Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    No ja tez juz bralam od lipca bo w czerwcu nie mialam do tego glowy nawet. Ja bylam swierzo po cc i dosyc dlugo dochodzilam do siebie.

to kkochana szybko zaszłas w 2 ciaze i dobrze;) :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh w dzien dobry tvn moje zakopane pokazuja ahh ale mi sie teskni:D

• kada24 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też wczoraj lekarz powiedział że moge brać nospe... Dziś zaczęłam brać luteine zobaczymy jak się potoczy :-D

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No 4 miesiace po porodzie udalo mi sie :P Mialam mieszane uczucia. Dopoki nie zaszlam to sie nie martwilam i modlilam zeby mi sie udalo a jak juz zaszlam to sie balam, ze za szybko tym bardziej, ze ja mialam cc i dlatego tez 3 dni po spodziewanym terminie @ polcialam do gin zeby mu powiedziec (prowadzil mi ciaze z Julka wiec jest na bierzaco) i mnie uspokoil troche :) Teraz pozostaje mi tylko czekac i modlic sie zeby dziecko urodzilo sie cale i zdrowe. No i oczywiscie mam taka nadzieje, ze tak bedzie :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bylam w zakopanym ost raz 2 lata temu. Rok temu pojechalismy tylko do Wisly w zime tak pochodzic bo nie moglam jezdzic na nartach i myslalam, ze teraz w zime pojezdze no ale jeszcze niestety nie :P

Karolcia23369 lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie kochana że tak bedzie:* powiedzcie mi jak juz widac u was brzuszki a jestescie gdzies gdzie jest duża kolejka to was przepuszczają?bo ja jak w ciazy nie byłam a widziałam ciężarna to zawsze przepuszczałam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie wczoraj mi miło było jak mnei bezkolejki endokrynolog przyjeła a nie widac jeszcze:D choć ja mam troszke brzuszek swój hehe to moze mylace ale nieaz tak odsajacy:P

• bella82 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Mamuski! mam nadzieje, ze u Was lepiej poranek mija niz u mnie:-/ ja kolejny dzien mam biegunke i okropne mdlosci, zaczynam sie stresowac, bo za duzo tez nie jem bo na nic nie mam ochoty. a do gienka dopiero we wtorek. buziaki!

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie brzuszek juz widac ale jak mam ubrana kurte to jeszcze nie :P Narazie sie dopinam w nia. Hahah no cos Ty...Ja w ciazy z Julka jakos w maju jechalam na wizyte do gin autobusem bo Dawid akurat w pracy byl i usiadlam sobie. Duszno w tym autobusie,nogi mnie bolaly i weszla taka babka o 50 i perfidnie kolo mnie zaczela gadac innej babie, ze teraz mlodzi to niewychowani, miejsca starszemu nie umia ustapic bo ich nogi od stania bola i ciagle sie na mnie patrzala wiec wiedzialam, ze to jest kierowane do mnie. W tym momencie wstalam i powiedzialam jej, ze jak lataja cale dnie po sklepach to je nic nie boli ale jak do autobusu wsiadaja to wielce schorowane i wtedy ona zobaczyla moj brzuch i tak jej sie glupio zrobilo...

Paula_29 lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    No u mnie brzuszek juz widac ale jak mam ubrana kurte to jeszcze nie :P Narazie sie dopinam w nia. Hahah no cos Ty...Ja w ciazy z Julka jakos w maju jechalam na wizyte do gin autobusem bo Dawid akurat w pracy byl i usiadlam sobie. Duszno w tym autobusie,nogi mnie bolaly i weszla taka babka o 50 i perfidnie kolo mnie zaczela gadac innej babie, ze teraz mlodzi to niewychowani, miejsca starszemu nie umia ustapic bo ich nogi od stania bola i ciagle sie na mnie patrzala wiec wiedzialam, ze to jest kierowane do mnie. W tym momencie wstalam i powiedzialam jej, ze jak lataja cale dnie po sklepach to je nic nie boli ale jak do autobusu wsiadaja to wielce schorowane i wtedy ona zobaczyla moj brzuch i tak jej sie glupio zrobilo...

dokładnie ja wczoraj to zostałam okrzyczana jak wyszłam od endokrynologa ze bez kolejki no ale cóz jak Pani doktor sama mnie zawolała to co:)

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to to juz wgl...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie co sazicie o sokach jednodniowych co sa w kslepach? bo ja je bardzo lubie i codziennie kupuje...??

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to do konca nie wierze, ze one sa 1 dniowe :P Nawet nie smakuja tak jak domowe :P Ja sobie od czasu do czasu sama w sokowirowce robie :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnei tez mam tqki zamiar:D a pow z czego to soki robisz?

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam nie kupuje tych soczkow. Mam sokowirowke i sama sobie robie-jest o wiele taniej i wiem ze mam naturalny sok. A kto wie czy oni tych sokow nie mieszaja z woda ? Kiedys robilam sobie z burakow i jablek jak mialam anemie i chyba teraz tez zaczne sobie robic :) Bardzo lubie sok z burakow.

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie nie wiem z jakich owoców sobie robić ni mm pomysłow:D

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z marchwi,z jablek,albo razem z marchwi i jablek. Z pomaranczy, z grejfrutow. Z burakow jak lubisz. :) jest wiele kombinacji.

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Magda kochana jestes:D
    muszę poszukać sprzetu do soków :D

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kiedys slyszalam ze nie mozna pic za duzo soku marchwiowego bo szkodzi na watrobe..

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat burakow nie lubie i samej marchewki tez nie. Ja mieszkam wszysto co mam w domu. Najczesciej pije: marchewka, jablko i badan. Pomarancze tez tam wcisne. I tak jak napisala Magda- masz 100% pewnosci ze, pijesz naturalne bo sama wiesz co tam dalas. A w tych butelkach sklepowe to oni to napewno rozcieczaja. Jak np w SCC sa wyciskane swierze soki to tam 30 ml kosztuje ok 6 zl i widzisz co wyciskaja a te w butelkach to ok 2-3 zl wiec napewno nie sa tam same owoce...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

‹‹ 90 91 92 93 94 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ