JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia ja też jestem zdania, że powinnaś jechać jak najszybciej , to nic że niedawno miałaś usg, jak się coś dzieje, trzeba działać
Na patologiach ciąży robią usg co drugi dzień jak się coś dzieje, więc lepiej zrobić, niż się później obwiniać, że coś się stało bo się nie pojechało,
przynajmniej się psychicznie uspokoisz
a może Ci coś dadzą dodatkowo
Nie czekaj -
Bella gratuluje udanej wizyty
ja właśnie ze swojej wróciłam
Maluch rośnie ma 1,62 cm, słyszałam serducho waliło jak szalone,były takie malutkie rączki i malutkie nóżki, mąż mówił że było widać jak główką rusza, gin tez mówiła że się delikatnie rusza
Krwiak niestety dalej jest ale podobno się wchłania i idzie w kierunki szyjki macicy także stąd te brązowe plamienia, ogólnie wszystko dobrze,
lutke mam brać dalej jak brałam, może krwiak niedługo całkiem znikniebella82 lubi tę wiadomość
-
Aneczka nie pytałam, bo się tak ucieszyłam, że skoro z maluszkiem ok, serduszko bije to widocznie temperatura nie ma znaczenia, więc chyba to znaczy, że tak po prostu ma być
Za tydzień mam się pokazać u niej z wynikami, USG już mi pewnie robić nie będzie, więc sobie wszystko na karteczkach spiszę i będę pytać
Dobrze, że Karolcie na obserwacji zostawili bo jakby coś to zawsze pod opieką jest
Ewcia a co się dzieje? -
nick nieaktualnyDobrze ze karolcia pojechala. Napewno bedzie dobrze, musi byc!
Aneczka masz racje ze to dziwne, dlatego nie odstawiam.. Mysle, ze jej chodzilo o tego grzybka krorego podejrzewa, ze nie moze zbadac, ja biore 2 tabl luteiny, dosc sporo ze mnie leci..
A powiedzcie mi, po lutce tez czasami takie malutkie grudki macie tej wydzieliny? -
Ruda27 wrote:Dobrze ze karolcia pojechala. Napewno bedzie dobrze, musi byc!
Aneczka masz racje ze to dziwne, dlatego nie odstawiam.. Mysle, ze jej chodzilo o tego grzybka krorego podejrzewa, ze nie moze zbadac, ja biore 2 tabl luteiny, dosc sporo ze mnie leci..
A powiedzcie mi, po lutce tez czasami takie malutkie grudki macie tej wydzieliny? -
nick nieaktualny