JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No 4 miesiace po porodzie udalo mi sie Mialam mieszane uczucia. Dopoki nie zaszlam to sie nie martwilam i modlilam zeby mi sie udalo a jak juz zaszlam to sie balam, ze za szybko tym bardziej, ze ja mialam cc i dlatego tez 3 dni po spodziewanym terminie @ polcialam do gin zeby mu powiedziec (prowadzil mi ciaze z Julka wiec jest na bierzaco) i mnie uspokoil troche Teraz pozostaje mi tylko czekac i modlic sie zeby dziecko urodzilo sie cale i zdrowe. No i oczywiscie mam taka nadzieje, ze tak bedzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No u mnie brzuszek juz widac ale jak mam ubrana kurte to jeszcze nie Narazie sie dopinam w nia. Hahah no cos Ty...Ja w ciazy z Julka jakos w maju jechalam na wizyte do gin autobusem bo Dawid akurat w pracy byl i usiadlam sobie. Duszno w tym autobusie,nogi mnie bolaly i weszla taka babka o 50 i perfidnie kolo mnie zaczela gadac innej babie, ze teraz mlodzi to niewychowani, miejsca starszemu nie umia ustapic bo ich nogi od stania bola i ciagle sie na mnie patrzala wiec wiedzialam, ze to jest kierowane do mnie. W tym momencie wstalam i powiedzialam jej, ze jak lataja cale dnie po sklepach to je nic nie boli ale jak do autobusu wsiadaja to wielce schorowane i wtedy ona zobaczyla moj brzuch i tak jej sie glupio zrobilo...
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:No u mnie brzuszek juz widac ale jak mam ubrana kurte to jeszcze nie Narazie sie dopinam w nia. Hahah no cos Ty...Ja w ciazy z Julka jakos w maju jechalam na wizyte do gin autobusem bo Dawid akurat w pracy byl i usiadlam sobie. Duszno w tym autobusie,nogi mnie bolaly i weszla taka babka o 50 i perfidnie kolo mnie zaczela gadac innej babie, ze teraz mlodzi to niewychowani, miejsca starszemu nie umia ustapic bo ich nogi od stania bola i ciagle sie na mnie patrzala wiec wiedzialam, ze to jest kierowane do mnie. W tym momencie wstalam i powiedzialam jej, ze jak lataja cale dnie po sklepach to je nic nie boli ale jak do autobusu wsiadaja to wielce schorowane i wtedy ona zobaczyla moj brzuch i tak jej sie glupio zrobilo...
dokładnie ja wczoraj to zostałam okrzyczana jak wyszłam od endokrynologa ze bez kolejki no ale cóz jak Pani doktor sama mnie zawolała to co:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tam nie kupuje tych soczkow. Mam sokowirowke i sama sobie robie-jest o wiele taniej i wiem ze mam naturalny sok. A kto wie czy oni tych sokow nie mieszaja z woda ? Kiedys robilam sobie z burakow i jablek jak mialam anemie i chyba teraz tez zaczne sobie robic Bardzo lubie sok z burakow.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja akurat burakow nie lubie i samej marchewki tez nie. Ja mieszkam wszysto co mam w domu. Najczesciej pije: marchewka, jablko i badan. Pomarancze tez tam wcisne. I tak jak napisala Magda- masz 100% pewnosci ze, pijesz naturalne bo sama wiesz co tam dalas. A w tych butelkach sklepowe to oni to napewno rozcieczaja. Jak np w SCC sa wyciskane swierze soki to tam 30 ml kosztuje ok 6 zl i widzisz co wyciskaja a te w butelkach to ok 2-3 zl wiec napewno nie sa tam same owoce...