Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella super! :) ciesze sie ze wszystko dobrze :)

Karolcia ja tez mam bole brzucha. I to raczej inne niz rozciagnaca macica, bo nie sa to podbrzusza a raczej cos jakby sciskamie calego brzucha.. Ale wierze, ze bedzie dobrze :)
    Karolcia nie mozesz pisac ze czekasz na poronienie.. Skad takie niefajnie myslenie??

bella82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Bella super! :) ciesze sie ze wszystko dobrze :)

Karolcia ja tez mam bole brzucha. I to raczej inne niz rozciagnaca macica, bo nie sa to podbrzusza a raczej cos jakby sciskamie calego brzucha.. Ale wierze, ze bedzie dobrze :)
    Karolcia nie mozesz pisac ze czekasz na poronienie.. Skad takie niefajnie myslenie??
    miałam krew teraz sikam cały czas aż mnie krzyż boli ehhh boje sie a jutro mąz na dodatek idzie do pracy do18;/oby mnei juz jutro nic nie bolało:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znowu mam plamienie z krwi:(

• bella82 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia23369 wrote:
    dzwonilas do ginekologa i Ci powiedzial, ze tak sie zdarza, tak? nie mozesz myslec negatywnie, postaraj sie zrelaksowac i odpoczywac jak najwiecej :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardziej to jaksie podcieram to mam teraz krew :( wiec pewnie trwa poronienie;(

• misia_k1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia23369 wrote:
    Karolcia bo coś mi się wydaje, ze te plamienia to jak na wywołanie...jak się stresujesz to je masz...a jak odpoczywasz i przestajesz myśleć o tym to ich brak...wnioskuje po przeczytaniu historii na formum z dnia dzisiejszego.
    Droga nie myśl negatywnie, wiem, ze nam łatwo mówić i pisac, ale sama wiesz że grunt to pozytywne nastawienie. Nie ściagaj do siebie złych myśli. Włącz jakaś fajna muzykę, pooglądaj komedię, fotki itd.Zacznij robić na drutach:P rozluźnij się.
    Mnie na początku strasznie bolał brzuch STRASZNIE tak, ze z bólu dostawałam zimne poty. Ból o wiele gorszy niz na @. Lekarz powiedział, ze to nic powaznego-chyba, ze boli ciągiem ok godziny.

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • misia_k1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa właśnie, a kiedy byłaś ost raz badana???

Bo ja też miałam plamienie jak mnie lekarz ,,rekami" wybadał-masakraaa na drugi dzien od razu [lamienie mialam,.

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia_k1 wrote:
    aa właśnie, a kiedy byłaś ost raz badana???

Bo ja też miałam plamienie jak mnie lekarz ,,rekami" wybadał-masakraaa na drugi dzien od razu [lamienie mialam,.
    w czwartek byłam bo mialam atak astmy to mi zrobili usg i wczoraj bo w sobote i niedziele miałamplamienia brazoweA teraz jak choze siku to tylko krew mam na papierze na bieliznie nic :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak jest krew podczas podcierania to nic dobrego a pewne nie wrózy

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia jak duzo masz tego? Czy to sluz z mala domieszka krwi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Karolcia jak duzo masz tego? Czy to sluz z mala domieszka krwi?

Jak sie podcieram z rana miałam tak ze wodna krew i teraz 2 raz tez taka wodnista badz rózowa juz nie wiem:/ ibrzuch mnie boli zaraz przestaje badz boli cały czas

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze plecy daja znak:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia jak nie ma tego duzo, to lez odpoczywaj, jutro idziesz do lekarza?
    Jak masz coraz wiecej to jedz do szpitala lepiej.. Ja mialam malutkie a pojechalam, dostalam luteine i duphaston plus cycklonamine wlasnie na plamienia bo mialam jakis skrzepik..
    Plecy bola wiekszosc kobiet nie przejmuj sie tym.. Ńie stresuj sie chociaz sama wiem po sobie jak to ciezko,,, jestesmy z Toba!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Karolcia jak nie ma tego duzo, to lez odpoczywaj, jutro idziesz do lekarza?
    Jak masz coraz wiecej to jedz do szpitala lepiej.. Ja mialam malutkie a pojechalam, dostalam luteine i duphaston plus cycklonamine wlasnie na plamienia bo mialam jakis skrzepik..
    Plecy bola wiekszosc kobiet nie przejmuj sie tym.. Ńie stresuj sie chociaz sama wiem po sobie jak to ciezko,,, jestesmy z Toba!

mi pow ze nie ma co isc do szitala jak tam dzwoniłam bo to poczatek ciazy i oni mi nic nie poradza mam czekac

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia ja Ci mowie. Jedz na ta lubinowa co Ci pisalam. Tam napewno Cie wezme na patolofie ciazy i zrobi wszystkie badania od A do Z.

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kladua ale nie wiem czy tak mozna mi całyczas usg robic byłam w czwartek doochwowe wczoraj dopochwowe a brzuch boli

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to nie jest powiedziane, ze oni Ci zrobia tylko USG. Moze masz niski poziom jakiegos hormonu. Ja nie wiem na czym te badanie polega ale ten szpital jest bardzo dobry i personel w nim wiec moge polecic z czystym sumieniem. Najlepiej jakby byl dr Nowosielski a on napewno nie wypusci Cie dopoki nie upewni sie, ze wszystko w porzadku.

Margotka87, iza30 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Ale to nie jest powiedziane, ze oni Ci zrobia tylko USG. Moze masz niski poziom jakiegos hormonu. Ja nie wiem na czym te badanie polega ale ten szpital jest bardzo dobry i personel w nim wiec moge polecic z czystym sumieniem. Najlepiej jakby byl dr Nowosielski a on napewno nie wypusci Cie dopoki nie upewni sie, ze wszystko w porzadku.

a to w Tychach czy w katowicach? wyslijmi dane jeszcze raz prosze

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Ciebie dziwne jest to, ze Ty masz plamienie potem krew i tak na zmiane. Jakby chyba szlo w str poronienia to by sie rozkrecalo a nie tak na zmiane. Nie poronilam nigdy ale z tego co slyszalam i widzialam po wykresach to tak to wlasnie wygladalo, ze zaczynalo sie od plamien a potem coraz bardziej

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katowico Ochojec (za 3 gorkami-Twoj facet bd wiedzial napewno o co chodzi jak jezdzi autem :P )ul. Lubinowa 3. Podam Ci jeszcze nr tel bezposrednio do tego dr Nowosielskiego on tez przyjmuje gdzies tam u Was w Tychach wiec mozesz zapytac gdzie ma dzis dyzur 502027943

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

‹‹ 103 104 105 106 107 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ