JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudiaa ja wczoraj miałam ogrooomną ochote na frytki i zjadłam taki kopiaty taletz i jak zaczęłąm jeść te frytki to nie mogłam się powstrzymać tak je jadłam jakbym je miała pierwszy raz w zyciu ustach. Nie raz jak jestem głodna i świdruje mnie dosłownie w żołądku z głodu i kupie sobie nawet głupiego croissanta to tak mi ślinka cieknie, masakra. Co te ciąże robią z nami kobietami.
A swoją drogą frytki i czekolada.... niezłe połączenie -
nick nieaktualny
-
ja też mam dzisiaj wizytę u ginekologa endokrynologa udało mi się szybko dostać dorobiłam rano ft3 ft4 zobaczymy co z tą moją tarczycą i moim skarbkiem
U mnie też dzisiaj cholernie wieje robi się niebezpiecznie.... mieszkam blisko wody i tak zwana cofka może nam narobić niezłego bałaganu
Co do jedzenia to mi cholernie ciężko znaleźć coś na co będę miała ochotę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 19:13
-
nick nieaktualnyJa niestety mam mdlosci od samego rana az do wieczora calutki dzien:/ co prawda nie wymiotuje ale to tez dlatego ze sie powstrzymuje przede wszystkim w pracy.. nie mam ochoty na jedzenie ale mindusia mi smaka na frytki narobila
mindusia lubi tę wiadomość
-
maluszek rośnie zdrowo ma już 2,30 cm serduszko bije pięknie 183. Co do tarczycy będę pod kontrolą na razie bez żadnych leków bo takie zawirowania mogą być na początku ciąży. Toksoplazmozę już przeszłam więc kamień z serca chyba nie dawno dlatego jeszcze takie wysokie wyniki wyszły. Ogólnie lekarz podszedł bardzo profesjonalnie i czuję się bezpiecznie u niego już mam nadzieję nie zamienię go na innego. według usg jestem w 9 tygodniu
Klaudiaa, mindusia, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
aneczkaaa1985 wrote:maluszek rośnie zdrowo ma już 2,30 cm serduszko bije pięknie 183. Co do tarczycy będę pod kontrolą na razie bez żadnych leków bo takie zawirowania mogą być na początku ciąży. Toksoplazmozę już przeszłam więc kamień z serca chyba nie dawno dlatego jeszcze takie wysokie wyniki wyszły. Ogólnie lekarz podszedł bardzo profesjonalnie i czuję się bezpiecznie u niego już mam nadzieję nie zamienię go na innego. według usg jestem w 9 tygodniu
No to super Niech maluszek zdrowo rosnie
-
Kasieńka:) wrote:Witam Was ja juz po wizycie u ginka i wszystko w jak najlepszym porzadku zarodek jest, serduszko bije wszystko super ahh ale jestem szczesliwa [/QUOTE
fantastycznie:-) teraz juz tylko pozytywne nastawienie i duzo relaksu:-) caluski dla Ciebie i FasolinkiKasieńka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaneczkaaa1985 wrote:maluszek rośnie zdrowo ma już 2,30 cm serduszko bije pięknie 183. Co do tarczycy będę pod kontrolą na razie bez żadnych leków bo takie zawirowania mogą być na początku ciąży. Toksoplazmozę już przeszłam więc kamień z serca chyba nie dawno dlatego jeszcze takie wysokie wyniki wyszły. Ogólnie lekarz podszedł bardzo profesjonalnie i czuję się bezpiecznie u niego już mam nadzieję nie zamienię go na innego. według usg jestem w 9 tygodniu
Kochana gratuluje czyli ciaza rozwija sie prawidlowo zgodnie z wiekiem ciazy okreslonym przez om zazdroszcze ze mozesz sie juz spotkac ze swoja dzidzia ja usg mam dopiero 17 grudnia ; (
Fryciochy pochloniete z sosem czosnkowym i teraz mi niedobrze leze obzarta jak napity kleszcz -
Camilie87 ja też mam wizyte 17 grudnia na 10 rano z tym że mój mąż ma wtedy 1 zmiane w pracy a ja chciałabym bardzo aby był obecny przy badaniu więc nie wiem czy nie przełoże jej na jakąś godzine popołudniową jak będzie możliwośc.
Kasienka to szybko usłyszałaś bicie serduszka maluszka. U mnie na tym etapie nie było jeszcze nic dobrze widać
aneczka1985 fajne że z dzieciatkiem wszystko w porządku.
Karolinka ja taką kłótnią z mężem zaliczyłam wczoraj dałam upust chyba wszystkim emocjom.
Klaudiaa zazdraszczam tego spania w dzień. Mnie to się w ogóle nie chce spać ani trochę
-
nick nieaktualnyHej Ja dopiero jestem bo byłam w spzitalu;( doastałam aaku astmy ale ze pow ze ciaza to mi kazali isc do ginekologa na góre i mnie przyjęła zroobiła Usg i widać 2 3 mm pęcherzyk ale nic więcej.wiec nie 4 tydzien;/ ehh jeszcze wiecej czekania nie dobrze jakos smuna jestem że nie widizałam nic martwie sie czy że sie nie pojawi i bedzie puste;(ehh ogole smutno mi:(