X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    No ja tez juz bralam od lipca bo w czerwcu nie mialam do tego glowy nawet. Ja bylam swierzo po cc i dosyc dlugo dochodzilam do siebie.

to kkochana szybko zaszłas w 2 ciaze i dobrze;) :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh w dzien dobry tvn moje zakopane pokazuja ahh ale mi sie teskni:D

• kada24 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też wczoraj lekarz powiedział że moge brać nospe... Dziś zaczęłam brać luteine zobaczymy jak się potoczy :-D

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No 4 miesiace po porodzie udalo mi sie :P Mialam mieszane uczucia. Dopoki nie zaszlam to sie nie martwilam i modlilam zeby mi sie udalo a jak juz zaszlam to sie balam, ze za szybko tym bardziej, ze ja mialam cc i dlatego tez 3 dni po spodziewanym terminie @ polcialam do gin zeby mu powiedziec (prowadzil mi ciaze z Julka wiec jest na bierzaco) i mnie uspokoil troche :) Teraz pozostaje mi tylko czekac i modlic sie zeby dziecko urodzilo sie cale i zdrowe. No i oczywiscie mam taka nadzieje, ze tak bedzie :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bylam w zakopanym ost raz 2 lata temu. Rok temu pojechalismy tylko do Wisly w zime tak pochodzic bo nie moglam jezdzic na nartach i myslalam, ze teraz w zime pojezdze no ale jeszcze niestety nie :P

Karolcia23369 lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie kochana że tak bedzie:* powiedzcie mi jak juz widac u was brzuszki a jestescie gdzies gdzie jest duża kolejka to was przepuszczają?bo ja jak w ciazy nie byłam a widziałam ciężarna to zawsze przepuszczałam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie wczoraj mi miło było jak mnei bezkolejki endokrynolog przyjeła a nie widac jeszcze:D choć ja mam troszke brzuszek swój hehe to moze mylace ale nieaz tak odsajacy:P

• bella82 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Mamuski! mam nadzieje, ze u Was lepiej poranek mija niz u mnie:-/ ja kolejny dzien mam biegunke i okropne mdlosci, zaczynam sie stresowac, bo za duzo tez nie jem bo na nic nie mam ochoty. a do gienka dopiero we wtorek. buziaki!

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie brzuszek juz widac ale jak mam ubrana kurte to jeszcze nie :P Narazie sie dopinam w nia. Hahah no cos Ty...Ja w ciazy z Julka jakos w maju jechalam na wizyte do gin autobusem bo Dawid akurat w pracy byl i usiadlam sobie. Duszno w tym autobusie,nogi mnie bolaly i weszla taka babka o 50 i perfidnie kolo mnie zaczela gadac innej babie, ze teraz mlodzi to niewychowani, miejsca starszemu nie umia ustapic bo ich nogi od stania bola i ciagle sie na mnie patrzala wiec wiedzialam, ze to jest kierowane do mnie. W tym momencie wstalam i powiedzialam jej, ze jak lataja cale dnie po sklepach to je nic nie boli ale jak do autobusu wsiadaja to wielce schorowane i wtedy ona zobaczyla moj brzuch i tak jej sie glupio zrobilo...

Paula_29 lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    No u mnie brzuszek juz widac ale jak mam ubrana kurte to jeszcze nie :P Narazie sie dopinam w nia. Hahah no cos Ty...Ja w ciazy z Julka jakos w maju jechalam na wizyte do gin autobusem bo Dawid akurat w pracy byl i usiadlam sobie. Duszno w tym autobusie,nogi mnie bolaly i weszla taka babka o 50 i perfidnie kolo mnie zaczela gadac innej babie, ze teraz mlodzi to niewychowani, miejsca starszemu nie umia ustapic bo ich nogi od stania bola i ciagle sie na mnie patrzala wiec wiedzialam, ze to jest kierowane do mnie. W tym momencie wstalam i powiedzialam jej, ze jak lataja cale dnie po sklepach to je nic nie boli ale jak do autobusu wsiadaja to wielce schorowane i wtedy ona zobaczyla moj brzuch i tak jej sie glupio zrobilo...

dokładnie ja wczoraj to zostałam okrzyczana jak wyszłam od endokrynologa ze bez kolejki no ale cóz jak Pani doktor sama mnie zawolała to co:)

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to to juz wgl...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie co sazicie o sokach jednodniowych co sa w kslepach? bo ja je bardzo lubie i codziennie kupuje...??

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to do konca nie wierze, ze one sa 1 dniowe :P Nawet nie smakuja tak jak domowe :P Ja sobie od czasu do czasu sama w sokowirowce robie :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnei tez mam tqki zamiar:D a pow z czego to soki robisz?

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam nie kupuje tych soczkow. Mam sokowirowke i sama sobie robie-jest o wiele taniej i wiem ze mam naturalny sok. A kto wie czy oni tych sokow nie mieszaja z woda ? Kiedys robilam sobie z burakow i jablek jak mialam anemie i chyba teraz tez zaczne sobie robic :) Bardzo lubie sok z burakow.

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie nie wiem z jakich owoców sobie robić ni mm pomysłow:D

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z marchwi,z jablek,albo razem z marchwi i jablek. Z pomaranczy, z grejfrutow. Z burakow jak lubisz. :) jest wiele kombinacji.

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Magda kochana jestes:D
    muszę poszukać sprzetu do soków :D

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kiedys slyszalam ze nie mozna pic za duzo soku marchwiowego bo szkodzi na watrobe..

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat burakow nie lubie i samej marchewki tez nie. Ja mieszkam wszysto co mam w domu. Najczesciej pije: marchewka, jablko i badan. Pomarancze tez tam wcisne. I tak jak napisala Magda- masz 100% pewnosci ze, pijesz naturalne bo sama wiesz co tam dalas. A w tych butelkach sklepowe to oni to napewno rozcieczaja. Jak np w SCC sa wyciskane swierze soki to tam 30 ml kosztuje ok 6 zl i widzisz co wyciskaja a te w butelkach to ok 2-3 zl wiec napewno nie sa tam same owoce...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

‹‹ 90 91 92 93 94 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ