JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBella super! ciesze sie ze wszystko dobrze
Karolcia ja tez mam bole brzucha. I to raczej inne niz rozciagnaca macica, bo nie sa to podbrzusza a raczej cos jakby sciskamie calego brzucha.. Ale wierze, ze bedzie dobrze
Karolcia nie mozesz pisac ze czekasz na poronienie.. Skad takie niefajnie myslenie??bella82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Bella super! ciesze sie ze wszystko dobrze
Karolcia ja tez mam bole brzucha. I to raczej inne niz rozciagnaca macica, bo nie sa to podbrzusza a raczej cos jakby sciskamie calego brzucha.. Ale wierze, ze bedzie dobrze
Karolcia nie mozesz pisac ze czekasz na poronienie.. Skad takie niefajnie myslenie?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolcia23369 wrote:znowu mam plamienie z krwi:(
Droga nie myśl negatywnie, wiem, ze nam łatwo mówić i pisac, ale sama wiesz że grunt to pozytywne nastawienie. Nie ściagaj do siebie złych myśli. Włącz jakaś fajna muzykę, pooglądaj komedię, fotki itd.Zacznij robić na drutach:P rozluźnij się.
Mnie na początku strasznie bolał brzuch STRASZNIE tak, ze z bólu dostawałam zimne poty. Ból o wiele gorszy niz na @. Lekarz powiedział, ze to nic powaznego-chyba, ze boli ciągiem ok godziny. -
nick nieaktualnymisia_k1 wrote:aa właśnie, a kiedy byłaś ost raz badana???
Bo ja też miałam plamienie jak mnie lekarz ,,rekami" wybadał-masakraaa na drugi dzien od razu [lamienie mialam,. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia jak nie ma tego duzo, to lez odpoczywaj, jutro idziesz do lekarza?
Jak masz coraz wiecej to jedz do szpitala lepiej.. Ja mialam malutkie a pojechalam, dostalam luteine i duphaston plus cycklonamine wlasnie na plamienia bo mialam jakis skrzepik..
Plecy bola wiekszosc kobiet nie przejmuj sie tym.. Ńie stresuj sie chociaz sama wiem po sobie jak to ciezko,,, jestesmy z Toba! -
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Karolcia jak nie ma tego duzo, to lez odpoczywaj, jutro idziesz do lekarza?
Jak masz coraz wiecej to jedz do szpitala lepiej.. Ja mialam malutkie a pojechalam, dostalam luteine i duphaston plus cycklonamine wlasnie na plamienia bo mialam jakis skrzepik..
Plecy bola wiekszosc kobiet nie przejmuj sie tym.. Ńie stresuj sie chociaz sama wiem po sobie jak to ciezko,,, jestesmy z Toba!
mi pow ze nie ma co isc do szitala jak tam dzwoniłam bo to poczatek ciazy i oni mi nic nie poradza mam czekac -
nick nieaktualny
-
Ale to nie jest powiedziane, ze oni Ci zrobia tylko USG. Moze masz niski poziom jakiegos hormonu. Ja nie wiem na czym te badanie polega ale ten szpital jest bardzo dobry i personel w nim wiec moge polecic z czystym sumieniem. Najlepiej jakby byl dr Nowosielski a on napewno nie wypusci Cie dopoki nie upewni sie, ze wszystko w porzadku.
Margotka87, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Ale to nie jest powiedziane, ze oni Ci zrobia tylko USG. Moze masz niski poziom jakiegos hormonu. Ja nie wiem na czym te badanie polega ale ten szpital jest bardzo dobry i personel w nim wiec moge polecic z czystym sumieniem. Najlepiej jakby byl dr Nowosielski a on napewno nie wypusci Cie dopoki nie upewni sie, ze wszystko w porzadku.
a to w Tychach czy w katowicach? wyslijmi dane jeszcze raz prosze
-
U Ciebie dziwne jest to, ze Ty masz plamienie potem krew i tak na zmiane. Jakby chyba szlo w str poronienia to by sie rozkrecalo a nie tak na zmiane. Nie poronilam nigdy ale z tego co slyszalam i widzialam po wykresach to tak to wlasnie wygladalo, ze zaczynalo sie od plamien a potem coraz bardziej
-
Katowico Ochojec (za 3 gorkami-Twoj facet bd wiedzial napewno o co chodzi jak jezdzi autem )ul. Lubinowa 3. Podam Ci jeszcze nr tel bezposrednio do tego dr Nowosielskiego on tez przyjmuje gdzies tam u Was w Tychach wiec mozesz zapytac gdzie ma dzis dyzur 502027943