lepiej poranek mija niz u mnie:-/ ja kolejny dzien mam biegunke i okropne mdlosci, zaczynam sie stresowac, bo za duzo tez nie jem bo na nic nie mam ochoty. a do gienka dopiero we wtorek. buziaki!
Kochana u mnie to samo mdłosci, mdłosci, mdłosci... tez nic jesc nie moge bo na nic nie mam ochoty. Tylko ogórki mi jakos podchodza Ale ile mozna jesc same ogorki A dziś wizyta u ginekologa juz sie nie moge doczekac -
nick nieaktualnyKasieńka:) wrote:Kochana u mnie to samo mdłosci, mdłosci, mdłosci... tez nic jesc nie moge bo na nic nie mam ochoty. Tylko ogórki mi jakos podchodza Ale ile mozna jesc same ogorki A dziś wizyta u ginekologa juz sie nie moge doczekac
ojej ale Ci fajnie ja w poniedziłek ide:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolcia miałam robione usg na poczatku 6tc i było widać już wtedy pęcherzyk ciążowy i zarodek wielkości główki od szpilki. Później jak byłam na wizycie za 2 tyg to zrobił tylko krótki wywiad i założył kartę. Wyznaczył mi wizyte dopiero na 17 grudnia następną, Muszę wytrzymać jeszcze jakos te 12 dni nie mam wyjścia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny