JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jezu Karolcia mam nadzieje ze bedzie wszystko ok,tez sie martwie co u Ciebie i caly czas czytam to wszystko Nie wiem co Ci doradzic,ja bym chyba od razu pojechala do szpitala. Zreszta moj gin mowil ze mam dzwonic do niego jak bedzie cos nie tak. Jedz do szpitala !
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:Jezu Karolcia mam nadzieje ze bedzie wszystko ok,tez sie martwie co u Ciebie i caly czas czytam to wszystko Nie wiem co Ci doradzic,ja bym chyba od razu pojechala do szpitala. Zreszta moj gin mowil ze mam dzwonic do niego jak bedzie cos nie tak. Jedz do szpitala !
-
nick nieaktualny
-
Karolcia23369 wrote:NIE WIEM CO ROBIC BOJE SIE ZE MI TAM DOPOCHWOWO BEDA ROBIC USG
a mnei bedzie bolało;/ i co mam isc od razu na giekologie w szpitalu?
Klaudia ten szpital jest prywatny w Katowicach;/
Tak? To czemu mi gin tam kazal isc jakby sie cos dzialo...;/ -
nick nieaktualnykada24 wrote:jak jest poronienie to boli cie brzuch mocno i zalewa cie krwia a nie przy podcieraniu za duzo karolcia myslisz zle!! bedzie dobrze... i gadalam ci ze masz zostawic te podcieranie w spokoju...
bo luteina powinna si przystopowac te plamienia lekkie a tu sie rozkreca
Czesc babeczki:) -
Karolcia23369 wrote:NIE WIEM CO ROBIC BOJE SIE ZE MI TAM DOPOCHWOWO BEDA ROBIC USG
To idz tam w Tychach. I powiedz, ze chcesz badan i zeby cos roboli a nie tylko brac luteine, nospy itp. Bo za kazdym razem Ci z kwitkiem odsylaja...Zapytaj sie na co masz czekac? Az po nogach Ci zacznie krew leciec wtedy bd cos robic i stwierdza, ze za pozno?! Kurwa ci lekarze... -
no tak ale jak cos to tez mikolow... zobaczymy co tam sie dzieje ja jej gadalam po co rusza tą pochwa niech zostawi spokoju i niech mysli pozytywnie..A nie ciagle ze poroni masakrta...ja mysle pozytywnie chociaz boje sie ze moze nie byc pecherzyka ale czuje ze doktor mi pokaze go... jeszcze po tej pozamaci9cznej mam obawy... ale trzeba byc dobrej mysli
-
Karolcia ja tez jestem zdania by od razu jechac do szpitala i powiedziec, ze nigdzie sie nie ruszysz dopoki Cie nie potraktuja powaznie!
-
Wydaje mi sie, ze kazda z nas ma jakies watpliwosci i obawy. Niektore z nas maja juz dzieci, ciaza przebiegala prawidlowo, dzieci zdrowe a niektorym niestety zakonczylo sie inaczej. Moj gin powtarza mi ciagle, ze najwazniejsze to pozytywne myslenie. Jak to on powiedzial: ZLE PODEJSCIE I NEGATYWNE MYSLENIE SCIAGA NEGATYWNE RZECZY. Jakbym miala plamienia to pewnie tez bym sie bala i zastanawiala czy z dzieckiem wszystko napewno jest w porzadku i skad to sie wzielo. Karolcia a Ty nie mozesz myslec o poronieniu. To powinna byc ostatnia mysle jaka Ci przyjdzie do glowy.
-
nick nieaktualny
-
Margotka87 wrote:Karolcia ja tez bym smigala na szpital od razu :*
ten na Lubinowej prywatny ale jak sie chodzi do lekarza z tego szpitala prywatnie to ponoc ma sie szpital za darmo
Aa czyli juz wiem No dlatego mi kazal jechac jak co to ta bo ja do niego chodze