JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, ja wstałam z bólem żołądka/mdłościami, nie mogłam się zwlec ale po 1,5 godziny wstałam i zjadłam jajecznicę na cebluce dziś na obiad robię gulasz z drobiowych serduszek i żołądków, mmmm, lubicie? Bo wiem, że nie wszystkim podchodzi ta potrawa
Oglądałam dwa odcinki "o Matko!" Bosackiej- program jest rewelacyjny, Bosacka obala mity związane z ciążą, na prawdę można się dużo dowiedzieć sprawdzonych informacji popartych wypowiedziami lekarzy Co wolno jeść, czego nie, co szkodzi itp, polecam -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
gratuluje wszystkim które zobaczyły i usłyszały swoje fasolki
Ewcia gratuluje niespodzianki a Tobie Kada wyraźnych 2 kresek
Bella ja mam tak samo, że mdli mnie na myśl o większości pokarmów i większość zapachów mnie odrzuca, ale zauważyłam, że jak zjem śledzie, ogórki albo coś słonego to mi na chwile przechodzi, więc może spróbuj zjeść na siłę, może nasz organizm nas troszkę oszukuje
Mi pomaga jeszcze picie soków różnych w dużych ilościach
Wczoraj mnie złapał ogromny ból głowy, aż płakałam z bólu , niestety nie obyło się bez paracetamolu bo by nie wytrzymałam , ciśnienie mi strasznie spadło i aż czułam że serce mi bije w żołądku, także miałam kiepski dzień ale to chyba przez ten wiatr wczorajszy -
nick nieaktualny
-
A ja porobiłam porządki w domu tyle ile dałam rade.Małżowi zleciłam cieższe prace domowe. Pranie suszy się na suszarce. Dzisiaj od rana lekko pobolewa mnie brzuch, ale ból jest znośny na szczęście. Teraz sobie leże i odpoczywam w łóżeczku. Śpiąca pogoda dzisiaj strasznie.
-
Paula_29 wrote:Cześć dziewczyny
gratuluje wszystkim które zobaczyły i usłyszały swoje fasolki
Ewcia gratuluje niespodzianki a Tobie Kada wyraźnych 2 kresek
Bella ja mam tak samo, że mdli mnie na myśl o większości pokarmów i większość zapachów mnie odrzuca, ale zauważyłam, że jak zjem śledzie, ogórki albo coś słonego to mi na chwile przechodzi, więc może spróbuj zjeść na siłę, może nasz organizm nas troszkę oszukuje
Mi pomaga jeszcze picie soków różnych w dużych ilościach
Wczoraj mnie złapał ogromny ból głowy, aż płakałam z bólu , niestety nie obyło się bez paracetamolu bo by nie wytrzymałam , ciśnienie mi strasznie spadło i aż czułam że serce mi bije w żołądku, także miałam kiepski dzień ale to chyba przez ten wiatr wczorajszy
sledzie??? ja myslalam, ze sledzi nie mozna jesc? Biedna a czasem lepiej wziac tabletle i sie nie meczyc:-* duzo zdrowka Ci zycze:-***